#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Baros gol atma sorununu çözsün Türkiye'nin açık ara en iyi santraforudur. Elmander'le beraber tabi.

Baros gideceği yeri ve gol koşularını çok iyi yapıyor. Sürekli aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Baros kendini ve kalitesini ispatlamış bir adam uzatmaya gerek yok.

ona bi lincoln lazım. emre çolak eğer forvet arkasında oynarsa ki oynayacaktır gol atar .

Baros'un bombos kacırdıgı bir pozisyon vardı. Hani gazi dedem olsa atardı gibilerinden. Bakın o pozisyon oraya gelmeden evvel Baros orta sahada tabiri caizse köpek gibi top ve rakip kovalıyordu. Bir anlık yorgunluk ve konsantrasyon eksikligi yasadı. Bu adam golleri atmaya baslarsa yeniden durdurulmaz olur. Biraz daha sabır diyorum. Sonradan pisman olacagınız kelimeler yazmayın buraya.

Gelen futbolcu iyi olsun diyorsun da, Baros'u unutturacak futbolcu kaç para haberin var mı ? En başta Avrupa'dan alıcaksın boyle bir oyuncuyu. Kariyerli oyuncu bunlar [Baros'da bize geldigin de cok kariyerliydi]. Baros'u aratmayacak dedigin oyuncu bu gun en az 15 milyon euro'dur, o da şansın varsa. Alırsın fos da çıkabilir.

Baros yıllardır gerekeni veriyor bu takıma, o yuzden takımda kalıyor zaten. Gerekeni vermeyen hangi futbolcu kaldı bizim takımda ?... Uzgunum, genelde her konuda haklısındır ama Baros konusunda yanılıyorsun. Bu sezon oynadıgı her mac gayet iyiydi Baros, ve Elmanderle donusumlu yada beraber olarak son derece tıkırındalar ve bunu bozmak sacmalık olur.

Yerde dedigin pozisyonlar genelde sadece kaleciyle karsı karsıya poziyonlarda oluyor. Ona bende dikkat ediyorum ki bu buyutulecek birsey degil. Baros top kontrolu iyi olan nadir forvetlerdendir ve nerede duracagını bilen 10, 15 FORVETTEN BIRIDIR AVRUPA'DA.

İyi forvet var, iyi santrforlar var. Fakat Baros iyi bir GOLCU'dur bu ikisinden ziyade. Hızlanması konusundada katılmıyorum, cunku hızlanıyor. Nereye kacacagınıda cok iyi biliyor. Fener'in forvetlerini gorduk bugun. Besiktas'ınkileride goruyoruz, bi macta Baros kadar pozisyona gireni mi var allaskına ? Ki Galatasaray bugun cok iyi oynadı, gecen haftalarda iyi bile oynamıyordu.. Baros her an pozisyona giriyor buna ragmen. Penaltı yaptırıyor, rakip savunmadan adam eksiltiyor [adam orada dolanıyor diye rakip takım destekli saldıramıyor resmen].

Baros'un su an elestirilecek bir tarafı varsa oda bu macta fener'e gol atamamasıdır. Onun dısında elestirilcek bir durum yok. Cok iyi gidiyor.

Baros'un bombos kacırdıgı bir pozisyon vardı. Hani gazi dedem olsa atardı gibilerinden. Bakın o pozisyon oraya gelmeden evvel Baros orta sahada tabiri caizse köpek gibi top ve rakip kovalıyordu. Bir anlık yorgunluk ve konsantrasyon eksikligi yasadı. Bu adam golleri atmaya baslarsa yeniden durdurulmaz olur. Biraz daha sabır diyorum. Sonradan pisman olacagınız kelimeler yazmayın buraya.

ben şu haline göre konuşuyorum ama haftayada gol atsa degişmez. devamlılıgı olacak.

bende saygı duyuyorum yaptıklarına ettiklerine bize yarattıgı sevinçlere ama takımın daha net komple bir santrfora ihtiyacı var .. top kontrolü olan , ne yapıcagını bilen , hırsına yenik düşeyen , fizigi yerinde olan .. niang daha iyidir baroştan .. hız açısından teknik açısından bilinç açısından . .

Gelen futbolcu iyi olsun diyorsun da, Baros'u unutturacak futbolcu kaç para haberin var mı ? En başta Avrupa'dan alıcaksın boyle bir oyuncuyu. Kariyerli oyuncu bunlar [Baros'da bize geldigin de cok kariyerliydi]. Baros'u aratmayacak dedigin oyuncu bu gun en az 15 milyon euro'dur, o da şansın varsa. Alırsın fos da çıkabilir.

Baros yıllardır gerekeni veriyor bu takıma, o yuzden takımda kalıyor zaten. Gerekeni vermeyen hangi futbolcu kaldı bizim takımda ?... Uzgunum, genelde her konuda haklısındır ama Baros konusunda yanılıyorsun. Bu sezon oynadıgı her mac gayet iyiydi Baros, ve Elmanderle donusumlu yada beraber olarak son derece tıkırındalar ve bunu bozmak sacmalık olur.

Yerde dedigin pozisyonlar genelde sadece kaleciyle karsı karsıya poziyonlarda oluyor. Ona bende dikkat ediyorum ki bu buyutulecek birsey degil. Baros top kontrolu iyi olan nadir forvetlerdendir ve nerede duracagını bilen 10, 15 FORVETTEN BIRIDIR AVRUPA'DA.

İyi forvet var, iyi santrforlar var. Fakat Baros iyi bir GOLCU'dur bu ikisinden ziyade. Hızlanması konusundada katılmıyorum, cunku hızlanıyor. Nereye kacacagınıda cok iyi biliyor. Fener'in forvetlerini gorduk bugun. Besiktas'ınkileride goruyoruz, bi macta Baros kadar pozisyona gireni mi var allaskına ? Ki Galatasaray bugun cok iyi oynadı, gecen haftalarda iyi bile oynamıyordu.. Baros her an pozisyona giriyor buna ragmen. Penaltı yaptırıyor, rakip savunmadan adam eksiltiyor [adam orada dolanıyor diye rakip takım destekli saldıramıyor resmen].

Baros'un su an elestirilecek bir tarafı varsa oda bu macta fener'e gol atamamasıdır. Onun dısında elestirilcek bir durum yok. Cok iyi gidiyor.

/kilit. Basketball konusuyor olsaydik 'Dominant' topçu lafini kullanirdik. Oyuna etkisi Elmander'dan fazla.

EPL siradan bir takimdan bonservissiz gelen oyuncu bile Baros hatta ondan fazla katki veriyor. Yok øyle oyuncu o oyuncular ne kadar falan haberin var mi falan degil. Direk birebir ørnegi var takimda gørdugumuz.

kral ı bugün çok beğendim.çok koştu fener savunmasını yıprattı

Devamlılığı sağlaması lazım, şimdilik çıkışta umarım böyle devam eder.

Elmander bu kadar rahat oynadıysa bunu Baros'a borçludur.

Elmander bu kadar rahat oynadıysa bunu Baros'a borçludur.

baros bu kadar pozisyon bulduysa, elmanderin katkisi büyüktür.

bu yüzden diyorum, baros bizi deli etti ama baros ve elmanderin ilerde olmalari bile feneri heryönden rahatsiz etti.

gerek yaptiklari kosular, gerek kafa olarak "cift forvet oyniyorlar" diye kafadan gecmesi fenerli stoperlerin, beklerin, ön liberolarin ...

adamlar rahat ofansi düsünemediler, geriden oyun kuramadilar, bekler ileriye cikamadi.

bu bile yeter

ama yinede, özellikle bombos pozisyonda kacirdigi gol, cok pis birseydi.

zaten en büyük elestirim, sut özürlüsü olmasi barosun, adam harbiden sut cekemiyor.

birde top tutamiyor diye elestirirdim, daha dogrusu cabuk kaybediyor diye, ama bu yönden son maclarda fena degil, az cok top tutuyor, sürüyor falan ..

penaltı gibi pozisyonu atamadı resmen...

kaleyi bulsun bari şutun be adam :)

BAROS BENCE COK IYI OYNADI !! gerci hic kimse Kazim haric siritmadi ama ..ILER DE artik Kesinlike Baros ve Elmander Oynmali yani :

KING & VIKING

Dün akşam 2 net pozisyon kaçırsada özellikle biri penaltı gibiydi bence inanılmaz istekli ve pozitif oynadı böyle devam eder inşallah goller illaki gelir ...

baros dan iyisini bulmak zor, bu tarz yıpratıcı bir üst düzey forvet alacaksanız eyvallah ama elmander ile ikili olacak bu tarz adam zor bulunur. berbatov falan olmaz.

Çok istekli oynadı gerçekten de, maç bu şekilde devam etmeseydi ilk 20 dk.da kaçırdığı 2 gol başına bela olurdu çünkü öyle böyle değil o pozisyonlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt