#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

ulan ne güzel saç uzatıyodu diyodum.

milan-baros-2.jpg

ben bu halini seviyorum:(

Kur'an çarpsın çok özledim Baros'u ben yaaa. 2008/2009 yılındaki gol krallığını özledim :( Jardel düzeyinde bir golcü lanet olası sakatlıklardan dolayı istediği gol sayısına ulaşamadı. Yoksa 2009/2010 gol krallığıda garantiydi :(

Allah'ım sen ona yardım et inşallah Bursaspor maçında ilk 11 oynar 2-3 gol atar. Ve hep böyle devam eder. Bizdende ayrılmaz. Şunu yazarken bile çok duyguluyum. Bizde efsane olacak adamdı. Halada olabilir. Eğer o giderse içimde bir burukluk, yara hep olacak :( Ah be Baros'um ahhh :(

Sağ açıkta oynasın istiyorum. Solda Sercan, ortada Elmander. İyi olur sankim.

Her sonradan girdiği maçta katkısı var. Arifmisin, kingmisin? BAROS!

Kral :bid:

İbret aldım.:asd: :asd:

Basında sürekli ''Baros gidiyor'' haberlerinin amacını umarım anlamıştır bizim taraftarın bazı bölümü...

:)))))))))))))))))))))))))))))

:tiphat:

''BAROS'LA İLGİLİ KARAR KENDİSİNE BAĞLI''

Devre arasında takımdan gönderileceği yönündeki haberler basına yansıyan Çek futbolcu Milan Baros'un durumunun hatırlatılması üzerine Ünal Aysal, oyuncunun performansının, verilecek kararda etkili olacağını aktararak, ''İyi oyuncular için her zaman teklif gelir. Baros için de geldi. Onu kendi sistemimiz içinde değerlendirebileceğimize inanıyoruz. Sene sonuna kadar daha zaman var. Hocamız en iyi şekilde değerlendiremeye çalışacak. Baktık ki ümit yok, o zaman gayet tabii satışı düşünürüz. Bütün oyuncular için bu geçerli, sadece Baros için geçerli değil. Biz başarıya odaklanmamış oyuncularla Galatasaray'ın istikbalini bağlayamayız. Baros kendisi buna karar verdirecek. Karar kendisine bağlı. İyi çalışır, kendisini gösterirse muhakkak camia ve takım içinde kalacaktır. Çok yararlı ve iyi bir oyuncu. Kaybetmek istemeyiz'' dedi.

:happynew:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt