#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Elmander mükemmel top sürüyor ve saklıyor. Artık itiraf et be Yunusum, ben bir hrboyum saçma sapan konuştum Elmander dünyanın en iyi forveti de, de hadi :sad007:

Abartıyolar ya. Tabi şu an kötü falan diyecek değilim ama çok koşuyo falan ya normal 1 övüleceğine 10 övülüyor.

Daha ne yapsın oğlum adam? Dayak yiyeceğimi bilsem seni dövmüştüm bu lafından sonra :D

Koşuyor, basıyor, top çalıyor, çalım atıyor, gol atıyor, asist yapıyor.. daha ne yapacak :)

e sen baroşu 10 övüyorsun 1 övülücegine

Olm Baros'u nerde övdüm ben ara bak. Sadece Elmander'e iyi alan açıyo onu dedim, hakkını yemeyelim. Dribbling yaparken de kendisine alan açan yok. Güçsüz tabi şu an orası ayrı.

Eski halinden eser yok.Bu haliyle play off'u da hesaba katarsak,sezon sonunu sadece Elmander ile getiremeyiz.Eğri oturup doğru konuşmak lazım,bitirici bir forvete ihtiyacımız var. Baros'un eski hallerini hatırlayınca hem sakatladığı fb'ye sayıyorum,hem de şu takımda değil de kötü hallerimizde oynadığı için iç geçiriyorum. Eski hali olsa her maç rakiplere patlarız.

Şu dakikaları not etseydim keşke. Valla kaç pozisyonda Baros sağa sola koştuğu için Elmander'in önünün açıldığını gördüm. Ya da kademenin kaybolup bire bir kaldığını. Şimdi Elmander'in öyle bi özelliği olmadığı için, kanatlarda hiç içeri girmediği için Baros dribbling yapacağı zaman karşısında baya adam oluyo. Yani birini geçse de kademesinde biri var kesin kaptırılacak o top çok çok üstün yetenekli değilsen.

Olm Baros'u nerde övdüm ben ara bak. Sadece Elmander'e iyi alan açıyo onu dedim, hakkını yemeyelim. Dribbling yaparken de kendisine alan açan yok. Güçsüz tabi şu an orası ayrı.

övdün işte .bu bile çok . ömceki mesajlarada giderdim de yorulmanın anlamı yok:(

baros sezon sonu gönderilmeli devre arasi yeni bir golcü alinmali jardel tarzi 98% gol yapan bir isim.

hahahaha o yüzde 98 nası bi tespit ya:D

Yüzde 2'lik bir kayıba tahammülüm yok.

Açıkçası yaptığı çapraz koşuları yeter bugün ki.

Ben memnunum Baros'tan. Sadece gol atmak takıma yarar sağlamaz. Arkadaşlarının önünü açtığına bakın.

her forvet sezonda ara ara gol orucuna girer.ancak baros ayağında fazla top tutuyor.Hızlı oynasa daha çok pozisyona gireriz gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt