#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Keita yumruk attı 3 maç ceza geldi. En fazla 2 maç falan vermeleri gerek.

ne yaptı Baros allah aşkına ne yaptı?Sadece elindeki formayı savurması 3 maç ceza ise Özer gibi hakeme vücut temasında bulunmak maç içersinde bide yaptığı hareket 8-10 maç ceza demek olmalı.Gerçekten çok garip şeyler olmaya başladı ligimizde.

Keita yumruk attı 3 maç ceza geldi. En fazla 2 maç falan vermeleri gerek.

Adnan Polat 5 maç alması için uğraşıyordur. Adamı sene sonu yollamak ve sene sonuna kadar para vermemek için. Misimovic'e yapılanların bir farklı versiyonu yani. Adnan Polat ölünce mezarı neresi olur bilmiyorum, yatacak yeri cidden yok.

yok 1 yıl futbol oynamasın .. medya yazıyor bizim taraftarda inanıyor alacağı 2 - 3 maç.

Yapmış olduğu katkılar için teşekkür edilip gönderilmesi gerekiyor

Benim şahsi kanaatim haklı olarak kendisi de gitmek istiyor

çünkü geldiğinden beri hep vizyonu gerileyen avrupa kupalarına dahi katılamayan bir takımda oynamak istemez...

Yapmış olduğu katkılar için teşekkür edilip gönderilmesi gerekiyor

Benim şahsi kanaatim haklı olarak kendisi de gitmek istiyor

çünkü geldiğinden beri hep vizyonu gerileyen avrupa kupalarına dahi katılamayan bir takımda oynamak istemez...

Geldıgı takımlarda ılk 11 e zor gırıyordu artı aldıgı para bu kadar degıldı daha azını alması gerekır gıttıgı yerde. bana kalırsa sadece psıkolojısıbozuk gıtmek ıstedıgınden falan degıl

Ntvspor'da geçti şimdi. Milan baros'un Resmi Facebook sayfası varmış. ordan özür dilemiş taraftarlardan maç için. ben bulamadım ama sayfasını bilen varsa atabilirmi

Kral'a sembolik de olsa bir ceza vermeliyiz , yoksa bu tarz kartların önünü alamayız.

Tertemiz golüde güme gitti. Baros bu tarz şeyleri genelde maç aralarında yahut maç sonlarında yapıyor hakemlere çok sitem ediyor artık ki bi nevi haklı. Galatasaray için oynuyor elinden geleni yapıyor ve fb maçında sakatlığından kurtulmuş bomba gibi bir baros vardı sahada. Ruh diyoruz ya işte o ruh ve hırsı yaptırıyor bütün bunları hakemlere daha az tepki göstermesi tabiiki en prof. ve doğru olan şeydir ama bir düşünün siz olsanız napardınız? Ben hak veriyorum Baros'a(maç sonunda gösterdiği tepki için konuşuyorum) maç içerisinde bu tarz şeyler yapması taraftarı değilim.

işin gücün artizlik ne oldu kırmızı yedin ne oldu yani 3 hafta yoksun yine. sezonda 10 maça çıkmıyosun sakatlıkların gereksiz kartların yüzünden derhal gönderilmeli ya da parasından bir indirime gidilip yedek santrafor olarak kalmalı...

işin gücün artizlik ne oldu kırmızı yedin ne oldu yani 3 hafta yoksun yine. sezonda 10 maça çıkmıyosun sakatlıkların gereksiz kartların yüzünden derhal gönderilmeli ya da parasından bir indirime gidilip yedek santrafor olarak kalmalı...

Oynasa ne olacak birader? Ruhuyla oynayan bi cana bide baros başka yok anlayın artık bunu. adamın isyanı var bu takım, ben baros olsam hiç oynamam sakatım derim.. Rezil ettiler şu takımı gidin serveti h.baltayı eleştirin oynayıpta sahada olmayanları.

I tried to do my best yesterday....but I'm sorry because of the result. Hope everything will be okay as soon.

~ Milan B. ~

Milan Baroš | Facebook

insallah kalırsın seneye.hıc deilse formanın arkasına adını yazdıracagımız ,renklere yakısan bır futbolcumuz var deriz

190570_170448723004798_100001190142246_333840_7568248_n.jpg

Basiretsiz baskanimiz var, herseye sessiz kalan taraftarimiz var.. 4 maç ceza da verirler, 5 maçta..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt