#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Hala savunanlar var.Şaka gibi.Dün 7 golden az attıysak Fenere Baros 1. sorumlusudur.Atılan her topu istisnasız kaybetti.Fenerliler dua ediyordur forvetimizin Baros olduğuna. Bank Asyanın ortalama forveti Barostan fazla katkı verir

Lan olm Baros olmasa o pozisyonlar olmaz ki zaten öyle düşün.

King bir sen kaldın fb'ye gol atmayan senden de deplasmanda gol bekliyoruz :D

Baroş gol atamasa da şu aralar her zaman zaman elimizde bulunan bir gol silahı, ister yedek olsun ister ilk 11 takımda olmalı, bu adam bize bu sezon önemli puanlar kazandırdı mı? kazandırdı. 1 maçla yerin dibine sokmak olmaz, tabi Fenere koymasını kim istemezdi ki, olsun daha çok maç var.

Baroş oynamasa çift forvet çıkmasak ve iki forvetimiz de fener defansını yormasa bu kadar üstün oynayamazdık.

baroşun sahada olması elmander için çok iyi elmander baroş sayesinde daha rahat hareket ediyor

Baros neyse usta şansını kullandın ...sen ,Ayhan (artık trübünde nereye oturur bilemem) Aydın ve riera yolcusunuz gibi...ne yapalım yani insan bu 1,5 sene sabredebiliyor...senin yerine nonda bile olsa 5 aktardık en az

^ bull shit.

Baros en iyilerden biriydi. bir futbolcuya esas top ayagındayken degil top ayagında degilken bakıcaksın. 1 gol kacırdı diye ilkokullu yorumları yapmayın :ka21:

İyi bir devre arası kampı geçirdikten sonra ikinci yarı bomba etkisi yaratır :)

^ bull shit.

Baros en iyilerden biriydi. bir futbolcuya esas top ayagındayken degil top ayagında degilken bakıcaksın. 1 gol kacırdı diye ilkokullu yorumları yapmayın :ka21:

Aynen öyle dostum, topsuz alanda Elmander'e çok boş alan bıraktırdı, pozisyona girmesini sağladı, kimi zaman pozisyona da girdi, kimi zaman sırtı dönük topta tuttu. Yapabilecek herşeyi yaptı.

asıl yapması gereken şut atmak ve gol atmak .

Antrenmandan sonra şut çalışması yapmalı :)

Adam dün en cok savasanlardandi bi ara Ebouenin yaninda Sag Bek bile oynuyordu o derece yani..

İyi fiyat verirlerse satılsın.Ama 3-5 lira için Baros bırakılmaz.

asıl yapması gereken şut atmak ve gol atmak .

Yapma ya .

Bursaspor maçı, maçı kazandıran golü attı.

Karabükspor maçı beraberliği getiren golü attırdı.

Yani adamın kafadan takıma 4 puanlık etkisi var.Bugün lidersek bunda Baros'un da payı vardır.

Yapma ya .

Bursaspor maçı, maçı kazandıran golü attı.

Karabükspor maçı beraberliği getiren golü attırdı.

Yani adamın kafadan takıma 4 puanlık etkisi var.Bugün lidersek bunda Baros'un da payı vardır.

performansının yanında attıgı yanına kar .. bu kadar maçta 2 maç sayıyorsan ...

evet baroş kendini güzel yerelere atıyor haklısın. .

galatasarayın santrforundan , golü atıcak adamdan bahsediyoruz. .

performansının yanında attıgı yanına kar .. bu kadar maçta 2 maç sayıyorsan ...

evet baroş kendini güzel yerelere atıyor haklısın. .

galatasarayın santrforundan , golü atıcak adamdan bahsediyoruz. .

bu kadar maç derken? zaten kaç maç oynadı ki.

zaten bursa maçında sonradan girmişti.

adamsın. gol atamadın diye ergen yorum yapanlara katılmıyorum, gayet iyidin. pres yaptın, alan boşalttın, defansa yardım ettin, pozisyon hazırladın...

10 maç .. ben sadece bu sezonki performansına göre konuşmuyorum

1 maçlık presi gören ergen yorumlarına bakma sen önüne bak para kazanmaya bak

sezon sonu gitmeli... kötü diyenlere 1 maçlık performansa bakma diyenlerede diyorum ki adam en az 30 maçtır piyasada yok bence siz 1 maça bakarak adamı pohpohluyorsunuz.

elmanderi görünce forvet nasıl olurmuş anladık. kaldı ki bu adam 2. forvet meziyetlerine sahip bir de yanına tam bir forvet geldiğinde olacakları düşünemiyorum. well come to hell...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt