#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Burak sakatlanirsa , Burak da gitsin

oynamayan adam isterse Messi olsun BANANE! beni Galatasaray ilgilendirir

Galatasaray oyuncularina {mal olmadiklari surece} mal muamelesi yapan bir kulup degildir f'sher

Galatasaray yuce bir kuluptur.

Galatasaray oyuncularina {mal olmadiklari surece} mal muamelesi yapan bir kulup degildir f'sher

Galatasaray yuce bir kuluptur.
ben verim almadigim adama niye para odiyeyim , oyunculara mi asigiz kulube mi

adam 1 sene top oynadi , geri kalan beni baglamaz ; olene kadar maas mi baglayalim Baros'a

hakkini aldi alacagi kadar

adam 1 sene top oynadi , geri kalan beni baglamaz ; olene kadar maas mi baglayalim Baros'a

Geri kalan seneler yattı mı? İşte gülerim buna. Tüm takımın yattığı maçlarda kıçını yırtıyordu herif. Sakatlık onun sorunu mu? Bu adama 2013'e kadar sözleşme imzalatılması kendi sorunu mu? Ne yapsın?

Geri kalan seneler yattı mı? İşte gülerim buna. Tüm takımın yattığı maçlarda kıçını yırtıyordu herif. Sakatlık onun sorunu mu? Bu adama 2013'e kadar sözleşme imzalatılması kendi sorunu mu? Ne yapsın?
oynatilmayacagi ona teblig edildi , hala ne diye somuruyor bizi

Quaresma bile gitti , Baros gidemedi

yazmıcaktım ama çok yalnış düşünuyorsun ozaman ii bir oyuncu aldık istedimiz verimi alaamdık kullan at yapamlım mesela şuan senin kriterine göre hamitin bu performansı surdurmesi halinde sezon sonu gitmesi lazım ama adamın alacağı bir 10 milyon eurodaha var klupten peki bu nasıl olucak! bu arada eboue ve selçukta oldukça geride geçen sezona göre melonun zaten kafadan gitmesi lazım :) yani böylemi yapalım diyorsun! katkısı olmayan gitsin

Hagi 1 ay formsuz oynasa ona da soyleyecen yani bunlari ?

yanlis yoldasin Azadt, ve bir oyuncudan 9 ay verim alamazsin. ayrica kontrat denen bir olay var futbolda, kontrat imzaliyorsan cerceve bellidir eski roma degil ki bu. hele soz konusu Baros gibi hayatinin en iyi donemini 5 sezon GS'ye vermis her oynadiginda hirsla saha cikan emre pici tarafindan sakatlanan buna ragmen CL'de dahi oynatilmamis bir tobcuysa.

yazmıcaktım ama çok yalnış düşünuyorsun ozaman ii bir oyuncu aldık istedimiz verimi alaamdık kullan at yapamlım mesela şuan senin kriterine göre hamitin bu performansı surdurmesi halinde sezon sonu gitmesi lazım ama adamın alacağı bir 10 milyon eurodaha var klupten peki bu nasıl olucak! bu arada eboue ve selçukta oldukça geride geçen sezona göre melonun zaten kafadan gitmesi lazım :) yani böylemi yapalım diyorsun! katkısı olmayan gitsin
alakasi yok , Baros 0 noktasinda digerleri gecici bir formsuzluk

Ha bi de ona oynatılmayacağının tebliğ edilmesinden önce "2013 Haziran'a kadar bizim futbolcumuzsun" sözü tebliğ edildi. :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek:

valla keşke herkes bunu anlayabilse senin dediğin gibi bunu kavramak bu kadar zormu. baros canını dişine takıyordu her topu dalıyordu takım için.

Hagi 1 ay formsuz oynasa ona da soyleyecen yani bunlari ?

yanlis yoldasin Azadt, ve bir oyuncudan 9 ay verim alamazsin. ayrica kontrat denen bir olay var futbolda, kontrat imzaliyorsan cerceve bellidir eski roma degil ki bu. hele soz konusu Baros gibi hayatinin en iyi donemini 5 sezon GS'ye vermis her oynadiginda hirsla saha cikan emre pici tarafindan sakatlanan buna ragmen CL'de dahi oynatilmamis bir tobcuysa.
yav adam formsuz degil bitik , yani duzelmeyecek

permanent situation nigga :yenieek:

alakasi yok , Baros 0 noktasinda digerleri gecici bir formsuzluk

Evet, geçen sezon da 0 noktasındaydı ama 8 gol 9 asist mi ne yaptı. Elmander en iyi performansını Baros'un yanında gösterdi. :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek: :yenieek:

bitik olup olmadigini bilemiyoruz ustats, sans vermedi ki.

cok yanlis davrandi baros konusunda gecen sezonun ilk yarisi son derece iyiydi cunku, baros takimdan kesildikten sonra oynadigimiz futbol da rezillesti farkindaysaniz yeri halen dolmus degil kolay dolamaz, ki yonetim sorumlu bundan baros'u gondereceklerse ayni kalitede bir santrafor mutlaka gelmelidir bu takima f'sher.

sunu da diyeyim de ; ne Burak ne Baros ne Fatih Terim

benim icin sadece Galatasaray var , yarin Burak'tan iyisi gelecekse o da gitsin

sozun ozu ; madem hoca oynatmayacak bu adamla orta yol bulunsun ve kulup zarar gormesin daha fazla

bir iş yerinde sana deselerki yani azad senin performansın düşük ama bizden alıcağın 100 bin tllik bir mukavele var öncekis senelerde ii olabilirsin ama son 1 senede baya kotusun sana sözleşnde yazan 100 bin tlyi hakkın olduğu halde vermicez deseler kabul ederim diyorsun yani!

bir iş yerinde sana deselerki yani azad senin performansın düşük ama bizden alıcağın 100 bin tllik bir mukavele var öncekis senelerde ii olabilirsin ama son 1 senede baya kotusun sana sözleşnde yazan 100 bin tlyi hakkın olduğu halde vermicez deseler kabul ederim diyorsun yani!
beni katma simdi sen ben ticaret yapiyorsam 2 sene de ticaret yapmasam , ben 3. sene yine yaparim isimi

ama futbolcu 6 ay oynamasin hemen geriler

Geri
Üst Alt