#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Medya bu aralar oyuncular aleyhine haberler yapmaya başladı..Oyunlara sakın gelmeyin.

Sakatlık sorunu olmayıpta 34 maç oynasa ve takım da takım gibi olsa, 30 gol çok rahat atacak da işte, şanssızlık var biraz da. Adam 15. haftaya kadar 4-5 defa oynadı gol krallığı yarışındaydı. Hatta şu 3 haftada 1 hat-trick yapsın yine gol krallığında ilk 4'e girer. Adam buram buram kalite ama işte hem medya, hem hakemler, hemde rakip oyuncular elinden gelen pisliği yapıyorlar. Ayhan Niang'ı sakatlasaydı ve Niang Baros gibi 1 sene yok olsaydı, Fener medyası şuan Ayhan'ın kellesini istiyordu, yapmadıkları pislik kalmamıştı. Ama Emre Belezoğlu söz konusu olunca, hiç istemeyerek yaptı oluyor. İlahi adalet var, Baros'un acısı Emre'den bir gün elbet çıkacak.

Arda da gitsin, Baros da gitsin, Cana da gitsin, Bank Asya'ya gideriz biz de direk o zaman zaten.

Sadri Şener'e; bana 5 milyon dolar ver, Trabzonspor için seneye 20 gol atabilirim dediği dedikoduları yapılan, taraftarın artık hiç birşey beklemediği futbolcudur.

Baros'u kimseye yedirmeyeceğiz !

B_275870c7630977bf5d58159cd19e6007.jpg

Milaaaaan Baaarooos Milaaaaan Baaarooos Ooooleeey Ooooleeey Ooooleeey !

B_ff28046187506ca3f2b630e1b560d5ae.jpg

20665_323750201534_36324446534_5200384_7535417_n.jpg

Dert etmeyin beyler, Baros gider Baros'tan iyisi gelir. Önemli olan transferlerle ilgilenen kisilerin bu islerden anlamasi.

Sadri Şener'e; bana 5 milyon dolar ver, Trabzonspor için seneye 20 gol atabilirim dediği dedikoduları yapılan, taraftarın artık hiç birşey beklemediği futbolcudur.

Bunun haber değeri görmesi ayrı bir olay, ama en üzücü olan, böyle birşeyin olabileceğine inanıp, bunu gündeme getirebilen Galatasaray taraftarlarının var olması.

Bu iddia 2 hafta önce atılmıştı ortaya, pek gündeme gelmemişti, Baros'la Galatasaray taraftarının arasını bozup, kafalarda daha da soru işareti yaratmak adına tekrar gündeme getirildi, yem atıldı. Baya hayal gücü yüksek biri yaratmış, yok 20 gol atacakmış, 5 milyon dolar verecekmiş, hatta yarısını Çekce yarısını İngilizce söylemiş, o anda tercüme etmişler, eliyle 20 işareti bir de 5 işareti falan yapmıştır belki de.

Devam etsinler, herkesi yollasın fener medyası, bizim taraftar da inansın bütün haberlere, o gitsin, bu gitsin desin. Lukunkularla oynayınca ararsınız Baros'u.

Kim beklemiyor? Taraftar? Efendim? Buyrun size trabzon maçından bi görüntü o zaman;

baros.jpg

Baros'u besleyebilecek bir orta saha oyuncumuz yok.O yüzden Baros'u eleştirmek yersiz çünkü adam istediklerini yapamıyor.Beşiktaş maçında attığı vole bile ne kadar kaliteli bir forvet olduğunu gösterir.

Kralsın,yaptıklarını hatırlayan,değerini bilen ve seni hala çok seven taraftarlar çoğunlukta Baros..İnşallah seneyede bizimle olursun..

Fransa basını diyor ki Rus takımlarından Terek Grozny Milan için 9 m.e teklif etmeye hazırlanıyor.

9 milyon euro verirlerse hemen satsınlar müthiş para

9 milyon avroya Baros kalitesinde kimi almayı düşünüyorsunuz merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt