#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

baros un çok kart gördüğü zaten ilk 2 yılında belliydi, bizim yönetim aklını kullanıp, adam gibi bir sözleşme yapamadı kendisiyle. sen santroforsun kardeşim yılda 10-15 kez sarı kart mı görür bir insan. yap sözleşmeyi 5 sarı karttan fazla görürsen alacağın ücret şu kadar azalır diye bak bakalım görüyor mu. bi de garanti ücreti değil maç başı ücreti yüksek tutmak lazım bu tür oyunculara

sene sonu gitmesi gerek barostan bize hayir gelmez artik lincoln gitti baros bitti :) neill-baros-kewell yollanmali takimda kan degisikli olmali artik

sene sonu gitmesi gerek barostan bize hayir gelmez artik lincoln gitti baros bitti :) neill-baros-kewell yollanmali takimda kan degisikli olmali artik

Evet gitsin de yerine 34'lük falan bitik forvet ya da Stancu gibi yetersiz biri gelsin. Bu takıma Baros kalitesinde oyuncu gelmez artık.

Ze Roberto da orta sahaya gelir, iyi anlaşırlar.

eger isteyen 1 takım varsa gönderilsin. artık herkes akıllansın. öbür senedemi hüsran yaşamak istiyolar. tamam barosş iyi hoşta adam durmadan ceza alıyor. oynamadıktan sonra isterse dünyanın en iyi oyuncusu olsun istemem.. cok sorumsuzca davranıyor. isteyen varsa hic tutmam bırakın gitsin..

Alakayı kest Baros barlarda takılıyo diye gitmesi mi lazım mantığa bak şeriatta mı yaşıyoruz gezecek tozacak şunu anlayamadık hala bu adamlar müthiş para kazanıyolar. Ben de gezerim tozarım ezerim parayı.

takımda yeri tek garanti olan tek kalması gereken yabancı....

Kimi arkadaslar gitmesi gerektigini falan soyluyor fakat yerine kimi alicaz onu dusunmuyor, 5 milyon euroya verdik aldik stancuyu hali ortada su an sakat ve sari kart sorunu olmayan bir barosu 10 milyon dan asagi alamayaiz yada gidip fenerbahce gibi 32 lik adamlara 7 8 milyon euro bayiliriz bunuda istemem

Alakayı kest Baros barlarda takılıyo diye gitmesi mi lazım mantığa bak şeriatta mı yaşıyoruz gezecek tozacak şunu anlayamadık hala bu adamlar müthiş para kazanıyolar. Ben de gezerim tozarım ezerim parayı.

ben eglenmesinde degilim tabiki eglencek. fener macı sonrası sorumsuzca davranıp 3 mac ceza alırsa o adam sorumsuzdur. bitek bunlar degil bi sürü akılalmaz sarı kartları var. zaten yeterince sakatlıgı oldu. demekki o da takımı takmıyor..

ben eglenmesinde degilim tabiki eglencek. fener macı sonrası sorumsuzca davranıp 3 mac ceza alırsa o adam sorumsuzdur. bitek bunlar degil bi sürü akılalmaz sarı kartları var. zaten yeterince sakatlıgı oldu. demekki o da takımı takmıyor..

Adam Ankaragücü maçında golleri atıp sakatlanınca ağlamıştı hatırlarsan, kimse sallamazken neredeyse kıçını yırtıp tek başına oynadığı zamanlar oldu, beleşten sakatlanmadı bu adam, takım için uğraşırken sakatlandı, emeği, mücadelesi, oyunu, isteği boşa olmuş olunca, bir yere kadar dayanabiliyor o da.

Tamam kart görme olayı doğru ama onun kalitesinde adam alabileceğimizi düşünmüyorum önümüzdeki 2 3 sezon boyunca. En az 10 milyon euro lazım, o da tek oyuncu için verebileceğimiz para değil artık. Sonuçta eldeki çöp yerlilerin temizlenmesi gerek. En az 10 yerli almamız gerek.

Baros gitsin Cana gitsin falan diyene kadar önce şu çöp yerliler gitsin, kurtulalım, sonra sıra Baros'a falan gelsin. Sanki takımda herşey tamam da, Cana, Baros falan tartışılıyor.

Şu takımda en son gönderilecek adamdır Baros, ki kendisi gitmek istiyorsa, haklıdır. Kimse durmak istemez burada artık.

Önümüzdeki yıla muhakkak iyi bir yerli forvet alınması gerekiyor.Baros 1 maç var 3 maç yok.Yada Baros'u yedek bırakacak pabucunu dama atacak bir forvet alınmalı o zaman bakın görün kart görüyormu.

Takım arkadaşları ona yardım etmezse o da bırakır salar sorumsuzca davranır.

Bu sezon Ali Sami Yen deki IBB maçında 3 gol attığında staddaydım tek başına maçı aldı sonra sakatlandı çıkmak istemedi çok üzüldü bütün stad ayakta alkışladı.

Adam silmek kolay kazanmak zor.

Gitmesi gereken bi halta yaramayan yerliler. Arda sabri hariç

Yetenek olarak Baros ve diğerleri olarak rahatlıkla ayırırım takımı. Seneye kaptanlardan biri olmalı.

Takım arkadaşları ona yardım etmezse o da bırakır salar sorumsuzca davranır.

Bu sezon Ali Sami Yen deki IBB maçında 3 gol attığında staddaydım tek başına maçı aldı sonra sakatlandı çıkmak istemedi çok üzüldü bütün stad ayakta alkışladı.

Adam silmek kolay kazanmak zor.

Gitmesi gereken bi halta yaramayan yerliler. Arda sabri hariç

Bu adamın bu kadar gol attığı halde bir kere bile şampiyonluk veya kupa görememiş olması da gerçekten üzücü.

Hiç bir zaman tam anlamıyla takım olamadık ki Baros'u eleştirelim. Atıyorum oynadığı 80 küsür maçta, takım iyiydi ama Baros kötüydü diyebileceğimiz maç sayısı 3 4 falandır en fazla.

Sen önce salla elindeki patates yerlilleri, kaliteli yerliler al Yekta'nın falan yanına, takımını kur, sonra tartış Cana'yı Baros'u falan.

bir oyuncunun kaptan olabilmesi için liderlik vasfının öne çıkması gerekir

bu nedenle baros kaptan olamaz, neill veya cana olabilir

Fener ' de oynasa kaç gol atardı acaba? Niang' la arasındaki kalite farkı Baros lehine ağır basar.

yediği kartlardan aldığı cezalardan bıktım artık.ligin tartışmasız en iyi forveti ama disiplin ve profesyonellik yok.illa her maç kart yiyecek

Abuk subuk kartlar goruyor. Hakeme formasini atiyorcasina hareket yapti diye kirmizi kart arti 3 mac MYC. VAR MI BOYLE DUNYA?

Gecen sene top eline carpsa sari kart yiyordu. Gecen fener macinda e.t. Semih bariz elle aldi hakem faul verdi ama kart yok. Adalet falan yok bu ligde :=(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt