#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

zorluyor ama asist yapacak adam yok. 2 Kanat oyuncumuz olsa roller degisir.

kanat yok anlarımda işte arkasında selçuk melo gibi pas atan adamlar var .. hiç ilerde durmuyor ki .. rakip takımın yarı sahasına yaslandıgımızda kaçarken nadiren görüyorum .

Baros inanılmaz top eziyor.Eski Barosla alakası yok.Artık yol vermek lazım

Bir maçta topu öbür köşe noktasından alıp bu tarafa kadar sürdüğünü biliriz. Şimdi o günlerden eser yok.. Bir de dikkat etiiniz mi bilmiyorum ama topu sol ayağıyla sürmeye çalışıyor hep.. Ayağına bir şey takmışlardı düzelsin diye sanırım onun etkisiyle..

Senden hic birseyin eksilmedigini anlayamıyorlar. Onların sucu degil, yürüyen düzenin kurbanılar.

tabi düzen degişir futbol gelişir bir adam aynı kalırsa haliyle olmaz ..

Aynı kaldıysa o zaman sorun yok. Zira tapıyordunuz Baros'a. Aslında Liverpool macında mesajı vermisti, ama anlayana.

barosa tapanı ben tanımam anlamam tapıncak bolca adam varken ..

:) kaç maç öncesinden mesaj veriyor ama hala bir geri dönüş yok :)

Mesajı bir cok kişinin idrak edemedigini belirtmistim :)

Mesaj aslında şuydu; "ceza sahası icinde beni topla bulusturun, ben onu 10/8 kere aglara bırakayım."

[video=youtube;dG2q6A3OmYU]https://www.youtube.com/watch?v=dG2q6A3OmYU[/video]

:) bence mesajı kendi algılayamıyor .. ceza cahası içinde görürsem söylerim .. maçta en fazla 2 - 3 kere anca . .

Dogru, geride o kadar boş pas yapıp rakibi üzerimize cekiyoruz ki, e Baros'ta rakip ceza sahasında kalıp ofsayta düşmek istemiyor haliyle yada geriye gelip ona gelmeyen topu almaya calışıyor.

At gollerini kazı taraftarın aklına ismini.

King :tiphat:

baro§ BAro§ at artik sunlara bi gol at da efsaneles

son 2 mactir topu eskisi gibi hemen kaybetmiyor, sürmeye calisiyor, calim atmayi deniyor vs vs.

eskiden top ayagina gelir gelmez kaybederdi, 2 saniye tutmazdi, dolayisiyla ileriye dogru giden toplarimiz duvara carpmiscasina geri dönerdi, birtürlü adam gibi baski altina alamazdik rakiplerimizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt