#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Top tutamıyo,tekniği iyi değil,eskiden topu aldı mı sürükler giderdi şimdi onu da yapamıyo.Bize gelse burun kıvıracağımız Webo'nun yaptıklarının yarısını yapabilseydi en azından beraberlik koparırdık bu maçtan

Baros'un performansı çok iyi oldugu zamanları hatırlayın kimlerle oynuyordu.Kewell,Lincoln,Keita yeterlimi,şimdi Kazım'a Eboue'ye Sabri'ye kaldı :SS:

Adamı kafa olarak bitirmişsin lig başlamadan ona buna satmaya çalışmıssın,sahip çıkmamışsın yönetim olarak sürekli yerine adam arayıp bulamamışsın adamın güvenini motivasyonunu sıfırlamıssın,,şimdi süper performans bekliyosunuz.

Herkes son transfer olayı yüzünden Baros'a karşı önyargılı yorum yapıyor. Ben bir takımda yabancı oyuncu olucam yani doğuştan Galatasaraylılık diye bir şeyim olmayacak 4m € bana da verseler ben de gider görüşürdüm. Ha takım satmaz beni o zaman da küsmezdim. Baros'ta satılmamasından dolayı bir küskünlük kesinlikle ve kesinlikle yok. Zaten eğer Fatih hoca Baros'ta bir küskünlük olduğunu antrenmanlarda vs. sezseydi emin olun oynatmazdı.

Performansına gelecek olursam; evet bugün kötüydü, çok kötüydü. Ama bu bir ilk değil ki, Baros 4 hafta berbat oynar sonraki 5 haftada 10 gol atar.

Baros bu.

Maçı stadtan izlediğim için topun onun bölgesine henüz gelmediği zamanlarda top isteyip boşa kaçmaya uğraşıyordu.

Ben isteksiz görmedim Baros'u ama kötüydü normal.

5 hafta sonra bu yazdıklarınızı nasıl yediğinizi görmek zevkli olacak.

Vasat bi oyuncu bile değil vasat ötesi..Hemen herkes artık anlamış..

Adam geçebilir mi ? Kesinlikle hayır..Sabri nasıl adam geçiyorsa ancak öyle çalım atabilir.

Kafa hakimiyeti var mı ? Kesin kesin kesin hayır..

Teknik mi ? Alakası yok olamaz..

Güçlü mü ? Alakası yok.

Son vuruşu iyi midir ? Yüzde yüz hayır..

Hızlı mı ? Artık hızlı falan değil.

Bu adamın övülmesi skandaldır..Eskiden inanılmaz hızlıydı ve o hızıyla bir şeyler yapıyordu.Peki bu adam neden övülür nasıl övülür ?

Bir düşünün ya övenlere diyorum.Senin forvetin top tutamayan adam geçemeyen son vuruşu iyi olmayan tekniği vasat kafa hakimiyeti vasat olan bir adam..Abartmasam ligin en kötü 10 forvetine koyarım..

Batuhan mesela..Hiç değilse hava hakimiyeti 10 üzerinden 9dur.

Semih hiç değilse top tutar.

Burak hiç değilse hareketlidir hızlıdır sürekli arar..

Herkesin mutlaka en az 1 özelliği 10 üzerinden 8-9 ken bana Baros'un 10 üzerinden 5 olan iyi bir özelliğini söyleyin..

Bundan sonra istediği kadar gol atsın Baros'u çoğu zaman beğenmedim beğenmem de.Özellikleri bana göre rezalet olan bir oyuncu..

Herkes son transfer olayı yüzünden Baros'a karşı önyargılı yorum yapıyor. Ben bir takımda yabancı oyuncu olucam yani doğuştan Galatasaraylılık diye bir şeyim olmayacak 4m € bana da verseler ben de gider görüşürdüm. Ha takım satmaz beni o zaman da küsmezdim. Baros'ta satılmamasından dolayı bir küskünlük kesinlikle ve kesinlikle yok. Zaten eğer Fatih hoca Baros'ta bir küskünlük olduğunu antrenmanlarda vs. sezseydi emin olun oynatmazdı.

Performansına gelecek olursam; evet bugün kötüydü, çok kötüydü. Ama bu bir ilk değil ki, Baros 4 hafta berbat oynar sonraki 5 haftada 10 gol atar.

Baros bu.

Maçı stadtan izlediğim için topun onun bölgesine henüz gelmediği zamanlarda top isteyip boşa kaçmaya uğraşıyordu.

Ben isteksiz görmedim Baros'u ama kötüydü normal.

5 hafta sonra bu yazdıklarınızı nasıl yediğinizi görmek zevkli olacak.

bize boyle adamlar mi lazim peki? baros formda oldugunda cok iyi de sezonun en iyi ihtimalle %60inda oynayan, oynadigi maclarin yarisinda cok iyi kalan yarisinda topa dokunmayan forvete mi ihtiyacimiz var

Şu "Baros'a top mu geliyor yhaa" diyenler, 'mahalle maçlarında en yetenekli veledin herkesi çalımlayarak topu kale çizgisine kadar getirmesi; kale çizgisinde de arkadaşına sürünerek kafayla golü yapmasına müsadde etmesi' olayını görmeyi bekliyorlar heralde. Burada "çok yetenekli veled" malesef bizim takımda bulunmuyor; "sürünerek yerden kafayla gol atan" da Baros oluyor..

Tamam kardeşim.Bende eleştirdim.Vurmayın yahu.Öldü adam.

bize boyle adamlar mi lazim peki? baros formda oldugunda cok iyi de sezonun en iyi ihtimalle %60inda oynayan, oynadigi maclarin yarisinda cok iyi kalan yarisinda topa dokunmayan forvete mi ihtiyacimiz var

Hocam o ayrı mesele zaten. Devamlılığı olan bir oyuncu şart, bunu ben de diyordum.

Benim anlatmak istediğim Baros hep bu Baros'tu yani.

Ben eminim ki bu transfer olayı olmasaydı bugün burada olumlu yorumlar okuyorduk, mesela; "king daha açılmadı önümüzdeki haftaları bekleyin :D" gibisinden. Eminim bu böyle.

mehmetmutlu banlanmalı.

sen ne saçmalıyorsun be?sevabına oynuyor sanki baros

adamın dediğine bak

Banlanmalı derken? Şaka mısın sen genç? İyi alışmışsınız sizin gibi düşünenlere like, sizin gibi düşünmeyene ban. Benim tarafımdan bakınca da senin ban alman gerekiyor mesela. Diktatör mü olacan büyüyünce :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt