#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

Bu son olayla artık kesin olarak anladımki oyuncu fanatizmi kulüp fanatizmindende daha iflah olmaz bir durum...Adamın oyuna girdiği andan itibaren davranışları -ortada hiçbir şey yokkende- normal değil,direkt isyankara bağlamış,alışkanlık edindiği üzere...''Yok yanlış faul verilmiş de ona sinirlenmiş filan'' geçin bunları...Yani hakemin verdiği ters bir karar herşeyi yapma hakkını vermez,sitem edersin en fazla ve işine bakarsın...Sağolsun Baros umuz hiç yanıltmaz beni...Daha hakeme omuz atma teşebbüsünde birkaç dakika içinde atılacağından emin olmuştum;hakem son olayı da geçiştirmiş olsa farkeden tek şey birkaç dakika daha sahada kalmak olurdu,o derece kararlıydı yani!...

yaptığı hatayı savunmuyorum ben yahu

ihanet etti gibi laflar yakışmıyor sadece

hagidemi ihanet etmişti uefa finalinde ya da 2001 de??

o finali kayip etseydik ne olurdu sence? :)

ihanet tabiki sampiyonluga giderken cocuklarin bile yapmiyacagi bir yanlis..

o finali kayip etseydik ne olurdu sence? :)

ihanet tabiki sampiyonluga giderken cocuklarin bile yapmiyacagi bir yanlis..

hiç bişey olmazdı 2001 de 5 maç ceza aldı kaybettik şampiyonluğu ne oldu galatasaray büyüklüğünden birşey mi kaybetti?

ya da hagi mi büyüklüğünden efsaneliğinden mi bir şey kaybetti?

hagide ihanet etti demişsen artık hiç bişey demem sadece tdk da ihaneti bir arat ve kelime anlamı öğren bakalım.

baros önce hagi gibi katkı sağlasın

sonra sinirlenme kredisi açarız kendisine

hiç bişey olmazdı 2001 de 5 maç ceza aldı kaybettik şampiyonluğu ne oldu galatasaray büyüklüğünden birşey mi kaybetti?

ya da hagi mi büyüklüğünden efsaneliğinden mi bir şey kaybetti?

hagide ihanet etti demişsen artık hiç bişey demem sadece tdk da ihaneti bir arat ve kelime anlamı öğren bakalım.

Kavram kargasasi yasiyoruz suan!

senin gibi taraftarın etsin bi mahsur görmüyorum ben

Benim bir şey ettiğim falan yok ki , Baros oynadığında çok katkısı oluyor bunu inkar falan etmiyorum. Ayrıca bu topicdeki eski sayfaları okursan Baros fanı olduğumu anlarsın. Benim sana itirazım Baros'u savunma gerekçen mantık bir şey değil. Bize puan yada puanlar kazandırdı diye böyle laubali hareket etmeye , rakibi ceza alanına kıstırmışken tüm dengeyi bozmaya hakkı yok.

Oyuna giriyor, dakika 1 hakemin üzerine yürümeye başlıyor. Adam ya gitmek istiyor yada devrelerei yanmış farkında değil.

Bizim dersane kavgalarında iyi is yapardın baros ...herkes omuz atıyor itiyor küfrediyor ... Bu kadar.

Barosun dönemi bitti uzutmalari oynuyor sadece gelecek sezon baros bu takim da olmayacak bize dahah iyi bir golcü lazim,

Milan Baros sana hala çok ihtiyacımız var.Şuan için Necati 1. tercih gibi duruyor.Ama senin daha yapacak çok şeyin var.Sonradan girip yine katkı verip gollerine devam edeceğine inanıyorum.King Baros gereksiz kart görsende bu taraftar seni hep sevdi , hep sevecek sen King Baros'sun.

adam ol Baros, cıldırtma insanı,

ben senden ne bekliyorum sen napıyosun

bidaha gormiyim pls

Barosun dönemi bitti artik sezon sonu yolcu uzatmalari oynuyor sadece.

Bu adam Galatasaray'da şampiyonluk görmeden ve Şampiyonlar Ligi maçı oynamadan giderse komik olur.

Herşeye rağmen kaç sezondur bu takımda, hataları var ama az gol atmadı, takım için az g.. yırtmadı.

Baros'a güvene devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt