#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

baroşunda fikri oldugunu sanmıyorum abicim adam dengisizin dik alası bu heriften bir melet olmaz .. sercandır gençtir diye en azından içimde umut olur .. ve yani top sürme açısından baroşun yanında birazcık messi kalıyor bu abimiz .. ayrıyetten daha fazla gole yakın . en azından ceza sahasına kadar gelbiliyor , ordan sonrada artık kısmetimizde varsa bir şekilde gol olur..

mesaj linki Baros'a GÖNDERİLMEDİ

GORUSLERINI bekleriz

Sercan beyini kenarda bırakıp oyuna giriyor. Baroş fizik olarak güçlü olduğunda çok tehlikeli bir adam. 2-3 pasta şut pozisyonunu bulması lazım Baroş 'un. Elmander gibi topu saklayan bir adam değil. Hemen gole gitmesi lazım.

Sercan beynini kullanmayı öğrenmezse yerinde sayar sadece renkdaş.

Sercan beyini kenarda bırakıp oyuna giriyor. Baroş fizik olarak güçlü olduğunda çok tehlikeli bir adam. 2-3 pasta şut pozisyonunu bulması lazım Baroş 'un. Elmander gibi topu saklayan bir adam değil. Hemen gole gitmesi lazım.

Sercan beynini kullanmayı öğrenmezse yerinde sayar sadece renkdaş.

renktaş ben barosu ayakta görmedigim için fiziki için birşey diyemeyecegim. . umidim de hiç yok .. 2.5 senedir aynı yerde duruyor .. arada 1 gol atıp umut öpücügü veriyor.

elimizde sercan oldugu için mecburen ona umit baglıyorum zaten .. bana kalsa berk ismaili oynatırım ama malesef ..

Orta saha kuvvetli olursa Baros tam bir gol makinesidir. Baros yazar <-- unutmayın. Rakibi ablukaya alma acısından da kilit bir oyuncu. Bir baslasın Baros-Elmander maca, nedemek istedigimi anlarsınız.
thumbsupz.gif

Lincoln-Baros ikilisini hatırlayın.Bu adamı besleyebilen bi orta saha olsa olay tamamdır.

malesef geçti o vakitler

renktaş ben barosu ayakta görmedigim için fiziki için birşey diyemeyecegim. . umidim de hiç yok .. 2.5 senedir aynı yerde duruyor .. arada 1 gol atıp umut öpücügü veriyor.

elimizde sercan oldugu için mecburen ona umit baglıyorum zaten .. bana kalsa berk ismaili oynatırım ama malesef ..

İlk haftaları çıktığımızda geri kalanların hepsinde ayakta bir Baroş vardı

baroşu gönderip yeni bir forvet alacaz. elmander yedek olacak. görünen köy kılavuz istemez.

Kral`i özlüyorum. Kendine ceki düzen verip tekrar sahalarda cosmasini diliyorum.

Ben Elmander yerine Baros'u gözü kapalı oynatırdım.

Haydi King bugün gol bekliyorum senden :tiphat:

bu adamdan hala umide olan varsa acik pskiloga girsin masrafar benden sonu acı verici olabilir unutmak uzun sürer ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt