#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Takımda Baroş'a gol attıracak adam yok.

Baroş'da tek başına bir hiç ne şut çeker ne top tutar.

Baros artık 30 yaşında.Bu yaştaki bir oyuncu,hele bu kadar ağır sakatlıklardan sonra toparlayamaz.Çok net ve açık.

Bu Onur Gürel kadar antipatik, tröll bir adam görmedim. SST daha sempatikti.

Yorum yapacaksanız üslubunuzla yapın, herkesin görüşüne saygı duyun, moderator ne iş yapar bu forumda.

Terim:Elmander ve Barosla devre arasına kadar idare edecez.

Mesajı bazı arkadaşlar alsın.

Bunu dedi mi gerçekten? F. Terim en büyük eksisi olan ego sorununun üstesinden gelememiş sanırım :( Bunu dedikten sonra Elmander'e bir şey olsa, devre arasına kadar Baros'tan gol mü bekleyecek? Yoksa Sabri'den ortasaha, Eboue'den sol açık çıkardığı gibi Aykut'tan forvet falan mı yaratacak?

Yanlis bilmiyorsam Rusya'da transfer dönemi hala acik. Baros yakin zamanda satilirsa sasirmayalim.

Yetenekli, çalışkan ve golcü, en önemlisi tecrübeli. Ama Kaptan Bülent, Rijkaard, Hagi, Bülent Ünder dönemlerini bizzat yaşamış bir yabancı futbolcu olarak ruhunun derinliklerinde yaralar oluşturmuş olmaması imkan dışı.

Banlanmalı derken? Şaka mısın sen genç? İyi alışmışsınız sizin gibi düşünenlere like, sizin gibi düşünmeyene ban. Benim tarafımdan bakınca da senin ban alman gerekiyor mesela. Diktatör mü olacan büyüyünce :)

barosun bu takımın maaşlı elemanı olduğunu

sevabına oynamadığını lütfen idrak eder misin genç?

Yazık Baros'a şimdi den acıyorum. Bu sene bu takım yüzünden çok eleştiri alır hatta yuhalanır. Sanki takım Barosu 30 gol pozisyonuna soktu Baros'ta hepsini harcadı. Mevcut oyun sistemi ve kurulan kadroda ben hiç bir oyuncuyu suçlayamam çünkü her oyuncunun yapabildiği bazı şeyler vardır. Sen Baros'u 2 stoperin kucağına verirsen etkisiz kalır tabi ki. Baros maç boyu kaç kere insiyatif alıp topu kendi götürmek istedi Driblingler yaptı ama tek başına yapabilecekleri bu malesef. Koca 90 dakika Çağlar'ın soldan ortası dışında adamı 1 kez gol pozisyonuna sokama sonra da Baros tü kaka.

Terim:Elmander ve Barosla devre arasına kadar idare edecez.

Mesajı bazı arkadaşlar alsın.

Talihsiz bir beyanat bu. Her ne kadar Baros kötü oynayıp,çıkartılınca direkt soyunma odasına giderek tepki gösterse de, bu vampir kılıklı medyaya Baros'u malzeme yapmak hatalı...

Kaldı ki fiziken bitik Baros'tan , bu demeçten sonra mental olarak bitiklik de bekliyorum.

Kol kırılır yen içinde kalır. Terim burada canı sıkılsa da, haklı da olsa talihsiz bir beyanat vermiştir bana göre.

Takıma zarar veriyor.Tamam golcülüğüne lafım yok ama topu ilerde tutamadığı için çoğalmakta sıkıntı yaşıyoruz.

Takıma zarar veriyor.Tamam golcülüğüne lafım yok ama topu ilerde tutamadığı için çoğalmakta sıkıntı yaşıyoruz.

Skibbe döneminde de Baros vardı ama nasıl çoğalıyorduk? Belki ilerde çoğalmasını bilmiyoruzdur.

Şimdi şurada ki pozisyona bir bakın [video]https://s7.directupload.net/images/110912/tiy38wwa.swf[/video] burda öylecene dikilen Kazım ile biz ilerde nasıl çoğalıcaz?

Sabredin yahu daha ilk haftadayız. İlerleyen haftalarda da böyle oynarsa bende sizin gibi düşünmeye başlayacam zaten.

Ayrıca Terim'in acıklaması hic hos olmasada devre arasında ki planımız acısından gayet acıklayıcı oldu. Tabii orta saha da şart.

Skibbe döneminde de Baros vardı ama nasıl çoğalıyorduk? Belki ilerde çoğalmasını bilmiyoruzdur.

Şimdi şurada ki pozisyona bir bakın [video]https://s7.directupload.net/images/110912/tiy38wwa.swf[/video] burda öylecene dikilen Kazım ile biz ilerde nasıl çoğalıcaz?

O zamanki Baros'la bir değil şuanki Baros.Afedersin ama adama üflesen havada 3 takla atıyor.

Cikarildiginda kendine kiziyordu. Bence bu mactan sonra daha cok calisip daha iyi olacaktir diye dusunuyorum.

O zamanki Baros'la bir değil şuanki Baros.Afedersin ama adama üflesen havada 3 takla atıyor.

Baros kariyerinin hangi safhasında zenci forvetler gibi top tutup takımı hucumda çoğaltmış ki bu sene ondan bunu bekliyoruz. Ozaman oraya Drogba muadili bir adam alacaksın vurcaksın geride ona o tutacak sende rakip sahaya yığılıcaksın. Baros nekadar güçlü olursa olsun bunu yapamaz.

Baros kariyerinin hangi safhasında zenci forvetler gibi top tutup takımı hucumda çoğaltmış ki bu sene ondan bunu bekliyoruz. Ozaman oraya Drogba muadili bir adam alacaksın vurcaksın geride ona o tutacak sende rakip sahaya yığılıcaksın. Baros nekadar güçlü olursa olsun bunu yapamaz.

İlk geldiğinde tekme atsalarda pozisyon devam ediyorsa ayakta kalmaya çalışıyordu en azından.Şimdi kolay yolu bulmuş hemen atıyor kendini,düşmek için koşuyor nerdeyse.

baros bugün kendi ipini çekti

terim bu tribe triple karşılık verir

ne de severdim be seni :sad007:

Baros hiçbir zaman ilerde top tutup, servis yapan bir oyuncu değildi zaten. İlerde yalnız kaldığı müddetçe bu tip pozisyonları çok izleriz. Baros topla son buluşacak futbolcu olmalı, biz ilk buluşturup duvar olmasını bekliyoruz. Arkasında bir oyuncu koyup 4-2-3-1'e geçsek çok daha fazla faydalınırız Baros'tan. Bu sistem takıma ihanet..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt