#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

2 gün antremana çıkacak ki (o bile belli değil) spazm gibi büyük bir nüksetme tehlikesi bulunan sakatlığına rağmen elmanderi ilk 11 de sahaya sürmek fazla iyimserliğin dışında büyük hata olur bunu fatih hocada biliyor zihnen ve fiziken dinlenmiş bi baros ilk tercih olacaktır

Cevap: #15 Milan Baros

11806438.jpg

Isterse bundan sonra hep sakat olsun, isterse hic katki yapmasin. Bu bakisi hic unutmicam. Milan Baros dendiginde benim aklima hep 2-4'lük Ankaragücü macinda sahadaki ruhsuz yüreklere inat savasan bu kral adam gelecek.

Bazilari daha Baros bilerek oynamiyor diye dursun. Parasini alip yatiyor diye camur atsinlar. Onlar öyle dedikce daha da büyüyor gözümde. Formamin arkasina layik tek isim seninki Baros. Dön artik, özledik!

20665_323750201534_36324446534_5200384_7535417_n.jpg

Dönüyor !

nooldu lan nereden çıktı Baros 11de haberleri ?

İNSCH. 11 OYNAR İNSCH !!!

2 gün antremana çıkacak ki (o bile belli değil) spazm gibi büyük bir nüksetme tehlikesi bulunan sakatlığına rağmen elmanderi ilk 11 de sahaya sürmek fazla iyimserliğin dışında büyük hata olur bunu fatih hocada biliyor zihnen ve fiziken dinlenmiş bi baros ilk tercih olacaktır

elmanderin sanki önemli bi sakatlığı yokmuş gibi bence.

ligin ilk haftaları veya kampın sonlarına doğru elmander sakatlanmıştı bi ara 3 hafta en az yok dediler adam o hafta maça çıkmıştı yanılmıyorsam.

bence kendisine bakan fizik gücü üst düzey olan bu tip adamlarda kas sorunu arada ufak tefek oluşan mide bulantısı gibi bişeydir. yani sahada olacağını düşünüyorum bu hafta.

neyse isimler önemli değil herkes katkısını şans verildiğinde yapsında gerisi teferruat.

Gökhan Aydın arkadaş Eline Koluna sağlık.

Yediği kırmızı kart cok fevriceydi belki ama bu adamın hic bir zaman yan gelip paramı alayım dediğine inanmıyorum.

Karpaty Lyiv macında ki 2-0 dan 2-2 ye dönen macta ki hırsıda benım ıcın helal olsun dedirten yerdi.

Seneyede oynar. Hirsin yeter Baros

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

milan-baros.jpg

asyde 3 maç 5 gol

aynı tarifeden bekliyoruz :tiphat:

valla, bu adama cok pis kizginim, uyuz da oluyorum

ama bjk macin adami olacak diyor icimdeki bir ses, sonradan girip.

Milan Baaaaaros

Milan Baaaaaaros

Oley oley oooleeeey

sabırsızlanıyoruz KRARL reyiz :animation: [icimde fırtına oncesi gibi bir his var whyse]

Sonradan oyuna girip bir tane sallar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt