#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Baros kesinlikle kalmalı. Stancu gibi birinin kalmayı hakettiği yerde Baros kesinlikle kalmalı. Belki de Elmander'i bile kesebilir!

Baros kesinlikle kalmalı. Stancu gibi birinin kalmayı hakettiği yerde Baros kesinlikle kalmalı. Belki de Elmander'i bile kesebilir!

Ben sakatlanmayacaksa Galatasaray'ın forvet ihtiyacını Baros'un son derece iyi karşılayacağına inanıyorum. Elmander'le birlikte iyi işler yapacaktır. Açıkcası Drogba'ya çok ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Onun yerine defans ve orta sahaya takviye yapmamız lazım.

çok sevdiğim bir oyuncu olduğu için gitmesini istemiyorum. ama çok sakatlanıyor ve takım kötü olduğu zaman sorumluluk almadığıda bir gerçek drogba ile birlikte kaliteli bir yerli forvet alınıp gönderilmesi taraftarıyım

Geçen yıl Kewell için düşündüklerim Baros için de geçerli. İyi bir yaşta aldık Baros'u güzel hizmetleri oldu. Şu an iyi de para yapar. Eğer bir sene daha kalırsa bu sakatlık belasından çok da iyi hatırlanacak gibi durmuyor.

Zaten Drogba falan gelirse Baros gider..

********* :animation::animation::happynew::happynew:

Edit: D rogbaros niye yasaklı ?

diego takasında kullanmalıyız.

cunku bellı top class bi forvet alacaz.yedekte oturtulmaz baros.gidecel heralde

Drogba da gelirse forvette 4 yabancı olacak, Stancu'yla birlikte gönderilecektir diye düşünüyorum

unbenannt-1suve.gif

bizi bırakıp gitme reiss

Hi king..

Nerelerdesin napıosun özlettin kendini saglık afiyettedir umarım biryere gitcegini zannetmiyorum kendine cok iyi bak seneye tasıncak yuk cok bize saglam omuz lazım saglam yürek lazım bomba gibi dön neyse şimdi manita cagırıo king sonra yine ben sana yazarım yengeye selam

Sakatlık yaşamazsa forvet transferine gerek yok

ankaragücü maçında tüm takım maçı bırakmışken çıkıp tek başına savaşmasını asla unutmayacağım kral forvetimiz. skatlanmadığı sürece türkiyenin en iyi forveti

Elimizde senin gibi kral bir forvet var, hala Drogba gelecek diye heyecanlanıyoruz!!

Sakatlıklardan o kadar çok çektik ki, millet artık 1 hafta sakatlanan adamdan korkmaya başladı, Milan Baroş bir sene sakat geçirdi tamam eyvallah, ama yerine alacağımız adamın sakatlanmayacağı ne malum, hele mali durum fazla iyi değilken, hem sağlıklı hemde Baroş'tan iyi forveti babamızın hayrına vermezler, hayal görmemek lazım, gelmesini çok istediğimiz Drogba bile sakatlanabiliyor.Baroş var elimizde daha ne istiyorsunuz.

Kesinlikle gitmesini isteyenlerin yukarıda yazıklarımı bir daha düşünmesini istiyorum.

Sakatlıklardan o kadar çok çektik ki, millet artık 1 hafta sakatlanan adamdan korkmaya başladı, Milan Baroş bir sene sakat geçirdi tamam eyvallah, ama yerine alacağımız adamın sakatlanmayacağı ne malum, hele mali durum fazla iyi değilken, hem sağlıklı hemde Baroş'tan iyi forveti babamızın hayrına vermezler, hayal görmemek lazım, gelmesini çok istediğimiz Drogba bile sakatlanabiliyor.Baroş var elimizde daha ne istiyorsunuz.

Kesinlikle gitmesini isteyenlerin yukarıda yazıklarımı bir daha düşünmesini istiyorum.

Eğer bacağı olmayan birini getirmezsek gelecek oyuncunun Baros kadar fazla sakatlanma ihtimali yok

Eğer bacağı olmayan birini getirmezsek gelecek oyuncunun Baros kadar fazla sakatlanma ihtimali yok

Adam iyi ki bir sene sakatlandı, bu her sene sakat olacak diye bir şey yok, kadroda ki herkesi değiştirirsek, bu bize mali olarak zarardır(alacakları vs.) , Baroş da taraftarın stada gelmesini sağlayacak bir futbolcudur ve çoğu taraftarın sevgilisidir, Forvet sıkıntısı çekiyoruz evet, Baroş'un yanına alırsın orta seviye bir forvet, Türk veya Yabancı olabilir, forvet sıkıntısı çekerken Baroş'un gitmesini istemem, Başka takımda olsa, alınmasını isteriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt