#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Baros yerine bir tane daha Elmander olsa fener ikinci yarıya çıkmazdı..

Orta sahada kaç tane top çaldı , maçı izleyenler bunlarada dikkat etsin lütfen. Eğer feneri kendi sahasına hapsettiysek Reis'in payı büyük

326 sayfada bir tek yazımın olmaması ilginç.. Beline kuvvet aslanım..

Devre arası Elmanderin yanına A sınıfı santrafor gerekli bence

İyiydi Baros fakat kendisinden çok Elmandere çalışmaya uğraştı, geriden gelip top almaya,basmaya uğraştı. Fakat en büyük sıkıntı Elmanderle anlaşamadılar oyun olarak. Daha sık beraber oynarsalar daha iyi olacağına eminim.

Kaleciyle karşı karşıya dışarı değil kaleye atsaydı :happynew:

Mücadele etmeye çalıştı ama ne eski bitiriciliği ne eski çalım özelliği ne de eski hızı ve gücü kalmış.Baros gitmiş posası kalmış.

Malesef eski Baros yok.Sercanın biraz daha aklı başında olanı gibi oynuyor o kadar.

bence çok iyi oynadı orta sahada basmadık yer ,yapmadık pres bırakmadı. ilk dakikalar yağmurun azizliğine uğradı,ayakta kalamadı ama sonra alıştı .

takımda herkes iyiydi .fenerin üstümüze gelememe sebebi iki çılgın forvetin(Elmander-Baroş) deli danalar gibi pres yapıp koşmasıydı.

baros gol yollarında daha etkili olabilse tarihi fark gelebilirdi

yönetimin forvet oyuncu aramasını artık haklı bulmaya başladım

olmuyo dostum olmuyo

Yalnız gol atamamış olsa da takımı pozisyona sokan bir adamdır Baros. Bunu göz ardı etmeyin. Çünkü topsuz alanda çok iyi zaten tartışılmaz. Keşke daha iyi bitirse pozisyonları.

stadda bize sac baş yoldurttun be kardeşim. ölü gibisin yemin ediyorum. rakipler allahtan sana saygı duyuyorlar. GS IN tek kötüsü sendin.

Şu Baros'un avukatlarının da vazgeçtikleri günü görebilecek miyim acaba?

Gønderilmeli takimdan. Cikip iki hafta ust uste goller atsa da fikrim degismez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt