#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

[video=youtube;GgJYkhZqTWc]https://www.youtube.com/watch?v=GgJYkhZqTWc[/video]

Bu da yine içinde alt kategorilere ayrılıyor. Servet Çetin'in alt grupları, Arda Turan'ın alt grupları. Mesela geçen sene Caner, Servet'den mi olsam, Arda'dan mı olsam sonucuna dayak yedi. Barış-Sarp fln Servet'in tayfadan. Emre Çolak vs... gençlerde Arda'dan. Takım resmen kaos içinde.

Nedense şu taraftar hariç hiçbir adam anlayamadı Ardanın takımı sabote ettiğini gurup kurduğunu, Skibbeyide Arda göndermiş adam arkasından övgü yağdırdı.Telepatik güçlerinize yerli düşmanlığınıza hastayım, Hagi gittikten sonra takımı Kewell, Baros ve Neill sabote etti diyor suç yine Ardaya Servete çıkıyor.

Adam king beyler. Milli Takimda golünü atti. 1-0 öndeler suan

Nedense şu taraftar hariç hiçbir adam anlayamadı Ardanın takımı sabote ettiğini gurup kurduğunu, Skibbeyide Arda göndermiş adam arkasından övgü yağdırdı.Telepatik güçlerinize yerli düşmanlığınıza hastayım, Hagi gittikten sonra takımı Kewell, Baros ve Neill sabote etti diyor suç yine Ardaya Servete çıkıyor.

Sabri ve Arda hariç yerli düşmanlığım var aynen.

Rakip kolay olsa da güzel bir gol atti yine, top kontrolü, topu yolladigi yer falan cok iyiydi. Adam golcü baska ne diyelim, büyüksün Baros!

Ayrica Kewell, Baros ve Neill'in takimi sabote ettigi iddialari gülünctür.

[video=youtube;ZkDQDm9xvVs]https://www.youtube.com/watch?v=ZkDQDm9xvVs[/video]

baros en verimli dönemini 30-31-32 de yasiyacak, cogu golcülerin yasadigi gibi geliyor bana, insAllah bizde.

insallah milito gibi bir patlama yaparsa vay halimize :) sakatlik sorunu olmayan bir baros yikar ortaligi oyle birsey olursa

Ferenere karsi ve bu macta dikkat ettim, adam eskisi gibi öne bakmadan dümdüz gitmiyor topla, aldigi gibi hemen kaybetmiyor toplari.

Kafasini kaldirip, bakip öyle karar veriyor.

Fenere karsi kazimin attigi golde mesela, calim bile atti ceza sahanin icinde, luganoya falan, defans topcular ne yapiyor, ne ediyor cok dikkat etti top ayaginda iken. Bunu yapmiyor, bakmiyor, akilli düsünmüyor diye elestiriridim zamaninda. Topla cok olumlu isler yapti fenere karsi, cok iyi ayaginda tuttu vs vs. Topu cabuk kaybetmesi de en cok elestirdigim seydi Barosta, cok cabuk kaybeder, ve takimina ilerde top tutup, nefes aldirtmaz diye.

Ferenere karsi ve bu macta dikkat ettim, adam eskisi gibi öne bakmadan dümdüz gitmiyor topla, aldigi gibi hemen kaybetmiyor toplari.

Kafasini kaldirip, bakip öyle karar veriyor.

Fenere karsi kazimin attigi golde mesela, calim bile atti ceza sahanin icinde, luganoya falan, defans topcular ne yapiyor, ne ediyor cok dikkat etti top ayaginda iken. Bunu yapmiyor, bakmiyor, akilli düsünmüyor diye elestiriridim zamaninda. Topla cok olumlu isler yapti fenere karsi, cok iyi ayaginda tuttu vs vs. Topu cabuk kaybetmesi de en cok elestirdigim seydi Barosta, cok cabuk kaybeder, ve takimina ilerde top tutup, nefes aldirtmaz diye.

Baros ozellikle Rijkaard doneminde daha akilli oynamaya basladi ama cok fazla sakatlandi bir form tutsa ilk geldigi sezondan daha iyi oynayacak. Futbolunu gelistirdi Baros.

Umarim iyi bi fiyata satilir..Hic verim alamadik bu sezon ondan, ve cok puan kaybetik..

bu adamin soyadi neydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt