#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Gønderilirse hicbir sey olmaz. Daha iyisi yok mu falan su mu ya da bu mu falan degil elbet vardir. Sadece gecmisi simdiki yargilamada bir engel. Gecmisteki Baros falan yok ortada. Ya sakat kaliyor ya da fiziksel olarak cok køtu. Iki mac oynayacak gene king Baros falan sonra gene sakatlik ya da køtu performans vs. vs. Kosmak falan tamam da Elmander de kosuyor surekli ki Baros'dan daha fazla kosuyor daha fazla mucadele ediyor. Tamamlayacagin forvet Elmander'i bitiriciligi cok daha iyi bir forvet olmali.

Kimi alalim falan degil. Bidon geldi gørduk sonucu yasli geldi gene gørduk sonucu. Gecen seneden sonra o giderse ne olur bu giderse ne olur sonuc az cok ortada hicbirsey de olmaz takim icin hatta daha iyi olur. En basta istikrar problemi var Baros'un.

%100'une katılmıyorum Selen reyis.

Baros her an pozisyon yaratılmasında başrol oynuyor, bugun son vuruşları iyi yapamadı diye abarttıkça abarttınız eleştirme olayını. Baros bikere en başta rakip savunmadan adam eksiltiyor, oyunda surekli var. Cogu mactada gorevini yapıyor. İyiki bir sakatlandı zamanında burnundan getirdiniz.

Baros cok iyi bir golcudur, Galatasaray'a da cok faydalı bir oyuncudur, takımında en tecrubeli isimlerinden birisidir. Bir futbolcuyu bu kadar kolay harcayamazsın, hele BAROS gibi bir futbolcuyu.. Haftaya Trabzon'a yazarsa golleri kralınız olur yine ya, onu biliyorum icim rahat.

Giderse hicbirsey olmaz degil, giderse buyuk bir degeri kaybeder Galatasaray, olacagı bu... Ayrıca hicbiryere gittigi yok, Baros ve Elmander bizi uzun sure goturur, arkalarına saglam bir 10 numara gelirsede, yada kanatlarımız tam rayına girerse transferlerden sonra, ozaman gorun o istikrarsız Baros'u... He soyle istikrarsız olur, bir mac 3 atar, bir mac 2.. Sabit durmaz. :ka21:

Baros gayet iyidi lan. Top aldi verdi, ileri tasidi.

En önemlisi adam ileride çok hareketli, pozisyona sokuyor takimi. Elmander'a açtigi bos alanlari sadece benmi gördum?

Fizik olarakta hergun daha iyiye gidiyor. Kolay degil 1.5 sene futbol oynamadi adam. Baros eski haline donecektir. SABIR!

bu halle bize yarari yok

cok sevmeme ragmen yerine sercan oynasin diyorum

yada

kazim elmander cift forveti diyorum

herhalde kötü oynadıgını söylemeniz icin direk gibi beklemesi lazımdı.

Fizik olarak hala yeterli değil.Eskiden topu sürdümü kimse yaklaşamıyordu yanına.Hızlanması çok iyiydi.

Baros gayet iyidi lan. Top aldi verdi, ileri tasidi.

En önemlisi adam ileride çok hareketli, pozisyona sokuyor takimi. Elmander'a açtigi bos alanlari sadece benmi gördum?

Fizik olarakta hergun daha iyiye gidiyor. Kolay degil 1.5 sene futbol oynamadi adam. Baros eski haline donecektir. SABIR!

Bende gördüm reis.

Baros'u bugün beğendim. O pozisyonu gol yapsaydı burda bunlar konusulmazdi.

Nasip değilmiş Aslan'a. Trabzona atar inşallah.

çok duygusal bakıyorsun emir . ekstra birşey yaptıgı yok adamın ekstra hataları var.. pozisyona sokuyor diyorsun ama g.birlig maçında gördün mü ? yada diger maçlar ? bügünkü oyunda adamın önüne verdiler onuda yapmadı ..

2-3 sene götürür diyorsun kalbim sıkışıyor bak hayali kötü. . boyun felci geçircek adam .. maçın başında zaten aldı topu çalım takılmaya başaldı . gene ezdi.. 2. yarı daha derli toplu oynamaya başlamışken gene çıkarmya başladı .. istedigini yapsın haftaya 3 gol atsın kral demem .. belli çünkü .. 2 yıldır birşey verdigi yok . deger kaybetcegide yok . kewelldan daha fazla kaybetmez.

Baros'u eleştirenler var da, bugün Fenerbahçe defansını dağıtan isimlerden biri. Kaldı ki oynadığı her maçta yaptığı koşular ile defansların nevrini şaşırtıyor. Kısaca Baros'un sadece bu aralar gol atma sorunu var. Onu da aşar. Sakatlık yaşamasın yeter.

Baros stilinde bir santrafor 10M €'dan başlıyor Avrupa'da. Sercan fln kim? Baros = x50Sercan

yahu ben baroşu toplam 15 dakika fener ceza sahasında görmüşümdür maçta . .

o kadar koşu yapıyorda bir selçuk mu göremiyor adamı ? yüklendigimizde anca 1 - 2 kere maç başına kaçışları var.

kendini boş boş yere atıp kıvranmlarına birşey demedim bile.

Ayrica Baros'un bir ozelligi daha var. Dikkat edin ne zaman alsa, topla ileri gitse direk ustune 2-3 kisi çekiyor. Biraz Hakan Sukur'e benziyor bu yandan. Son vuruslari kötu ama savunmayi ustune çekiyor. Oyunu açiyor yani, Elmander'da tam tersi.

Elmander ve Baros ideal bir ikilidir.

o rakiplerin üzerine atlamasından

%100'une katılmıyorum Selen reyis.

Baros her an pozisyon yaratılmasında başrol oynuyor, bugun son vuruşları iyi yapamadı diye abarttıkça abarttınız eleştirme olayını. Baros bikere en başta rakip savunmadan adam eksiltiyor, oyunda surekli var. Cogu mactada gorevini yapıyor. İyiki bir sakatlandı zamanında burnundan getirdiniz.

Baros cok iyi bir golcudur, Galatasaray'a da cok faydalı bir oyuncudur, takımında en tecrubeli isimlerinden birisidir. Bir futbolcuyu bu kadar kolay harcayamazsın, hele BAROS gibi bir futbolcuyu.. Haftaya Trabzon'a yazarsa golleri kralınız olur yine ya, onu biliyorum icim rahat.

Giderse hicbirsey olmaz degil, giderse buyuk bir degeri kaybeder Galatasaray, olacagı bu... Ayrıca hicbiryere gittigi yok, Baros ve Elmander bizi uzun sure goturur, arkalarına saglam bir 10 numara gelirsede, yada kanatlarımız tam rayına girerse transferlerden sonra, ozaman gorun o istikrarsız Baros'u... He soyle istikrarsız olur, bir mac 3 atar, bir mac 2.. Sabit durmaz. :ka21:

Alintilayip uzatma ya da bir seyleri ispatlama gibi derdim yok. O yuzden yazdim bir ønceki yazi da yazacaklarimi. Bugun icin degil zaten Baros icin genel bir durum bu maca øzgu degil.

Aldigi topun cogunu eziyor rakip savunmayi eksilttigini az gørduk eksiltse de hizlanmasi ve guclu olup gole gitmesi gerekirken en ufak bir darbede yerde sonra dutttttt faul.

Iyiki bir degil cok defa sakatlaniyor. Sakatlandiktan sonra fizik bitkinligi ve ekstra form tutmasini bekle ve gene sakatlik. Son iki sezon yok iste ortada istikrar falan.

Dediklerimi bana cevirip yaziyorsun iki gol atar king olur diye yani bunu yapacaklar bunu biliyorum fakat genel durumda vazgecilmeyecek oyuncu falan da degil Baros.

Baros ve Elmander uzun sure gøturemez sorun burda.

Ben gecmisine bakmam artik takima genel olarak ne katiyor ona bakarim uzun surecte. Elmander bile umrumda olmaz bu konuda.

Gecen yil bu konuda dilimiz yeterince yandi zaten gecmisleri yuzunden oyuncularin.

Hicbir sey olmaz. Hatta gelen futbolcu iyi olsun Baros unutulmasi en fazla 2 mac sonrasinda yeni gelen futbolcu king olur. Hatirlanan ve matemi tutulan var mi futbolcu gecen sezondan hemen hemen yok. Aynisi olacak.

Sabri-Eboue. Benzeri forvette de yasanacak bitiriciligi yuksek olan bir forvet alininca ve istikrarli bir oyuncu olunca.

Baros gol atma sorununu çözsün Türkiye'nin açık ara en iyi santraforudur. Elmander'le beraber tabi.

Baros gideceği yeri ve gol koşularını çok iyi yapıyor. Sürekli aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Baros kendini ve kalitesini ispatlamış bir adam uzatmaya gerek yok.

Baros bugun beceriksizdi. Nedenini topa ayagını sürmüs insanlar gayet iyi idrak eder.

Bu arada Elmander ve Baros kac kez bereber 90 dakika oynadı? Eminim 2 yada 3'tür. Biribirlerine alısmaları icin zaman gerekiyor.

Baroş TSL 'de her takımda 11 'de oynar. Gelecek sene de yedekten girip oyunu hareketlendirir. Önceliği forvet değil bu takımın

Baros gol atma sorununu çözsün Türkiye'nin açık ara en iyi santraforudur. Elmander'le beraber tabi.

Baros gideceği yeri ve gol koşularını çok iyi yapıyor. Sürekli aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Baros kendini ve kalitesini ispatlamış bir adam uzatmaya gerek yok.

sercan devamlı ilk 11 de oynasın barostan daha yararlı olur net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt