#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

gitseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

düzgün şekilde gitseydi taraftar onu güzel bir şekilde yollardı ama kredisini tüketti artık

Ali Dürüst açıklama yapmış, gelen teklifleri kabul etmemiş sezon sonuna kadar duruyor.Trt sporda söylediler.

Hala bu adama tapanlar var mı ?

Bi de şu adam gitmeden 1 maç oynatılsın diyenler neyin kafasındalar acaba çok merak ediyorum.

Baros'u severdim ama bi insan istenmediyi bir yerde bu kadar kalıyorsa, demek ki o adam paradan başka hiçbir şeye değer vermiyor...

Bazı taraftar görünümünde üyelere yazıklar olsun. Galatasaray taraftarına yakışmayacak ithamlardan bulunmak hiç hoş değil. Baros'un bize büyük hizmetleri olmuştur, gönlümüzde hep kral olarak yaşayacaktır. Bu tarz yorum yazanları kınıyorum.

Yazık yazık !! her yıl 20-nin üstünde maç oynama. yıllık 2.5 mliyon euroyu cebine koy..

şimdide gelmiş, profesyonellik taslıyo (GİTMEM BEN)...

EEEE son 3.5 yıldır yatıp yatıp aldığın paralar.?????? peki onlar ne olacak.??..#

son 3.5 yılda 2.5 milyon euro alıp her yıl 20 nin üstünde maç oynamayan bi adamı eleştiriyoz !!!! bide haksızsınız diyenler oluyo...

ESAS ONLARA YAZIKLAR OLSUN.. BENDE ONLARI KINIYORUM..

Artık gözünüzü açın be !!!! ne bu baroş kahramanlığı..

onun dönemindeki golcüler golcü olmadığı için bizde yıllarca kaldı..#

bence esas pitbull Melo degil Baros'tur ; adam yakamiza bir yapisti cenesi pitbull gibi kilitlendi hala birakmiyor

Arkadaş adamı kadroya dahi alma sonra sana kolaylık yapmasını bekle ne diyorsunuz siz yahu.

Şunun şurasında 3-4 ayı kaldı. Elbet gitmek istemez. Yüksek maaş alıyor. Kim bırakır gider ki? Bunu yapsa bile Baros'u severim. Aldığımız zamanlarda nasıl sevinmiştim. Kulübe iyi de hizmet etti.

return of the king

[video=youtube;QAiWzkkbr6c]https://www.youtube.com/watch?v=QAiWzkkbr6c[/video]

Bizim taraftar hala ölüden ... istiyor komik:o

Geri
Üst Alt