#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

elmanderle birlikte basladigi maclarda istatistigi su: 9 macta 5 gol 8 asist :o ayrica sonradan girdigi bursa macinda baros-elmander isbirligiyle galibiyet gelmisti onu saymadim

8 galibiyet 1 beraberlik almisiz (devrede tek forvete dondugumuz antalya maci o da) bu ikiliyle

umarim sakatliktan tez doner de mutemadiyen izleriz

2 haftaya döner bence.

Forvet hattımız yani Elmander ve Baros şuan gerçekten bu ligin üstünde oyuncular ama kimse farkında değil. Bu adamlar tipik CL turnuvası gibi kaliteli turnuva adamları. Baros'un sakatlık sorunu olmasa bu adam gerçekten şu 10 yıl içinde gelmiş en iyi yabancılardan birisi. Elmander'inde hakkı yenmez, o adam da ayrı harika.

B_bb67fd5621416e632fa573f2fe2b5bbf.jpg

:bid::bid::bid:

A.T görsün de biraz ibret alsın. Kıskançlıktan çatlayacak Madrid'ler de.

7 Assisti var 9 degil.

Ankragücü ve Sivasspor macinda penaltiyi kendisi cikarti,ama kendiside kullandi.

Yinede King :tiphat:

Galatasaray STSL Toplam ve 19ncu Hafta İstatistikleri

Burada 19 haftanın tüm verileri mevcut. Baros'un 5 asisti olduğu yazıyor. Fakat Abdullah Abi de Ankaragücü ve Sivas maçlarındaki penaltıların asistini Baros'a yazmış (Penltıları Baros kullandı-Asist sayılmaz). 3 olması gerekirdi, bugün yaptığı iki asistle toplam asist sayısı 5'e çıkıyor.

bugün iyiydi. ama ben hala bu adama güvenmiyorum. zaten sakatlandı gecmiş olsun inşallah cabuk düzelir. en sevdigim özelligi güzel pozisyon alıyor. oda bu lige yetiyor.

Yahu adam iyi hoş da, sonsuz döngüye giriyoruz her sene:

- Sakatlıktan çıkar formsuzdur.

- Yavaş yavaş kendini toparlamaya başlar.

- Formunun zirvesine ulaşır gol asist yükünü sırtlar.

- Sakatlanır.

- Sakatlıktan çıkar formsuzdur.

.

.

.

Yani ben Baros'un sağlam haline itirazı olan kimsenin olacağını sanmıyorum, sorun sürekli aynı şeyleri yaşamamız.

Galatasaray'da Baros şoku!

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Milan Baros'un sol iç kasık bölgesinde yırtık tespit edildi

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kardemir Karabükspor maçında sakatlanan oyuncunun maçın ardından MR'ı çekildi. Açıklamada, oyuncunun sol iç kasık bölgesinde kısmi yırtık tespit edildiği ve tedavisine başlandığı bildirildi.

Diğer yandan Milan Baros'un bu sakatlığı nedeniyle en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

trtspor

hasss.yaa ulen tam düzeldi dedik hiç iyi olmadı bu umarım sercan kupadaki performansını tekrarlar hayal kırıklığı yaratmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt