#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Kaleye surtu donuk ve kalenin icine pas yaparak gitmek istiyorsan tabiki gol atamazsin.

Baros'a bir tane adam akilli pas atildi mi da elestiriyorsunuz? Bir tane savunmanin arkasina top yoktu be

Hala savunan varsa söylenecek söz yok.Fi tarihinde gol kralı oldu diye 3 senedir yokları oynayan Barosu savunanlara yazıklar olsun.Batdal bile daha iyiydi

Battalla baroş bugun en çok sövülen futbolcu oldu iddaa ediyorum.. Şuandada devam ediyor

AammAAAA BBBBBaAAAarrooossSSsSss KKrraaallll YYEEAAAAAAAa !!!1!111!!!!11

çok iyidi , aralara falan kaçtı

Hepsi bi yanada en cok da senin aldigin para haram olsun.

TS'li savunmacilar ceza sahasindan çikamadi muthizzzzz

Sezon sonuna kadar birazcık yararlanabiliriz dedim, o da yok. Yahu insan bir kere dikine gitmez mi? Her aldığı topu ya ayağına doladı, ya da gereksiz yere yana sağa sola pas attı. Dönse bir çalım atsa kaleci ile karşı karşıya kalacak. Ama kendisinde o güç ve güven yok ki. Hala savunanlara ise diyebileceğim bir şey yok.

Berbat oynadı. Utandım ciddi ciddi.

Neco'yla başlaması zaten hataydı ama insan birazcık bi tarafını yırtar. Üzdün beni.

Sempati falan da kalmadı arkadaş.

Yeminle Batdal daha faydalı olur.

Jardel 20 gol attığında nerdeydiniz.Lan pardon karıştı.

:)

Türkiye liginin en iyi forvetidir! hadi lan ordan

Sezon sonuna kadar birazcık yararlanabiliriz dedim, o da yok. Yahu insan bir kere dikine gitmez mi? Her aldığı topu ya ayağına doladı, ya da gereksiz yere yana sağa sola pas attı. Dönse bir çalım atsa kaleci ile karşı karşıya kalacak. Ama kendisinde o güç ve güven yok ki. Hala savunanlara ise diyebileceğim bir şey yok.

Yahu kardesim kendin diyorsun zaten DÖNSE diye. Baros sirti dönük forvet degil. 10 numaranin önünde aralara kacan bitirici forvet.

Adama top gelmedi dogru düzgün, o ne yapsin.

Yahu kardesim kendin diyorsun zaten DÖNSE diye. Baros sirti dönük forvet degil. 10 numaranin önünde aralara kacan bitirici forvet.

Adama top gelmedi dogru düzgün, o ne yapsin.

Ya nasıl top gelmedi. Her topu ya ezdi, ya da ayağından aştı kaybetti. Kabullenmek istemediğiniz ne anlamıyorum. Top gelmemişmiş..

Geri
Üst Alt