#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Allah'tan sozlesmesi 6 ay kalmis yoksa kulubun cigerini sokerdi bu acgozlulukle

Baros bendeki sevgisini hakede hakede yok etti.Parayı ne kadar sevdiğini görmüş olduk.

Hadi bye bye,bundan böyle bizi mazi say,

Sanma ki icim buruk değil,

E ayrılık bu kime kolay?

Adnanlar değil miydi bu adamın sözleşmesini uzatan Allah'larından bulsunlar iş bilmez, beceriksiz herifler yata yata aldığı parayı bunlardan almak lazım da neyse.

Baros böyle yaparak kendisine olan sevgiyi azaltıyor.Herkesin beğenmediği Cris bile yarım sezon yatmak yerine gitti kendine kulüp buldu.

Ceyhun, Furkan, Çağlar gibiler yattıkları yerden para alıyor, kimsenin sesi çıkmıyor diye Baros da bu yöntemi deniyor galiba. Hiç tasvip ettiğim bir durum değil ama suçu da tamamen Baros'a yükleyemem. Zorla imzalamadı sözleşmeyi.

Talha o saydığın isimlerin sözleşmesi sezon sonu bitmiyor.Üstelik 1 senedir kendine kulüp bul denilmiyor da.O para hakkı alacakta ısrarla gitmek istememesini anlamıyorum.

Talha o saydığın isimlerin sözleşmesi sezon sonu bitmiyor.Üstelik 1 senedir kendine kulüp bul denilmiyor da.O para hakkı alacakta ısrarla gitmek istememesini anlamıyorum.

Haklısınız, haksız olduğunuzu iddia etmiyorum zaten. Ama Baros da son kez transfer olacak belki ve düşük ücretle oynayacak. Demek ki paraya düşkün.

Baros böyle yaparak kendisine olan sevgiyi azaltıyor.Herkesin beğenmediği Cris bile yarım sezon yatmak yerine gitti kendine kulüp buldu.

saygi ne arar barosta ne kadar koparsam kardir diyor ,futbol oynamak istese coktan takimdan giderdi ama adam bitirmis kafasinda.

Az biraz Necati'yi örnek almayı denese keşke.

Bir ara Elmander ve Baros ikilisi forvette oynarken ne güzel futbol oynuyordu be.

Takım beğendiremiyoruz beyefendiye. Kafasında tamamen bitirmiş futbolu.

Nabion lan kerata gözükmüyon ortalıkta. Klüp bulamadın mı hala kendine.

Geri
Üst Alt