#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Reisin kalma işi netleşsede formaya ismini yazdırsam artık:D

ocak ayina kadar kendini gösterme sansi var, yok yine olmiyorsa, elveda der hoca

Zarar ediceğimiz bi adam değil. 5 küsüre aldık o civara satarız. ama sanmıyorum ben, forma girince neler yaptığını biliyoruz.

nevzatdindar Nevzat Dindar

Kendi milli takımını sırf transfer olmak için terk eden pardon izin alan birinden bahsediyorum..Bu kişinin adı Milan Baroş...

Bu saatten sonra GS-Baros ilişkisi pamuk ipliğine bağlı..Son hareketi bardağı taşırdı..

Baros'a izin verilse GS'nin elinde Elmander ve Sercan kalacaktı sadece...Ama Çek futbolcu bunu bile bile KAÇMAK istedi adeta..

nevzata güvenmiyorum lakin doğruysa da çok ayıp etmiş olursun kral

Nevzat Dindar şuradan almış sanırım haberi: Twitter

"milan baros has left the czech squad for the game against ukraine to finalise a transfer away from gala. moscow looks a likely destination."

Umarım doğru değildir ama doğruysa çok sinir bozucu.

UEFA Başkanı Platini, çıkışta Türk basın mensuplarının ''Fenerbahçe'nin AvrupaŞampiyonlar Ligi'nden men edilmesi'' ile ilgili sorularını da yanıtladı.

Türk gazetecilerin ''Fenerbahçe neden Şampiyonlar Ligi'ne alınmadı ?'' sorusuna, ''Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne neden alınmadığını gerçekten bilmiyor musunuz?'' sorusuyla karşılık veren Platini, daha sonra sözlerine devam ederek, ''Bu konuda soruşturma devam ediyor. Bittiğinde herkes, her şeyi tüm ayrıntılarıyla öğrenecek. Fakat Türk futbolu için iyi günler olmadığı kesin'' diye konuştu.

Milan Baros'a senelik 4 milyon euroluk iki cazip teklif geldi.O gitmek istedi ama Terim 'dur' dedi..

Nevzat olayı abartmış ya da kendince yorumlamış da olabilir ama bu saatten sonra giderse cidden gözümde Emre Belözoğlu seviyesine düşer.

ibrahim setene gore manageri kendisini fbye teklf etmis umarim baros boyle birsey istememistr

Gitmek isteyeni zorla tutmayacaksın; bu futbolun değişmez kuralıdır. Transferde yönetimin en büyük yanlışı, Baros'u yollayıp yerine daha iyisini almamak oldu! Kesinlikle iyi bir santrafor alınmalıydı. Koskoca 3 ayda bir santrafor getiremedik ya ne diyim :o

eger gercekten kendisi gitmek istemis ve bun aizin verilmemisse, iste o zaman büyük bir hata yaptik.

gerci, pek inanmiyorum.

barosa kim verir ki yillik 4 milyon euro

Son dönemde yazılanlara bakarsak sıkıntı var. Önce fenere, sonra Katar klüplerine gitmek istediği söyleniyor.

Bir Kewell değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt