#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

'baroş ayakta kaldı ' cümlesini 1.5 yıldır duyamıyorum spikerlerden ..

istekle bir yere gelinmiyor ..

Gayet iyiydi, hatta bence Eboue ve Hakan'la beraber macin en iyi 3. adamiydi. Top tuttu, ayakta kaldi, ayrica kafasini yukarida tutup topu arkadaslarina aktarmayi becerdi. Boyle oynasin hep 11 oynasin bence.

istekle bir yere gelinmiyor ..

aynı şeyi Sercan ve Elmander için de demeniz gerekir.istekle bir yere gelinmiyor,dediğin doğru ama bu laf tüm forvetler için geçerli

Fener maçında Elmander-Baroş ikilisinin oynamasını istiyorum umarım FT 4-4-2 oynatır

aynı şeyi Sercan ve Elmander için de demeniz gerekir.istekle bir yere gelinmiyor,dediğin doğru ama bu laf tüm forvetler için geçerli

Fener maçında Elmander-Baroş ikilisinin oynamasını istiyorum umarım FT 4-4-2 oynatır

ben baroş konusu oldugu için dedim . sercan konusu olsa orda da derdim ne tür saçmalıklar yaptıgını . .

Elmander çok daha iyisini yapıyor.

Haklisin, aslen ofansif orta saha olarak oynamis Elmander zaten, ama Baros'un hizi ve topsuz kosulari cok daha iyi. Eger kafasini yukarida tutmayi becerebilirse kesinlikle keser Elmander'i, ama senelerdir beceremiyor artik ogrenebilir mi bunu bilmiyorum.

Hep zoru deniyor..Yanıdnakine pas vermek varken bırak şu çalımı be Baros.

Baros geldiği ilk sene nasılsa bence hala aynı.

Bu adamın hiçbir zaman formu düşmedi.

Bu kadar abartılmasının sebebi çok salakça.

Zaten takım olarak çok büyük gol pozisyonuna girme sıkıntısı çekiyoruz.

Gol atmak için sadece forvet oyuncusunun becerisi yeterli değil ki.

Sanki bizim forvet oyuncularımız, Baros da dahil, inanılmaz gol pozisyonuna giriyorda kaçırıyor.

Gol pozisyonu üretemiyor takım.

bu kanat oyuncuları ile adam maksimumu oynadı. bence iyiydi.

Pozisyona sokamadığımız sürece Baros'a herkes laf edecek.

baroş kafasını kaldırmadıgı sürece , oyunun içinder kalmadıgı sürece , pas atamdıgı sürece , top ezdigi sürece , yerde kaldıgı sürece laf yiyecek ..

Cok kötü. bu sene böyle yedek/joker olarak kalsin. ama seneye postalanmali. sürekli top eziyor, yetmiyormus gibi bunlari saklamayi da beceremiyor. mac basi 20 top kaybiyla oynuyor. olmaz böyle. hic mir fizik calismiyor bu adam??

sakatlıklarla sarsıldı kabul ediyorum ama...gol kralı olduğu sene bir lincoln gerçeği vardı beyler...lincoln resmen baros'a çalışıyordu...beşiktaşı 4 2yendiğimiz maçta attırdğı gol hala gözümün önünde...o golleri kim attıracak şimdi?kazım mı aydın mı riera mı sercan mı?

Bence bugün gayet iyiydi ilk yarı en aklı başında 2 isimden biriydi Eboue ile birlikte 2.yarı oyundan düştü ki uzun süredir oynamıyor maç temposunu kaybetmiş belli ki.Devre arası etki yapması kesin bir isim alınsa dahi gönderilmesi hata olur.Zira Baros'u bu kadar kolay silmemeli Galatasaray taraftarı.Ama forvet lazım olduğu da bir gerçek.

2 kanat,1 forvet ile sezon sonuna hazır olur bu takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt