#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Bu takımdan Baros gidecekse en az 4 yıl onun kalitesinde adam alamayız!

Hagi ruzgara karsi tukurdu bu sefer. Taraftar kimi seviyorsa Hagi takimdan kovma derdinde.

Baros gonlumuze taht kurmus bir adamdir, ama antreman macinda yedek kaldi diye, yok ne bilem sut calis dendi diye huysuzluk yapiyorsa hirboluk ediyor. Sakatliktan dondukten sonraki performansi hic ic acici degil. Sayet ismi Milan degil Ayhan Baros olsa simdiye BAM gibi esprilere konu olmustu.

Yeter hagi yeter,sadece o efsane en sevdimiz 10 numara olarak kal mazideki.

3 yıldır çöküşümüzün en büyük sebebi BARos!!! arkadaşlar o yüzden gönderilmeli. Nasılki geçen seneki 3.lüğümüzde de en büyük sebep Keitaydı!!! hemen gönderildi. Ednan Başkanım en iyisini bilir!!!.Bu takımda çürüklere yer yok.

Baros gonlumuze taht kurmus bir adamdir, ama antreman macinda yedek kaldi diye, yok ne bilem sut calis dendi diye huysuzluk yapiyorsa hirboluk ediyor. Sakatliktan dondukten sonraki performansi hic ic acici degil. Sayet ismi Milan degil Ayhan Baros olsa simdiye BAM gibi esprilere konu olmustu.

Sen heralde başka dünyadan geliyorsun Hayri :asd:. yedek kalan yıldız oyuncu huzursuz olur. Bunları idare etmeyi bileceksin. Yoksa HakanŞükür falan 10 defa kovulmuştu bu takımdan.

Sen Lincoln'ü allahın gibi savun ama Baros,Misimovic gibi isimleri bir kalemde sil at. Lincoln'ü de severim ama Baros ula bu Baros.Lincoln'ün 500 katı katkı yapmış. bizden biri.Çelişkiler içindesin Hayri.

ota boka "lincolne boyle diyon buna boyle hagiye boyle rijkaarda boyle diyon" diyenlerle tartisamam

Ilk yazdigim mesaja cevap vereceksen ver yoksa ugrastirma

Sonra da Kazim'dan haber ve COLIN KAZIM'DAN

Ben herkesten farklı bakıyorum biraz olaya. Müzmin sakat olan ve artık futbol oynaması için hiç bir darbe almaması gereken birisi Baros. Ben şahsen Barosun gönderilip yerine daha iyi bir forvet alınması gerektiğine inanıyordum. Bu olaylardan sonra açıkçası pek üzülmedim. Üzüldüğüm nokta bu işin sonunda Baros gönderilir ama yerine onun yaptıklarını yapabilecek daha sağlam bir forvet alamayacak yönetimin seneye de varlığını sürdürecek olması. Aynı şey yarın Kewell için de olursa şahsen pek sorun olmayacak benim için. Nasılsa dibe gidiyoruz seneye Adnan Polatlarla Ha Baros kalmış ha gitmiş. Adnan Polat kafaya koymuş bir kere bu takımı düşürecek

Baros da yolcu anlaşılan...Hayırlısı olsun.

adamsın baros..

Delikanli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt