#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

şu olayı kavrayamadınız hala.

Fatih Terim sahada sakatlık olmazsa çok büyük yorgunluk olmazsa ve skorda bir terslik yoksa 70-75 ten önce oyuncu değiştirmiyor.

Çünkü Fatih hoca istikrardan yanadır hep.

Son yarım saat baroş girsin son yarım saat o girsin felan hayallere dalmayın. Onu ancak başka hocalar yapar. Fatih hoca istikrar ve disiplinden yanadır.

Önümüzde 10-15 tane maç var kupayla felan. Baroşa elbet sıra gelecektir merak etmeyin.

baros sezon sonu gidecek bu kesin bu Takim da Jardel gibi bir golcü 1 sezon forma giydi sadece baros oynamiyor diye niye üzülüyoruz ki kendi sucu.

Terim diğer yabancılar gibi, daha ilk geldiği gün Baroşu da silecekti ancak tepkilerden çekindi heralde. Olası bir kötü seri de her dakika başına kakılırdı Baroş.

Baroş gereksiz yere oyundan atılınca formayı kaptırdı. Ancak bundan sonrası belli değil. Her an Elmander yada Necati cezalı duruma düşebilir. Yada sakatlık, formsuzluk olabilir...Baroş gibi adamın yedekte olması bile güven verici...

Fener senelerdir golcü arayıp bulamıyor. Bizde üç tane iyi golcü oldu. Bence çift forvet oynayan bir ekipte dört forvet olmalı....

Bu arada Terim Baroş u yollarsa, bir gün boş kalmaz. Ertesi gün Fenerdedir.

Terim oynayana hakkını verir. Yarın bir gün Baros sonradan girip bir maç kurtarsa ertesi hafta ilk 11'de başlar.

"Seyirci cok lüzumsuz yere, tempo halinde birinin ismini bağırırsa, o oyuncuyu hemen değiştirmem. Herkes 11 kurar dışarıda ama onların takımı hiç sahaya çıkmamıştır. Bir şeyde bilgi sahibi değilsek, nasıl fikir sahibi olabiliriz? Maşallah, bilgimiz yok ama fikrimiz müthiş. Bunları davula benzetiyorum; ikisi de çok ses çıkartıyor ama ikisinin de içi boş."

Fatih Terim.

Fatih Terimi anlamak için dahi olmaya gerek yok beyler. Son derece basit bir felsefeye sahip. Böyle bir insanla çalışmak büyük bir onurdur gerçekten.

Ben Milan Baros hastasi biri olarak Fatih Terim'e kesinlikle hak veriyorum. Takim ritmini bulmusken, Necati cuk diye oturmusken, Baros'u ligin en kritik döneminde takima yeniden entegre etmesi bir macera olur.

Yalniz bir kirmizi kart gördü diye Baros'a kin kusan taraftarlari gördükce üzülüyorum. Bu adamin bu takimda yeri bambaska. Seneye ihtiyacimiz olacak krala CL'de.

"Seyirci cok lüzumsuz yere, tempo halinde birinin ismini bağırırsa, o oyuncuyu hemen değiştirmem. Herkes 11 kurar dışarıda ama onların takımı hiç sahaya çıkmamıştır. Bir şeyde bilgi sahibi değilsek, nasıl fikir sahibi olabiliriz? Maşallah, bilgimiz yok ama fikrimiz müthiş. Bunları davula benzetiyorum; ikisi de çok ses çıkartıyor ama ikisinin de içi boş."

Fatih Terim.

Fatih Terimi anlamak için dahi olmaya gerek yok beyler. Son derece basit bir felsefeye sahip. Böyle bir insanla çalışmak büyük bir onurdur gerçekten.

Bu lafı sanki Alman bir hoca söylemişti??

Baros´u ben en iyi zamanında bile eleştirdiğim noktaları oldu ama hırsını,azmini asla eleştirmedim.Bugün Elmander nasıl mücadele ediyorsa,o dönemlerde Baros en az o kadar efor sarfediyordu.Hala istekli ama o eski hırsını göremiyorum artık.3 sene önce takımın en çok koşan adamı Baros,bu sezon bunu ne kadar gerçekleştirdi acaba oynadığı maçlarda?

[video=youtube;QAiWzkkbr6c]https://www.youtube.com/watch?v=QAiWzkkbr6c&feature=related[/video]

Bu kadro ile biraz dikkat etseydik o sene Uefa kupasini yeniden kaldirmis olurduk

Yahu UEFA deyine aklıma Atl Madrid ve Hamburg maçları geliyor deli oluyorum.

Bu kadro ile biraz dikkat etseydik o sene Uefa kupasini yeniden kaldirmis olurduk

Servete ragmen hemde.

O kadroya ertesi sezon Keitani ekleyecektin, bir santrafor ekleyecektin, bir bek ekleyecektin, as stoperini ekleyecektin, birde alternatif stoper(ler) ekleyecektin Atletico Madridi eze eze eler, Lincoln ve Keitan ile rakiplerinle dalga gecip eze eze kupayi ikinci sefer kaldirirdin.

Fakat Adnan Sezgin gibi kostebekler bu kordinasyonu kuracak ortami olusturtmadilar.

Servete ragmen hemde.

O kadroya ertesi sezon Keitani ekleyecektin, bir santrafor ekleyecektin, bir bek ekleyecektin, as stoperini ekleyecektin, birde alternatif stoper(ler) ekleyecektin Atletico Madridi eze eze eler, Lincoln ve Keitan ile rakiplerinle dalga gecip eze eze kupayi ikinci sefer kaldirirdin.

Fakat Adnan Sezgin gibi kostebekler bu kordinasyonu kuracak ortami olusturtmadilar.

________Baros________

Kewell___Lincoln___Keita

^bu olsaydı 2. uefa muzedeydi.

Hamburg'u elerdik gerci Bulent'in bk yemesi + bi suru sanssızlık, dusunmek dahi istemiyorum o macı. Atletico'yu da elerdik.. caner salagı.

solda kewell olmamis rReis, arda hiyar olsa da oraya cups diye oturmustu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt