#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

Eğer hoca bugün Emre'yi kesip Riera'yı oynattıysa Baros'u sildiğine asla ihtimal vermem. Hoca kesinlikle doğrusunu yapıyor ve formda oyuncusunu oynatıyor. Neco bu formdayken kesemezsiniz. Kesersen ayıp edersin torpil yapmış olursun. Baros reistir ihtiyaç duyulduğunda çıkıp takır takır asacaktır gollerini.

Yanlış değil dediğin.

Ama durum 2-0'ken ve oyunun kontrolü bizdeyken yani 60-65. dakikalarda Baros'un oyuna dahil olmaması anlamsız. Haftaya önemli bir derbi var. Neco zaten yorgun, yüzünden belli. Baros'un maç kondisyonu yok, 60-65 arası alsa oyuna o açığını biraz olsun kapatacak ve haftaya oynanacak maçta gerektiğinde işe yarayacak mı yaramayacak mı göreceğiz.

Hocayı hiç bir zaman acımasızca eleştirmedim. Sebeplerini her zaman sıraladım şimdi de sıralıyorum. Hoca yanlış yaptı. Aydın'ı oyuna almak yerine Baros'u oyuna alması çok daha mantıklı bir hamle olurdu, sebeplerini de yazdım.

hocanın baroşu düşünmemesine çok saygı duyup katılıyorum . antrmanlarda da o var ayrıca . kesin triplerdedir . taraftarada hayranım yani çok iyi adamın bir yerini kaldırıp duruyolar . .

fenere gol atma sırası sende Baros'um.

ya dün yine baroş baroş sesleri yükselince sinirlerim tepeme attı.

olum bu bi takımı oyunu. kaza bela sıkıntı olmadığı sürece kimseye öyle ayrıcalık yapılmamalı. bunu baroşu sevmediğimden değil diğerlerine haksızlık olduğundan söylüyorum. ne yapalım yani bütün maç boyunca meloo meloo selçukk selçukk baroşş baroşş semihh semihh elmander elmander diye bağıralım mı.

ayrıca Fatih hoca sakatlık yoksa sahada oynayan adamı kolay kolay çıkarmaz. skorda bir terslik yoksa oyuncu değişiklik hakkımızı 70 75 ten sonra kullanıyoruz hep. baroşta bu yüzden giremiyor oyuna. bu kişisel bir şey değil. medyanın gazına gelmeyin. Eğer bir takımın adı Galatasaray ise yedekte oturttuğu forvetide yıldız olmak zorundadır. orada sercan oturacağına baroş otursun.

Baros'un önümüzdeki sene de takımda kalmasını istiyordum ama dün Elmander sahada acı içinde kıvranırken stad Milan Baros diye inleyince fikrim değişti. İnşallah tez zamanda gider. Bari Elmander'in sahadan çıkmasını bekleselerdi. Adam sahada adelesi çekene kadar çırpındı çok ayıp oldu...

Artık taraftarın Milan Baros tezahüratı alışkanlık sanırım..

Johan Elmander için dile yatkın birşey hala bulunamadı..

Dün Elmander sakatlanmasa belki de oyuna giremeyecekti. Taraftarın Baros'a tezahürat yapması yoruma açıktı ama her maç yapılıyor bu artık. Yalnız derbide oynarsa gol atar diye düşünüyorum.

Baros oyuna gireceği için yapıldı tezahurat. Amma abartmışsınız.

ayıp . yapılmaz . boş beleş işler .

biliyorum oyuna gireceği için yapıldı zaten. yapılmaması lazım.

maçtan önce herkese sevgimizi belirtiyoruz zaten.

Alışkanlık oldu o tezahurat. Gaza geliyor taraftar o tezahuratla.

Milaaaan Baaarooos Milaaaan Baaarooooos Oooleeey Ollleey Oleeeey !

Baros play-off'larda x-factor olabilir . Dün 60'lı dakikalarda Necati-Baros değişikliği yapılabilirdi . Son dakikalarda , A2 oyuncusu gibi oyuna sokarak kaybederiz Baros'u . Zaten sene sonu gönderecek FT , orası belli oldu ama bu senenin son maçına kadar max. performans almamız lazım Baros'dan .

Banada fener'e golü olacak gibi geliyor :)

Fatih hocanın tek hatası Baros'u harcaması. Baros'a ihtiyacı var bu takımın.

Baros 11de oynasın demiyorum. Necati formda ve formayı hak ediyor. Ama adamı tamamen harcadı, insan son 30 dakika sokar bir şans verir. Son maçta da mecburiyetten aldı oyuna.

Benim gözlemim Fatih hocamızın Baros'u kafasından sildiğidir. Ve Baros sezon sonu takımdan gidecektir.

necati çıkıp yerine aydın giriyorsa ki kontenjanda boştu,fatih hoca barosu silmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt