#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

performansının yanında attıgı yanına kar .. bu kadar maçta 2 maç sayıyorsan ...

evet baroş kendini güzel yerelere atıyor haklısın. .

galatasarayın santrforundan , golü atıcak adamdan bahsediyoruz. .

Yeni gelecek santraforun da her maç yardıracağının garantisi var mı, futbolcular motor değildir.

Yeni gelecek santraforun da her maç yardıracağının garantisi var mı, futbolcular motor değildir.

tabiki yok . ama öyle bir adam alırsın ki topu ezmez , teknigi vardır , oyun görüşü vardır , ne yapıcagını bilir , maç içinde fazlaca pozisyona girer ve aktif olur. baroşun motoru artık tamir edilemiyor yenisi lazım .

performansının yanında attıgı yanına kar .. bu kadar maçta 2 maç sayıyorsan ...

evet baroş kendini güzel yerelere atıyor haklısın. .

galatasarayın santrforundan , golü atıcak adamdan bahsediyoruz. .

İlk geldiği yıl gol kralı. Geçen yıl yine o kadroya rağmen 10 golü geçti takımın en çok gol atan oyuncusuydu.Bu yılda 3 maça direk etkisi var.Sivas-Karabük-Bursa

İyiki bir sakatlanmış oynamamış sanki keyfinden oyanamdı.Çok kötü yerden vuruyorsunuz.

İlk geldiği yıl gol kralı. Geçen yıl yine o kadroya rağmen 10 golü geçti takımın en çok gol atan oyuncusuydu.Bu yılda 3 maça direk etkisi var.Sivas-Karabük-Bursa

İyiki bir sakatlanmış oynamamış sanki keyfinden oyanamdı.Çok kötü yerden vuruyorsunuz.
Bir değil işte.Sürekli sakatlanıyor ve eski halinden eser yok. 2 yıl önceki Baros olsa bizde sesimizi çıkarmayız.İsim aynı ama oyuncu farklı

benim yaptıklarıma saygım var ama artık yenilenen galatasarayda yeri pek yok diyorum .. daha dinamik , sağlam takımı taşıyacak bir forvete ihtiyaç var.. takımda kalsada olur ama hem mali hemde yabancı sorunundan gitmesini istiyorum.

4-4-2 sistemi ile Elmander ile birlikte devamlı oynamaya devam etsin KING gollerine devam edecektir güveniyoruz Baros'a.

Baros-Elmander iyi bir ikili oldu bozmaya gerek yok.Yorumada gerek yok son 10-15 sayfada Emir gerekenleri yazmış.

bazi futbolcularin zamani doluyor barosun da zamani bitti artik devre arasinda jardel gibi 98% gol yapan bir adam lazim.

Baros kraldır. Takımda en sevdigim oyuncuların basında gelenlerden.

çok istiyorum fikirlerim degişsin .. umut ver artık lan

İkili mücadelelerde yerde olmasa iyi olacak...Bir de Elmandere bak..Adam tank gibi.

Çimlerle sevişmeyi kes artık.

[video=youtube;6xEyb5GmJVo]https://www.youtube.com/watch?v=6xEyb5GmJVo[/video]

:bid:

Edit: 5.20'deki Lincoln'ün pasa bakarmısınız. Dehşet'ül Vahşet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt