#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Macta görevini yapmaya calısıtı.Yalnız oyundan cıkarkenki yaptıgı hareketler,İmparatorla arasının bozuk oldugunun bir isareti.Kalan 5 macta iyi performans gösterebilirse kalır,yoksa...

Galatasaray'ın ikinci golünü atan Milan Baros, "Uzun zamandır oynamıyordum. Ancak bu hocamızın kararı ve saygı duyuyorum. Ben de bu takımın bir parçasıyım. 9 kişi kaldıktan sonra aldığımız bu galibiyet önemli." dedi.

Transfer iddiaları hakkında da konuşan Baros, "3 buçuk senedir buradayım ve çıkan idiialara alıştım. Burada olmaktan çok mutluyum. Hayat ne getirir bilemeyiz ancak buradan ayrılmaya niyetim yok" ifadelerini kullandı.

Baros'un yapmış olduğu açıkmalar çok yapıcı ve yerinde.Lakin bazı hareketleri buna tamamen tezat oluşturuyor.Bu arada geldiğinden bu yana ise Fenerbahçe'ye hiç gol atamadı.2 hafta sonra bu şansızlığı kıracağını ümit ediyoruz.:)

kafasını penaltı kazanmaya kilitlenmiş durumda

asıl hedefinin kaleye şut çekmek olması lazım

bu düşüncesiyle kısa vadede kazanır ve kazandırır ama uzun vadede işleri yolunda gitmez

Elmander-Baros önde oldukça rakibi yorucu ikili bunu gördük. Sorun kanatlar ve orta sahanın ofansif göbeğinde.

Baros reyizin penaltisini yediler yoksa 2 gol atmisti. Ben begendim.

adam ayrılmıyorum dedikten sonra niye Baros Ayrılıyor mu? haberini niye yaptınız 2 saattir düşünüyorum.

Sorun bence Baros'tan ziyade orta sahada ve kanatlarda Emre'nin dediği gibi. Topu Baros ile veya Elmander ile iyi yerlerde buluşturabilsek sorun çözülecek aslında.

kafasını penaltı kazanmaya kilitlenmiş durumda

asıl hedefinin kaleye şut çekmek olması lazım

bu düşüncesiyle kısa vadede kazanır ve kazandırır ama uzun vadede işleri yolunda gitmez

Kendisi de biliyor güçsüz olduğunu ve vurursa gol olmayacağını. Bu yüzden penaltı kazanmaya çalışıyor.

Şu 2 hafta içinde ekstra antrenman yapması şart.

B_275870c7630977bf5d58159cd19e6007.jpg

Milaaaaan Baaarooos Milaaaaan Baaarooos Ooooleeey Ooooleeey Ooooleeey !

B_ff28046187506ca3f2b630e1b560d5ae.jpg

Milaaaaan Baaarooos Milaaaaan Baaarooos Ooooleeey Ooooleeey Ooooleeey !

20665_323750201534_36324446534_5200384_7535417_n.jpg

Kanatlar çalışmıyor yapacağı fazla bir şey yok.

Baros artık güvenilecek bir oyuncu değil.Gerek sakatlık sorunu olsun gerek oyun disiplini olsun.Devre arası 1. sınıf golcü alınıp Elmander yedeğe çekilip Barosa katkıları için teşekkür edilmeli

Gol atamayacağını kendi de biliyorsa yazık o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt