#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Ulan daha orta sahayı geçemedik Baros kötü diye tutturuyorsunuz.Şu maçta Forlan olsaydı ne olurdu?

Oyunu açamıyor ki.Kendisini 2-3 tane defansın arasına sıkıştırıp savunmaya dönüyor.2 devre fol falan atarsada fikrim değişmeyecek.Hücumlarımızın çoğunu Baros öldürüyor ayağında fazla top tutarak

Baros top tutup saklayacak arkadaşlarına servis yapacak tipte forvet değil ki.

Biri kale önüne atıcak, o da kaleye vurucak. Başka türlü gol atamaz. Alıp dribling yok, top saklama yok. Ama yine de şans verilmeli toparlayabilir kendini ;)

Unutmamak lazım adam King :tiphat:

Liverpool maçında 2 pozisyon 2 zor gol, sonraki maçlarda pozisyon yok doğru düzgün ve etkisiz görünüyor haklı olarak.

Ama Podolski ve sağlam Kazım'la girdiği pozisyonları çok affedeceğini sanmıyorum, lig için hala her türlü yeterli Baros ve Elmander bence.

Baros bu sene sakatlanmazsa ve gitmezse gol kralı olur.

Tamam Baros kötü evet 1500 tane pozisyon geldi hiçbirini atamadı adam.Çok atak bir takım vardı ve tüm düzeni Baros bozdu.

Fizik gücü çok kötü. Bu tür maçlarda forvet oyuncusunun karşı takımın stoperlerini zorlaması gerekir. Baros en ufak darbede yıkıldı, stoperler çok rahatça oyuna girdiler ilk yarıda. Takıma kesinlikle forvet lazım ama şu an tercihimi Elmander'den yana kullanırım kesinlikle.

Ne Elmander'e ne Baroş'a top geliyor.

Sorun başka yerlerde Baroş'ta bir problem yok

Sıkıntısı ne bilmiyorum fakat eski Baros ile arasında çok fark var.Ah ulan çubuklu tosun ah bu adamın şu halini gördükçe sana daha fazla sövüyorum.Bir an önce eski haline dönmesini umuyorum.

Barosluk pozisyonlar olsa atardı bugün de.

Ligde en kötü ihtimal 10 gol üstü atar sıkıntı yok.

baros gol atar atmasina da, ama barosun su top ayagina geldigi zaman yaptigi, daha dogrusu yapmaya calistigi seyi anlamiyorum cogu zaman.

90 dk da barosa 20 top gelmisse, 15'in icine etmistir.

İskoçya-Çek Cumhuriyeti maçının özetini izledim reis baya diri.Bu sene beklenen Baros gelecek umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt