#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Taraftar iyiki Baros un şu halini gördü.Bugünkü Baros u taraftar görmeden transfer döneminde satılsaydı ne hoca, ne yönetim, nede tanrı kalırdı hepsini büyük taraftarımız istifaya davet ederdi.

Ha bugünkü isteksizliği ve alındıktan sonraki tavırları hep satılmadığı içindi çünkü gelen teklif çok yüsekti.

Yinede umarım toparlar kendisini ona çok ihtiyaç var çok.

Ayağında top tutamıyor arkadaşım Baros. Çalım atmaya falan kalkıyor bi de, orası çok ayrı bir konu.

işte en büyük sorun da o yapamadığı şeyleri yapmaya çalışması yapamıyorsan zorlama rezil etme kendini ve takımı webo bile bin kat zeki ve doğru oynuyordu barostan

Yok bitmiş, bu ligde bile oynayamazmış falan. :D

1-2 hafta sonra kaçacak delik arayacaksınız. :)

Baros haftaya hat-trick yapsa bile gitsin,gitmeli.

not:bu haliyle bir gol atabilirse öpsün başına koysun

Baros haftaya hat-trick yapsa bile gitsin,gitmeli.

not:bu haliyle bir gol atabilirse öpsün başına koysun

barosun kendine bakmadığı ortada 3 aydır kamp yapıyorlar adam daha sezonun ilk maçı ayakta duramıyor fizik olarak berbat topa vurup yere düşüyor bize yırtıcı forvet lazımdı gyan gelse fiziği ile ezerdi

5-6 mac oynar devre arasinda gider. the emperora oyle hareket yapmanin cezasi budur ft kitabinda

3 yıldır delik arıyoruz lafta :D

Oynamamış adam kötü mü sayılıyor?

Gçen sene ligde 17 maç 9 gol - 2 asist.

Hazırlık maçlarında en çok gol atan adamda kendisi, Liverpool maçında nasıl oynadığınıda gördük.

Kötü oynamış bir takım içinde, kendi kendini pozisyona sokup gol atmasını bekliyor bazı cahiller.

Hazırlık maçlarında en çok gol atan adamda kendisi, Liverpool maçında nasıl oynadığınıda gördük.

Bok gibi oynamış bir takım içinde, kendi kendini pozisyona sokup gol atmasını bekliyor bazı cahiller.
Oynamamasının suçlusu başkası mı? Ayrıca maçları izlemeni tavsiye ederim.Bu gün maçı izlediğin halde Barosu savunuyorsan buz hokeyine falan yönel

Bok gibi oynamış bir takım içinde, kendi kendini pozisyona sokup gol atmasını bekliyor bazı cahiller.

ay cahil dedi

aglayin boyz

her topu ezen baros degil de biziz sanki :o hirt

Abartmıyorum Samsunspor'daki Bance Baros'u top diye oynar.Topu ayağında tutamıyor,adam geçemiyor,eski hızı yok.

yanlış yaptın Baros yanlış

Elin zencilerini izleyin.Takımlarını nasıl pozisyona sokuyor.Barosdaki kredi bazı oyuncularımızda yok. Uyanın adam sırtımıza çıkacak. Baros'a top gelmedi falan demeyin.Başka maçmı izledim. Kaç pozisyonda ağır kaldı.

Jardel'ede top gelmiyordu ama gelincede hepsini atıyordu. Baros gelenleride harcıyor.

Yahu ne oldu da herkes cephe aldı birden?Ben normalde Baros"u seven bir adamda değilim ama milleti görünce şaşırdım doğrusu:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt