#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Burak ile Baroş'u kıyaslamak için,Burak'ın Baroş'un yaptıklarının fazlasını yapmalı.

Oyuncu kıyaslaması yapılır, yapılır da özellikleri farklı tipte iki isim olan Elmander-Baroş kıyası çok garip.

çift forvet oynasak imkanı yok baroşu türkiyede birebirde tutabilecek stoper yok.

Burak= Baros'un kramponları. Bak bu daha makul.

tamam tamam.

şuan türkiye sınırları içinde yerlisi yabancısı uzak ara en iyi forveti burak yılmazdır.yanına yaklaşabilecek potansiyelde adam dahi yoktur.baroş gibi 30 yaşında da değildir.takımıda tek başına deyim yerindeyse yardıra yardıra sırtlamaktadır.

barosun kramponları=burak zihniyetiyle devam edersek ,ki allahtan etmediğimiz meydanda,bizden bişey olmaz.baroşu çok severim o ayrı.

ben güne ve geleceğe bakarım.geçmişte yaptıkları beni ilgilendirmiyor 2 yıldır barosun yaptıklarından kat kat fazlasını yapıyor takımında,milli takımda.zaten geçmişe baka baka bugünlere geldik.

Arkadaşlar saçmalayın , Baroş'un kramponları satılıyor spor mağzalarında sizde alın kramponları sizde bir Burak olun yani :) Burak Baroş'un kramponu felan oluyorsa ?

Burak en iyi yerli forvettir şu anda ligte.

Baroş yabancı statusunde en iyisidir şu anda . Bukadar basit yani . Ama kıyaslama yapacaksak tek yönden bakmayacaksın baroş üstündür bir şekilde kariyer olsun oynayış tarzı olsun . Ama Burak'ıda öyle ufak tefek birşey görmeyin ayıptır , saygısızlıktır .

Arkadaşlar saçmalayın , Baroş'un kramponları satılıyor spor mağzalarında sizde alın kramponları sizde bir Burak olun yani :) Burak Baroş'un kramponu felan oluyorsa ?

Burak en iyi yerli forvettir şu anda ligte.

Baroş yabancı statusunde en iyisidir şu anda . Bukadar basit yani . Ama kıyaslama yapacaksak tek yönden bakmayacaksın baroş üstündür bir şekilde kariyer olsun oynayış tarzı olsun . Ama Burak'ıda öyle ufak tefek birşey görmeyin ayıptır , saygısızlıktır .

abi bana baros-burak kıyası yaparken geçmişinden bahsetme.bana 1 sezondan başka yaptığı bir şeyi söyle.benim için gs kariyeri veridir.

birde burak ı koy yan yana.futbol meziyetlerini karşılaştır.gelişimini gör.

açık kalplilikle hangisinin daha iyi olduğunu bi söyle?

abi bana baros-burak kıyası yaparken geçmişinden bahsetme.bana 1 sezondan başka yaptığı bir şeyi söyle.benim için gs kariyeri veridir.

birde burak ı koy yan yana.futbol meziyetlerini karşılaştır.gelişimini gör.

açık kalplilikle hangisinin daha iyi olduğunu bi söyle?

Tamam , yapalım . Ben yine Baroş diyorum . Baroş gerçektende gol atmasada onun kadar karşı takımı yıpratan bir oyuncu yoktur şu Türkiye'de. Bak şöyle söylüyeyim sana saygı duyarım Burak demene . Ama Baroş eniyisidir gözümde Türkiye'de . İkinci sırada Umut Bulut vardı o gitti şimdi Burak'tır yani .

Tamam , yapalım . Ben yine Baroş diyorum . Baroş gerçektende gol atmasada onun kadar karşı takımı yıpratan bir oyuncu yoktur şu Türkiye'de. Bak şöyle söylüyeyim sana saygı duyarım Burak demene . Ama Baroş eniyisidir gözümde Türkiye'de . İkinci sırada Umut Bulut vardı o gitti şimdi Burak'tır yani .

topsuz oyun,hareketlenme ...bu konularda burak ın üstüne yok bence.

baros o özellikleri törpülendi kanımca.

ve burak şuan kat kat daha iyi bence barostan.

Burak'ı CL maçlarında yani 4-5-6. maçlarda izlemek gerekli. Çünkü Trabzon'un oynadığı Ath. Bilbao ve diğer elendikleri maçlarda ben pek beğenmemiştim.

baroş şu haliyle kendini yıpratıyor. rakibimn defansını yapıyor son zamanlarda. sakatlıgıda başka bir mesele. gecen sezon ve bu seneki 5 maclık seriye bakarsak burak baya bir önde. kariyer bakımından baroş önde olabilir. beni kariyeri ilgilendirmez. ama tek forvet oynayacaksak tabi bu baros olur. ben yarı dönemde forvet bekliyorum.

Burak'ı CL maçlarında yani 4-5-6. maçlarda izlemek gerekli. Çünkü Trabzon'un oynadığı Ath. Bilbao ve diğer elendikleri maçlarda ben pek beğenmemiştim.

hocam doğruya doğru ts nin cl de doğru düzgün hucüm yaptığı falan mı var?

bence çok kıstas olmaz ama gözlemlemek gerekli dediğin gibi...

düşünsene seneye forvette burak,sağında veya solunda arshavin tarzı bir adam olup cl de olduğumuzu.

cl de bizim bu orta sahayla burak bizde olursa çoşar.

baroş şu haliyle kendini yıpratıyor. rakibimn defansını yapıyor son zamanlarda. sakatlıgıda başka bir mesele. gecen sezon ve bu seneki 5 maclık seriye bakarsak burak baya bir önde. kariyer bakımından baroş önde olabilir. beni kariyeri ilgilendirmez. ama tek forvet oynayacaksak tabi bu baros olur. ben yarı dönemde forvet bekliyorum.

bugün gördüğü kartta sövecektim kendimi zor tuttum zaten.bi kendini frenle ,geliştir arkadaş.

burası eski galatasaray değil...

bugün gördüğü kartta sövecektim kendimi zor tuttum zaten.bi kendini frenle ,geliştir arkadaş.

burası eski galatasaray değil...
bak onu unuttum. son dakkada gene sarı kart görmüş orayı görmemiştim. hala akıllanmadı bu konuda. mac 3-0 dakka 90 sen sarı kart görüyorsan cok düşünmen lazım. ben yarı dönemde forvet istiyorum. ayagı yere saglam basan bir forvet olmalı.

bak onu unuttum. son dakkada gene sarı kart görmüş orayı görmemiştim. hala akıllanmadı bu konuda. mac 3-0 dakka 90 sen sarı kart görüyorsan cok düşünmen lazım. ben yarı dönemde forvet istiyorum. ayagı yere saglam basan bir forvet olmalı.
elmander gibimi? Abi elmander pek yavas, calisiyo cabaliyo ama gol atmadiktan sonra napiyim oyle forveti? Herzaman gol atacak diye degilde dogru duzgun pozisyona bile zor giriyor..

Baroş ,Sercan ikilisi yıpratıcı olmazmı?

Baros dünya çapındaki tek oyuncumuz. Kıymetini bilelim...Sakatlıklardan sonra boğa gibi döndü maşallah.

Kariyeri rakip defansa panik yaptırıyor. İki maç üstüste penaltı olmasının nedeni bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt