#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

baros bu macta iyiydi aldı verdi calım attı pres yaptı takımı rahatlattı.. baros acılacakdır eminim.

2-3 transfer deniliyor devre arasında. Bence sağ ve sol öne oyuncu alınacak ve Baros'un durumuna göre de forvete.

Süper Lig´de herhangi defans oyuncuya sorsan,hangi forvete karsi oynamaktan hoslanmiyorsun diye,hepside Baros der.

Elmander,Umut veya Emenike gibi fizigiyle yardirmiyor.

Niang gibi teknigiyle rakibi zorlamiyor.

Ama o kadar bi firsatci ki,rakibi sinir eden bi oyuncudur.Ondan her mac 6-7 tekme yiyor,dirsek geciriyorlar felan.Hakemlerde zaaten takmislar Baros´a.Yok bu adam kendini hep atiyor felan.

Baros´a önyargili bakmayan hakemlerimiz olsa,her mac en az 30 faul cikarir.15i tehlikleli posisyonlarda.

Düzel be Baros'um, valla ne kadar kötü oynarsan oyna kızamıyorum sana en sevdiğim adamsın takımdaki ama, düzel be artık adam.

Süper Lig´de herhangi defans oyuncuya sorsan,hangi forvete karsi oynamaktan hoslanmiyorsun diye,hepside Baros der.

Elmander,Umut veya Emenike gibi fizigiyle yardirmiyor.

Niang gibi teknigiyle rakibi zorlamiyor.

Ama o kadar bi firsatci ki,rakibi sinir eden bi oyuncudur.Ondan her mac 6-7 tekme yiyor,dirsek geciriyorlar felan.Hakemlerde zaaten takmislar Baros´a.Yok bu adam kendini hep atiyor felan.

Baros´a önyargili bakmayan hakemlerimiz olsa,her mac en az 30 faul cikarir.15i tehlikleli posisyonlarda.

rakibi sinir ediyorda bizide sinir ediyor:asd:

Baros'u çıkarın takımdan hücumda bu kadar etkili olamayız net.

performans diyoruz abicim sen bana gol diyorsun :) bende her maç ümitle bekliyorum ama aynı tas .. sıkıldım boş umutlardan

Bu hafta golu var.

Seni unutanlara ne olduğunu hatırlat ve sevenlerinin lafını yerde bırakma. Hattrick bakliyorum senden bu hafta.

[video=youtube;s1VTsVeUHyg]https://www.youtube.com/watch?v=s1VTsVeUHyg&feature=related[/video]

Ordu defansınada golün olmazsa bırak futbolu Baroş.

Barosu beğenmem ama Orduya gol atamıyorsa gitsin tezi çok saçma

emre sol bek mustafaciğim . garcia ve yalçın ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt