#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

bu olaydan sonra kimse bu adamdan performans beklemesin...

hatta yarın ki mke maçında kadro dışı bile bırakabilir onu büyük td hagi, ona da yakışır bu davranış ihtiraslarına cuk diye oturur...

takımda hırsı ile oynayan 1 kişi kalmışsa o da Baroş'tur...

Baros MKE maçında Hagi istese de oynayamayacak, çünkü cezalı.

Hagi'nin yaptığına ise bir şey diyeceğim sadece: Misimovic'in üstüne karanfili oldu bu da. :)

Hagi bugün de Barosu kovmuş, böyle giderse yakında takımda futbolcu kalmayacak!

Biri Hagiye Dur! dese!

bu olaydan sonra kimse bu adamdan performans beklemesin...

hatta yarın ki mke maçında kadro dışı bile bırakabilir onu büyük td hagi, ona da yakışır bu davranış ihtiraslarına cuk diye oturur...

takımda hırsı ile oynayan 1 kişi kalmışsa o da Baroş'tur...

sanki cok iyi performans sergiliyorduda.

Adnan Polat maaşını çok bulmuştur, Hagi nasıl olsa maşası, kov gitsin demiştir.

Bu konuyu yavas yavas "Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu" bölümüne tasiyabiliriz.

Polat kalirsa Hagi'de kalir gibi geliyor bana. :( Umarim yanilirim.

allah korusun....

seviyoruz seni baros...bi sen kaldın bu ruhu taşıyan,bu kalitede.sana kaptanlık yaraşırken bu yapılan bu adama ayıptır...baros fenere gol atacak diyodum ama yalan olcak galiba....

:heyo::heyo:İnşallah gondermezler senı yalvarırım harcamayın kralı Adnan polat yapma bunu:SS::SS:

Baros bence sezon sonu eğer iyi bir teknik ekip gelmezse gider.Kendi de Galatasaray misyonunu tamamladığını düşünüyordur.Ayrıca takım seneye de Avrupa da olmayacak.Baros şuanda kaliteli her ligin kalbur üstü takımlarında rahat oynar.Hagi bu disiplin olayını nasıl algılyor bide bu konuyu ve Baros'un ne yaptığını anlatsalar ona göre yorum yaparız.Gene nedensiz bir disiplin olayı...Sonu Misi gibi olmasında...

Bide bizim takım bizim lise çağına döndü.En ufak şeyde lisede disipline veririm seni bak derdi hocalar,aklıma geldi yazayım dedim :)))

Sağlam bir Baros her takımda olmalı,hataları var ama her güzelinde bir kusuru var...Çok sarı kart görmesini yenilgiye tahammülü olmayan hırsına birazcıkta karakter yapısına bağlıyorum.Baros takımımızın en iyi yabancı oyuncusudur.İnşallah harcanmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt