#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Beyler biz TÜ forumumuzdaki sohbetimize dönelim. Yunus 'un fotosunun yorumlarına dönelim.

Emre benim mesajımda neyi editlediğini sorabilir miyim?

Hiçbir şey editlenmişe benzemiyor zira.

baros sakatlanmayacaksan kal reyiz lakni bir sakatladı seni uğursuz emre eski günlerinden bşr hayli uzaklaştın :o

Milan Barooooş, Milan Barooooş, Milan Baroooooş, sen bu tezahuratı hakediyorsun, umarım kalırsın.

Sakatlık haberleri cinnet gecirmeme sebep olsada forlan transferine biraz buruk seviniyorum gitme ihtimalini artırıyor diye insalah takımda kalırsın ve insallah su sakatlık belasından kurtulursunki eminim sakatlanmazsan eger tek forvet oynarsak en ucta eminimki sen olursun

Baros3.jpg

milan%2Bbaros.jpg

Baros giderse, takımdan iyice soğurum. Bu adam geldiğinden beri Skibbe hariç, kendini bulabileceği iyi bir teknik adamla çalışmadı. Fatih Terim'le gerçekten uçacaktır benim düşüncem. FT'yi az çok tanıyorsak, takımda tutacaktır zaten. Baros kandır, Baros candır. Sakatlanmazsa 30 golü çok rahat bulabilecektir. Bu sene arkasında Mustafa Sarp-Barış gibi futbol katilleri olmayacak, bu sene önceki kadrolara göre, %60 daha kalite bir kadroyla oynayacak Baros.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt