Melih Eren
Kırmızı Üye
- 10 Ocak 2011
- 1.235
- 0
- 286
Cevap: #15 Milan Baroš
Ah baros ah bi sakatlanmasan ...
Ah baros ah bi sakatlanmasan ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu adam iyi hoş da, sonsuz döngüye giriyoruz her sene:
- Sakatlıktan çıkar formsuzdur.
- Yavaş yavaş kendini toparlamaya başlar.
- Formunun zirvesine ulaşır gol asist yükünü sırtlar.
- Sakatlanır.
- Sakatlıktan çıkar formsuzdur.
.
.
.
Yani ben Baros'un sağlam haline itirazı olan kimsenin olacağını sanmıyorum, sorun sürekli aynı şeyleri yaşamamız.
Sakatlık olayına bir şey demem . Bugüne kadar hep darbeye bağlı sakatlık yaşadı . Ama eğer kronikleşmiş bir durum varsa/olacaksa ; ne kadar Baros aşığı olsam da gönderilsin derim .
Ama daha bu akşam öncesine kadar haala Baros'a sallayanlar vardı . Sağlam Baros'a . Adam kaç haftadır HAYVAN gibi oynuyor , direkt skora etki ediyor , haala Baros yok şöyle yok böyle .
Ama O 10 haftadır , her maç , hepsini morarttı performansıyla .
Son 10 haftada , Baros yerine Sercan oynasaydı , GS şu anki puanından (46) , en az 15 puan daha gerideydi . Net .
Ben kronik bir durum olduğunu düşünüyorum, çünkü son sakatlıklarının hepsi aynı şekilde oldu. Hatırlayın geçen sene Ankaragücü maçında topa depar atarken yine aynı şekilde sekmeye başlamıştı, ondan önceki sakatlığı da o şekildeydi. Karabük maçında da aynısı. Yani bir sorun olduğu kesin. Darbeye bağlı değil sakatlıkları. Tosun'un yaptığı hariç.
Lan tam form tutuyor diyoruz sakatlanıyor arkadaş.
Bu adam babamin eski arabasi gibi ................tamirciden cikmiyor![]()
![]()
:sgr:
tek cagare ,babmin yaptigi......satti arabayi kurtuldu![]()
!
Derhal satilmali :sgr: :sgr:
renktaş cok sigara içiyon azalt biraz.sağlığa zararlı
ben SANAL PUROCUYUM......![]()
Gercek hayatta ......NO SMOKING
:sgr:
A
Bunu kabullenemiyorum işte . Baros'un yüzü eskidi ya , yeni bir forvet görmek istiyo zatı muhterem .
Bir de "Baros'a güvenmiyorum" modeli var . Niye güvenmiyorsun hacı ? Adam 10 haftadır ÖKÜZ gibi oynamıyor mu ?
Şimdi 100 kişi alıntı yapacak şu mesaja , konuyu farklı yönlere çekecek , 'sırf kendi görüşümün doğruluğunu ıspatlamalıyım' düşüncesiyle kah uslubunu sertleştirecek , kah at gözlüklü yorumlar yazacak![]()
baros'tan daha kalitelisini bulacağımızı sanmıyorum. sakatlık sorunu olmasaydı ah olmasaydı.
Sen babama lafmi atiyorsun akilli?????
Seni oprim bak...heryerinden :sgr: :sgr: