#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Takımın kötü durumda olomasının en büyük sebeplerinden birisi.İlk yılındaki emeğine teşekkür edip acilen yolları ayırmak lazım

Baros Melo'dan daha fazla kart görüyor hemde Melo gibi yırtıcılıgından değil hakeme itirazdan

Birazda bunu eleştiririn

Gitsede kurtulsak artik biktim baros yuzunden forvetsiz oynuyoruz iki sezon oldu ,sari kart gormesi hakemle her zaman agiz dalasinda olmasindan biktim

Elmanderle Baros forvette yalnız kaldılar bugun, pek eleştirmek doğru olmaz.

Örnekle gidecek olursak, araba kasası var, motor var ama arabayı götürecek bir vites yok. Aktarım yapamıyoruz.

Şuanki durumunu anlamak lazım.Özellik olarak bakınca Baros hala ligin en iyi forveti bence.Eğer sağlıklı kalıp fizik gücünü arttırırsa gol krallığının en büyük adayı olacak yine.Ayrıca o kart görme olayınında sona ereceğine inanıyorum.Fatih Terim'in önem verdiği bir durum itiraz.Öyle birden bire kesilmez ama ilerleme kaydedecektir bu itiraz meselesinde.

baroş bitmiş.gerçekten bitmiş.aklında,ruhunda bitirmiş bizi,oynamayı.yazık.çok severdim.

çok üzülerek söylüyorum şu haliyle oynayamaz dilerim toparlanır.çünkü onu seviyoruz.

baros eski baros değil artık hep emrezik yüzünden adamın hayatını kaydırdı köpek.

Baros'un tek ihtiyacı maç kondisyonu. Üst üste bir kaç maç yaptıkdan sonra, Süper Lig'in en iyi forveti apoletini takacakdır yine.

Her zaman söylerim sağlam bir Baroşu kimseye tercih etmem ;)

Baros kendısıne kotu dıyenlere sahada en ıyı cevabı verdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt