#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Can bi git allasen. Saçma sapan konuşuyorsun.

barosun takımda tutulması gerekir.ancak bir forvet daha sart takıma .sercan yada pektemek mı olur nolur

Bizim ağzımız yandı artık kimseyi kahraman yapacak durumda değiliz.Futbolcuların rezilliğini görmezden gelip hakeme saldırıyorsunuz Baros birsezonu tamamlayacak durumda değil SAKATT yarım sezon faydalı olmaz sana sürekli kart görüyor.Ne faydası olacak bundan sonra.

Cevap vermek istemiyorum ama,Baros'u göndermekteki amaç ne?

Cevap vermeyin abi işte.Verdikçe tepemize çıkıyorlar.

siz bu kafayla devam edin hatta birsayfa açın Barosun seneyede takımda kalması ıcın 1000 imza diye.Yönetimede gönderin Baros seneyede kalsın gene yarım sezon sakatlansın sonra iyileştikten sonra 5-6 maçta ceza alsın gene burada Kahramanlık yaparız :D

Hakan Barış Sarp bilmem ne yapsın seni.

Can Tansü'nün haklı olduğu yerler var beyler ben de bir oyuncunun göklere çıkarılmasına karşıyım,sonra Florya'da oyuncuya dayalı düzen böyle oluşuyor işte.

Nefis oynadı nefis Golude Gümbürtüye gitti.Fener savunmasını hallaş pamugu gibi Dagıttı

Hakemle her maç uğraşıyor doğru , ama bu onun karaktersiz yada nebiliyim kötu biri olduğunu göstermiyor , bu onun hırsını , azimini gösteriyor , dün ilk yarıda takımın en iyiside belki arada istediklerini yapamadı , belki ayağında fazla top tuttu , ama takımı ileri taşımak için orta saha kadar geldi , atakları başlatmak istedi , kim ne derse desin Baros bu takımın KİNGidir !!!

baros773.jpg

İsyankar.

Baros sezon sonu ayrılmak isteyebilir. Gelecek adına umut verici en ufak ışık yok şu an. Seneye Avrupa'da olmamamız da kararını etkileyecektir.

Baros'a sallamak için nasıl bi ıqya sahip olmak gerek merak ediyorum doğrusu..

Dün sahada '' ben gerçek futbolcuyum '' diyen tek adamdı 2 takımda geri kalan oyuncuların hepsi fasafiso

Pardon , birde Lucas Neill .

Baros bu takım için varını yoğunu ortaya koyarken medya da Baros gene hırçında sağa sola saldırdı diyip o kadar kazma varken bu adamı taraftarın önüne atma çabaları.

Daha durun Baros telegole düşer.

Baros'a sallayanları anlamıyorum arkadaş.

Fenerbahçeli arkadaşlarım bile Türkiye'nin en iyi forveti olduğunu kabul ediyorlar.

Niang mı Baros mu desem Baros diyorlar. Anlamak güç gerçekten.

5 maç ceza alacak gibi laflar dolaşıyormuş twitterda ama sanmıyorum.

Alır 5 maç ceza. Sezon sonuda gönderilir. En sevdiğim oyuncu şu takımdaki , gitmesi çok kötü olucak. En kötüsü de böylesini yıllarca getiremeyiz bir daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt