#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

sercanla iyi ikili olur bence.elmander ile nasıl olur bilmem beraber oynadığını görmedim.gerçi sercanla da görmedim ama sercan hızlı falan ya belki yardımlaşmaları iyi olur diye düşünüyorum.

Baros haketmediği biçimde 2. plana atılıyor. Kötü başlamadı sezona. Galiba yüzü eskidi.

Ofansif oynadığımız sürece Baros 15 golün altına düşmez.

FT çok uşrağtı göndermek için ama süre yetmedi.Böyle de kötü bir huyu var hocanın.Kendi transferi olmayan yabancılara şans vermiyor.Üzgünüm ki Baros Ocak ayında yolcudur çok üstün bi form sergilemez 6-7 golde kalırsa

hayding oglum, hayding bakalım Barosh.

milan baaaros

milan baaaaros

gol at gol at gol at

Bugün en çok seni izlicem kral,baya bi özledim seni:D

Rakip savunmalar için daha ciddi rakiplere karşı antreman malzemesi kontenjan israfı

Kim destek verdi adama kim?????? Bir tane adam akıllı topmu yaptı sağındaki solundaki arkasındakiler bırakın allah aşkına.Herkesten çok çalıştı çırpınıp durdu ne yapacak Musleradan topu alıp 10 kişiyi ipe dizip gol atmasını mı istiyorsunuz yapmayın ya yapmayın.

Kim destek verdi adama kim?????? Bir tane adam akıllı topmu yaptı sağındaki solundaki arkasındakiler bırakın allah aşkına.Herkesten çok çalıştı çırpınıp durdu ne yapacak Musleradan topu alıp 10 kişiyi ipe dizip gol atmasını mı istiyorsunuz yapmayın ya yapmayın.

Herkes Baros'a yükleniyor nedense,anlamiyorum

Her gelen topu ezdi calistigi falan da yok normal haline gore son derece tembeldi

Kimse destek vermedi Baros'a, doğrudur ama bu Baros'un bitmediği anlamına gelmez. Resmen bitmiş bu adam. Forvette Sercan ve Elmander'e bağlıyız.

Ligin en kötü forveti şu anki haliyle.Fi tarihinde gol kralı olduğu için hala ilk 11 oynaması ne kadar acı,ne kadar komik

Kafasını kullanan bir teknik heyetimiz varsa, Elmander ve Sercan'ın arkasında kalacağı belli oldu bu sezon. Devre arasında da yürüyüp gider alan olursa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt