#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

ne, Kazım'dan mı medet umacagız ?

lan Baros'tan baska biseyden medet umdugum yok bi gidin, donsunde yine mac kazanma ihtimalimiz dogsun diye bekliyorum

lan bu takımın forveti yok ki? Hala Corluka diyorlar. Bu takımda Elmander'de sakatlansa ne olcak çok çok merak ediyorum. Yıllardır Baroş'tan medet umuyorduk ama 3 yıldır bu kadar iyi olmamıştık, Avrupa bu kadar kolay gözükmemişti. Bu yüzden diyorum ki Baroş'la olmaz.

Başşaklarına kurban olayım geri dön...

baros bugün oynasaydi ikinci yarida cikardi yada ikinci yariya baslayip 60 dakikada sakatlanirdi.

en çok gol ve asist yaoan iki oyuncudan biri baros diğeri selçuk,baros yoksa elmander yok, elmander yoksa o yok,baros'dan medet ummayalımda kimden umalım,sanki keyfinden sakatlanıyor,sakatlandığı maçta 2 asist bir gol yaptı adam,saçma sapan konuşmayın

Elmander - Baros ikilisini aradık.Yani Baros'u aradık.Bir an önce dön King Baros.

Adam hiçbir şey yapmasa penaltı yaptırıyor.

baros bugün oynasaydi ikinci yarida cikardi yada ikinci yariya baslayip 60 dakikada sakatlanirdi.

hayır, Baros bugun oynasa, Selcuk ve Melo'da oynardı, Elmander'de oynardı, Sabri'ye ve Kazım'a rağmen kazanabilirdik.

en çok gol ve asist yaoan iki oyuncudan biri baros diğeri selçuk,baros yoksa elmander yok, elmander yoksa o yok,baros'dan medet ummayalımda kimden umalım,sanki keyfinden sakatlanıyor,sakatlandığı maçta 2 asist bir gol yaptı adam,saçma sapan konuşmayın

assitler arasinda 3 penalti var birini kendisi kullandi.

emre colagin ibb´macindaki golünde topa dokundu diye assisti var.

yani 5 assist´i assist sayilmaz.

beni yanlis anlamayin ben elmanderide barosuda cok severim,kimseyi ayri tutmam.

baros elmandere göre daha gol atmaya yakin oyniyor ama elmander baros´dan cok daha iyi bi futbolcu.

ama tek forvetli sistemde tercihimi yapmam gerekirse elmanderi secerim.

Net haksızlık etmişim adama.Elmander yerine her türlü oynar

assitler arasinda 3 penalti var birini kendisi kullandi.

emre colagin ibb´macindaki golünde topa dokundu diye assisti var.

yani 5 assist´i assist sayilmaz.

beni yanlis anlamayin ben elmanderide barosuda cok severim,kimseyi ayri tutmam.

baros elmandere göre daha gol atmaya yakin oyniyor ama elmander baros´dan cok daha iyi bi futbolcu.

ama tek forvetli sistemde tercihimi yapmam gerekirse elmanderi secerim.

Elmander Baros'tan cok daha iyi futbolcu... ?... ?

yani bunu soylemek, Dani Alves John Terry'den cok daha iyi futbolcu demek gibi birsey.

onu gecersek, dalgamı anlamadım Elmander Baros'tan cok daha iyi futbolcu [cok bide] ? aynı class bile degiller.

Elmander, Baros olmadan sıfır etkiyle oynadı kac mactır. Birbirini tamamlayan bu iki hucumcu olmadan, takım da sıfırları oynuyor iste, raydan cıkıyor...

Elmander Baros'tan cok daha iyi futbolcu... ?... ?

yani bunu soylemek, bir bakıma Dani Alves John Terry'den cok daha iyi futbolcu demek gibi birsey.

onu gecersek, dalgamı anlamadım Elmander Baros'tan cok daha iyi futbolcu [cok bide] ? aynı class bile degiller.

Elmander, Baros olmadan sıfır etkiyle oynadı kac mactır. Birbirini tamamlayan bu iki hucumcu olmadan, takım da sıfırları oynuyor iste, raydan cıkıyor...

baros´u da elmandersiz gördük.

ligin ilk macinda yoktu.samsun macinda hic yoktu.hadi o aralar takim iyi degildi diyebilirisn.

elmander sivasspor macindan sonra cezali olup ve genclerbirligi macinda oynamamisdi.

baros o macda ne yapti?

futboldan bi *ok anlamayanlar icin firsatci goller,penaltilar,top biyerine carparak goller iyi futbolcu oldugunu gösterir.o yüzdende alex bazilari icin (bazilari derken bütün türkiye galatasaraylilar haric) hagiden daha iyidir.

baros´un ayakta kalma gücü 0.

TOPU KONTROL ETME YETENEGI koskoca bi 0.

dar alanda topla ne yapacagini bilmiyor.

kaleciyle 1e1´e kalirsa soguk kanli tamam.

elmanderin topu kontrol etmesi,top sürmesi,IKI AYAGINI KULLANMASI,fizik gücü,dayanikligi felan bundar i unutmayin..

baros artik inzaghi gibi sirf kale önünde is yapan oyunculara döndü-

Elmander'in Sercan'a attığı pas Baros'a gelse en kötü penaltı olurdu o pozisyon. Baros'un fakı o anlayın artık şunu.

elmander = 0

baros = 0

baros+elmander=gol

baros´un ayakta kalma gücü 0.

TOPU KONTROL ETME YETENEGI koskoca bi 0.

dar alanda topla ne yapacagini bilmiyor.

Baros bu dedigin gibi oynadı bir donem, oysa son donem son derece formdaydı, sakatlandıgı macta dahi takımın en diri ismiydi. topu kontrol etme yetenegi icin ise %100 olarak katılmıyorum, Baros cok sıkı marke edildigi zaman [3 kisi daldıgı zaman] topu kaybediyor bazen, onun dısında top kontrolu konusunda takımın en tecrubeli oyuncularından birisi. dar alanda ise zaten fazla gozukmuyorki, bahsettigin sey agır marke, Baros gibi oyuncuyu neden agır marke ettiklerini dusun bir, ne kadar tehlikeli bir futbolcu oldugunu anlarsın.

Baros ve Elmander sart bu takıma su anda... yada gidip Torres'i falan getirsinler, daha ne diyim.

Baros bu dedigin gibi oynadı bir donem, oysa son donem son derece formdaydı, sakatlandıgı macta dahi takımın en diri ismiydi. topu kontrol etme yetenegi icin ise %100 olarak katılmıyorum, Baros cok sıkı marke edildigi zaman [3 kisi daldıgı zaman] topu kaybediyor bazen, onun dısında top kontrolu konusunda takımın en tecrubeli oyuncularından birisi. dar alanda ise zaten fazla gozukmuyorki, bahsettigin sey agır marke, Baros gibi oyuncuyu neden agır marke ettiklerini dusun bir, ne kadar tehlikeli bir futbolcu oldugunu anlarsın.

Baros ve Elmander sart bu takıma su anda... yada gidip Torres'i falan getirsinler, daha ne diyim.

topu kontrol etme konusuna ayni fikirde degiliz ama son bölümüne kesinlikle katiliyorum ve zaaten onuda yaziyorum.

elmander ve baros baya iyi.birinin iyi yönleri digerinin zayif yönü.

adama halen sallayanlar var görüyoruz baroş yokken takımın halini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt