#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Milan Baroş tek forvetli sisteme uygun bir oyuncu değil. Tek forvetli sistemde, forvetten çok ortasaha oyuncusu izlenimi vermektedir ve böyle oluncada takımın dengesini bozmaktadır..

kral olduğunda da tek forvetti.on numara gerek barosa.gerçi şu halinle bı halt olmaz

bugünden tezi yok sercan oynamalı

Daha ligin ilk haftasında böyle tripler geliyorsa,Derhal cezalar verilmeli.

Baros'un son milli maçını kim izledi. İskoçya maçında ne goller kaçırdı.

Adam takımda kalmak isterken, sakatlığı tamamen geçmişken sürekli gönderip yerine adam almaya çalışarak kafasını karıştırırsan olacağı bu. Trip atma konusunda da haklı.

Yok Drogba'ydı, Forlan'dı, Gyan'dı, şuydu, buydu, oydu, bilmem kimdi bir sürü adamı almaya çalışıp bunu alenen yapıyorsan, kusura bakma da Baros'tan verim beklemeye hakkın yok senin.

yokmu?

yaklasik 2 million euroyu benmi aliyorum senede?

Adam takımda kalmak isterken, sakatlığı tamamen geçmişken sürekli gönderip yerine adam almaya çalışarak kafasını karıştırırsan olacağı bu. Trip atma konusunda da haklı.

Yok Drogba'ydı, Forlan'dı, Gyan'dı, şuydu, buydu, oydu, bilmem kimdi bir sürü adamı almaya çalışıp bunu alenen yapıyorsan, kusura bakma da Baros'tan verim beklemeye hakkın yok senin.

3 yıldır yatıyor Baros yahu 2-3 maç sonra yine sakatlanır görceksiniz

mehmetmutlu banlanmalı.

sen ne saçmalıyorsun be?sevabına oynuyor sanki baros

adamın dediğine bak

Ne gerçeği görüldü ki? Ne yaptı adam bugun ya siz kanatlardan top getirdinizde adam görevi gereğini yapmadı mı,kaç pozisyon orta sahaya kadar geldi top almak için ne yapacak anlamıyorum ki

valla bu adam o ortayı içeri sokacaktı anladın mı?

al sana kanattan top

Bu kadar berbat oynadığı maçta 70-80 dakika oynadığı için Fatih Terim'e teşekkür edeceğine, F.Terim'in yüzüne bakmadan, soyunma odasına gitti.

Ne gerçeği görüldü ki? Ne yaptı adam bugun ya siz kanatlardan top getirdinizde adam görevi gereğini yapmadı mı,kaç pozisyon orta sahaya kadar geldi top almak için ne yapacak anlamıyorum ki
Sen hangi maçı izledin?Adam ayakta duramıyor ki top geldiğinde.

Büyütülecek birşey değil bence.Kendi aralarında halledilir.FT"nin bu tarz ceza verme gibi olayların içine girmemesi lazım(bu olay için söylüyorum)Fazla lüksü yok zira

Bugün hiç de şampiyonluğa oynayacak bir takımın forveti gibi davranmadı. Topa vuracak hali yok gibiydi. Santrofor almamaktan dolayı başımız ağrıyacak sanırım.

Bir kaç tane geldi. Topla gidemedi. Hatta biz pozsiyonda çok ağır kaldı. Topla iyi dönse kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Forvet oyuncusu hep top beklemez. Kendide pozisyon hazırlamalı. Diğer takımların zenciler ofansları nasıl pozisyona sokuyor.

Bu adama destek veren yok.Arapaslarıyla Baros'u kaçıracak, yandan toplarla besleyecek, ceza sahası içinde topla buluşturabilecek bir oyuncu yok.Selçuk var aradan kaçıracak ama oda tam mevkisini daha çözemedi.Kanatlara hiç girmiyorum.

R. Madrid maçından sonra da söylemiştim güçsüz ve yetersiz diye ama yine aynı bahaneler gelmişti. "Top gelmiyor ne yapsın?"mış. Bana bu maçta Baros'u özetleyen pozisyonlar:

1) İkinci yarıda sağ taraftan gelirken ağır çekimde de gördüğümüz üzre tüm gücüyle topa vurması ama topun o vuruşa rağmen oldukça yavaş gitmesi.

2) Birebirlerin hemen hepsinde yerde kalması.

3) Hiçbir varlık gösterememesine rağmen çıkarken trip yapıp direkt soyunma odasına gitmesi.

Bunları yapan oyuncunun bu takımda işi yok.

Ayakta duramaması normal olmalı sağa sola kosup Sabri vs. gibi adamların attığı öldürücü toplardan adamın hali kalmıyor pozisyon yaratacak haklısınız.

Nasıl bir sevgidir bu arkadaş?Fanboyları bu adamın yetersiz olduğunu ne zaman görecek acaba? Kendi kalesine 7 gol falan atmasını bekliyorlar galiba.Adam topla 10 metre gidemiyor bile.Anadolu takımında bile oynayamaz

Top ayağındayken ne yapmaya çalışıyor kendide bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt