#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

bence elmanderin yanında baros değilde hızlı araya iyi koşan bir forvet olsa çok daha fazla gol atabiliriz çünkü elmander inanılmaz asist özelliği var doumbia tarzı bir adam şart

Terim'in forvet istediği belli, net. İyi biri transfer edildiği an Baros ya kesik yer ya da yollanır, kendi de biliyor. Elmander'in 11'den kesilmesi söz konusu değil zaten..

Top ezmesine de, top kaptırmasına da hiçbir itirazım yok, dediğiniz gibi çok alan boşaltıyor, hırsla mücadele ediyor.

Benim tek takıldığım nokta, Fener maçında 3, Trabzon maçında 2 %100 gol pozisyonunu acemi oyuncu gibi harcaması. Hiç mi ayağının ayarı yok be kardeşim?

elmanderede gelmiyor ama o kadar saçmaladıgını daha görmedim .

Şu dakikaları not etseydim keşke. Valla kaç pozisyonda Baros sağa sola koştuğu için Elmander'in önünün açıldığını gördüm. Ya da kademenin kaybolup bire bir kaldığını. Şimdi Elmander'in öyle bi özelliği olmadığı için, kanatlarda hiç içeri girmediği için Baros dribbling yapacağı zaman karşısında baya adam oluyo. Yani birini geçse de kademesinde biri var kesin kaptırılacak o top çok çok üstün yetenekli değilsen.

Şu dakikaları not etseydim keşke. Valla kaç pozisyonda Baros sağa sola koştuğu için Elmander'in önünün açıldığını gördüm. Ya da kademenin kaybolup bire bir kaldığını. Şimdi Elmander'in öyle bi özelliği olmadığı için, kanatlarda hiç içeri girmediği için Baros dribbling yapacağı zaman karşısında baya adam oluyo. Yani birini geçse de kademesinde biri var kesin kaptırılacak o top çok çok üstün yetenekli değilsen.

baroş kanatlara koştugunu görmedim . forvet arkasına geçiyor . sanırım terimin istegiyle . orta sahanın oralarda görüyorum onu .

o sağa sola koşuşlar asistleri elmanderin yapıp santrforunda gol atması lazım . bende keşke dakikaları alsaydım kaç kere düştü kaç top ezdi kaç pas vermedi uygun pozisyondaki adama

Elmander'in her türlü özelliği var. Top rakipteyken adam resmen ortasaha oyuncusu oluyor. Baros kız gibi top sürüyor, Elmander tank gibi.. Baros'u severiz sayarız, ama yenilenen Galatasaray daha bitirici, daha özellikli bir santrafor hakediyor.

hemen itiraz ediyor.el pozisyonunda devam etsene oyununa neden el var felan diye oyunu bırakıyosun

Elmander'le uyumu iyi,bir gol atsa dahada iyi olacak.Devam et kral.

Devre arası Barosun 2 yıl önceki halinden yenisini almak şart

burdaki baroş yorumlarını görünce üzülüyorum . iyi mücadele ettin olucak elbet olucak vs . . adamın formda oldugu zamanıda bildigim için içim acıyor. . huzur evine gidip teyzeler bak dışarısı ne güzel önünde kocaman bir hayat var demek gibi geliyor . no offence

Elmander'in her türlü özelliği var. Top rakipteyken adam resmen ortasaha oyuncusu oluyor. Baros kız gibi top sürüyor, Elmander tank gibi.. Baros'u severiz sayarız, ama yenilenen Galatasaray daha bitirici, daha özellikli bir santrafor hakediyor.

Bak kendi kendini cevaplamışsın. Tank gibi top süren Elmander bile Baros sayesinde rahat dribbling alanı bulabiliyor:ka21:

baros sezon sonu artik gitmeli devre arasinda bir golcü alinmali barosa güvenmek olmaz artik.

bize jardel gibi 98% gol yapan biri lazim golmander zaten kosuyor tak diye gol yapacak biri lazim bence.

Bak kendi kendini cevaplamışsın. Tank gibi top süren Elmander bile Baros sayesinde rahat dribbling alanı bulabiliyor:ka21:

Tank gibi derken yıkılmamasını kastediyorum. Buradan yavaş olduğu anlamı çıkmasın. Elmander'in dribbling özelliği Baros'tan çok daha iyi. Elmander'de olmayıp Baros'ta olan hiçbir özellik yok. Baros'un yaptığı herşeyi Elmander rahat yapar. O yüzden millet Baros yerine daha atletik, daha bitirici bir santrafor istiyor.

Elmander mükemmel top sürüyor ve saklıyor. Artık itiraf et be Yunusum, ben bir hrboyum saçma sapan konuştum Elmander dünyanın en iyi forveti de, de hadi :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt