#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Yapma Emir hangi formasyonu yaparsan yap Baros en son forvet olur

hatta acı gerçek 35'lik Drogba bile su anda Baros'dan daha diri bir görüntü veriyor maçlarda...

Drogba zaten Baros'tan çok çok daha iyi. Şu haliyle bile. Bence Drogba Berbatov'dan bile iyi 3 yaş yaşlı olmasına rağmen.

Ben tek forvetli ve 10 numaralı sistemde 1. forvet Drogba, 2. Baros, 3. Elmander tercih ederdim. Çift forvetli sistemde ise Drogba-Elmander>Drogba-Baros>Elmander-Baros derdim.

Drogba fizik olarak Van Persie'den de iyi goruntu veriyor :D

O zaman arkadaşlar bir ilgilensin alalım abiyi buraya hemen

yalnız çalışmayı kim yaptıysa paint terkmiş

252593_213140738718638_213078682058177_672789_176003_n.jpg

:))))

tamam.

adam KİNG beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

defolsun diyorsun.

ne kadar formsuz olursa olsun DEFOLSUN denilecek bir oyuncu degildir Baros, edepsiz yada haysiyetsiz oyunculara soylenir boyle sozcukler. Bu davranısın sebebiyle seni kınıyorum oncelikle. Ayriyetten Baros'tan iyisini almadıgımız takdir de ne kadar arayacagınızı soylememe gerek yok. Daha iyisi gelse bile iyi bir ismi olan sozlesmesi devam eden futbolcunun benc'te dahi oturması senin adına kardır. bana gore Baros gitsin diyenler sacmalıyor, sanki zuperlig Ibrahimoviclerden gecilmiyor, te-allam.

ulan baros 50 euromu yedin :Z14:

defolsun diyorsun.

ne kadar formsuz olursa olsun DEFOLSUN denilecek bir oyuncu degildir Baros, edepsiz yada haysiyetsiz oyunculara soylenir boyle sozcukler. Bu davranısın sebebiyle seni kınıyorum oncelikle. Ayriyetten Baros'tan iyisini almadıgımız takdir de ne kadar arayacagınızı soylememe gerek yok. Daha iyisi gelse bile iyi bir ismi olan sozlesmesi devam eden futbolcunun benc'te dahi oturması senin adına kardır. bana gore Baros gitsin diyenler sacmalıyor, sanki zuperlig Ibrahimoviclerden gecilmiyor, te-allam.

sizin gibi şövenistler yüzünden.

kötüye kötü desen sen ve senin gibiler ,sinirleri daha da artmayacak insanların

hala gelmişsin barosun yüzde 0 falan bişeyler diyorsun.

yahu ayıptır,benim defolsun dememden daha da ayıptır o senin yazdığın

Baros'dan iyisini nasıl alamıyoruz ya ? Bugün izlediğimiz Baros'dan iyisini alamıyorsak, şampiyon falan olmayalım zaten boşu boşuna. Forumda kimsenin beğenmediği Burak bile on kat daha iyi top oynadı bugün Baros'dan.

Necati çok daha kötü izlediğim kadarıyla.

Talha,

Necati bu takıma zamanında şampiyonluk yaşattı. Bu yaşta geldiği tüm maçlara çıktı ve skora katkıda bulundu hemde kritik maçlarda. Baroş beyi savunma bu kadar. Biz bir takımız. Bir kulübüz. Oyuncular geçer gider.

Baroş artık yollanmalı. Yeter artık ya. 1 tane olumlu iş yapmadı. Sorumluluk almadı. Batdal bile didindi yahu. Necati'yi izlememiş olabilirsin (yaşına bakarak söylüyorum yanlış anlama) zamanında hizmetini en iyisi ile yapmıştır. Şimdi de gücü yettiğince yapıyor. Haa bu bizi kesiyor mu hayır suçlu kim yönetim. Ancak Baroş sıktı artık. 10 maç var 5 maç yok.

sizin gibi şövenistler yüzünden.

kötüye kötü desen sen ve senin gibiler sinirleri daha da artmayacak insanların

yoo, sovenist falan degilim, akılcıyım en basta. Baros'u sevdigim dogrudur fakat mantıksız bisey yazdıgımı soyleyemezsin. Hakan Balta'nın en buyuk hayranıydım ben, şu anda en fazla sol-bek transferi isteyen kisiyimdir bu forumda yine, "sovenist" atağın burada duvara carptı dolayısıyla :ka21:

Baros'a cok iyi oynuyor demiyorum, fakat bu sezon takıma iyi katkısı oldu. kısa bir sakatlık ve bir adet kart dışında kendisinden gol beklenilen 2 macta gol atamadı. Baros gibi bir ismi boyle sacmalıklar yuzunden asıp kesmek sacmalıgın daniskasıdır. Kİ Necati-Baros ikilisinin etkisiz oldugu Sivas macında belli oldu. bugunku mactada Baros kotu degildi, vasat bir oyun oynadı.

bir oyuncuyu tanıman gerekiyor. yaptıklarından ziyade yapabileceklerini anlaman gerekiyor.. Baros ligin en iyi 2 3 forvetinden biridir, bunu inkar edenler ya sinirle yazanlar, ya Baros'a garezi olanlar/sevmeyenler, yada bi halttan cakmayanlar malesef :ka21:

Baros'dan iyisini nasıl alamıyoruz ya ? Bugün izlediğimiz Baros'dan iyisini alamıyorsak, şampiyon falan olmayalım zaten boşu boşuna. Forumda kimsenin beğenmediği Burak bile on kat daha iyi top oynadı bugün Baros'dan.

sorma abi.o da ayrı bir tez konusu.barostan iyisini nasıl alamayacağımızı anlamıyorum bende:)

Talha,

Necati bu takıma zamanında şampiyonluk yaşattı. Bu yaşta geldiği tüm maçlara çıktı ve skora katkıda bulundu hemde kritik maçlarda. Baroş beyi savunma bu kadar. Biz bir takımız. Bir kulübümüz. Oyuncular geçer gider.

Baroş artık yollanmalı. Yeter artık ya. 1 tane olumlu iş yapmadı. Sorumluluk almadı. Batdal bile didindi yahu. Necati'yi izlememiş olabilirsin (yaşına bakar söylüyorum yanlış anlama) zamanında hizmetini en iyisi ile yapmıştır. Şimdi de gücü yettiğince yapıyor. Haa bu bizi kesiyor mu hayır suçlu kim yönetim. Ancak Baroş sıktı artık. 10 maç var 5 maç yok.

Maç esnasında gördüğümü yazdım sadece. Baros'u savunmak veya Neco'yu kötülemek gibi bir amacım yoktu. Necati'yi izledim zamanında, şampiyonlukları da hatırlıyorum. Sadece bu maçtaki performans olarak değerlendirdim. Neco-Riera değişikliği olmalı diye de maç başlığına yazmıştım zaten.

Maç esnasında gördüğümü yazdım sadece. Baros'u savunmak veya Neco'yu kötülemek gibi bir amacım yoktu. Necati'yi izledim zamanında, şampiyonlukları da hatırlıyorum. Sadece bu maçtaki performans olarak değerlendirdim. Neco-Riera değişikliği olmalı diye de maç başlığına yazmıştım zaten.

Bende maçtan önce söyledim. 4-1-4-1 oynasaydık Baroş'da etkili olabilirdi ve ilk 20dk o saçma oyunu oynamazdık. Necati-Baroş ile oynarsan böyle olur işte. Necati'yi almaları zaten herşeyi ortaya koyuyor. Diğer isimler olmadı plase Necati. Hoş geldi katkıda da bulundu ancak Elmandersiz Baroş-Necati hatta ortasahamız saçmalar. 4-4-2 ile de defansta saçmalıyor.

Kalsın,gitsin vs. muhabbetlerinin hiç bir faydası yok şuan takıma.Sezon bitsin,şampiyonluk gelsin sonra zaten istemediğimiz kadar vakit olucak bunları konuşmak için.Şimdi takımda kim varsa bize şampiyonluk yolunda yararı olabilicek sonuna kadar faydalanıp,kazasız belasız ligi bitirmek olmalı tek derdimiz.Taraftarından,topçusuna,yöneticisinden,antrenörüne bunun dışında herhangi bir konuyu düşünmemek gerek.Bugün taraftarda ki gerginlik,memnuniyetsizlik,negatif enerji vs ne derseniz artık takıma fayda sağlamadı.

yoo, sovenist falan degilim, akılcıyım en basta. Baros'u sevdigim dogrudur fakat mantıksız bisey yazdıgımı soyleyemezsin. Hakan Balta'nın en buyuk hayranıydım ben, şu anda en fazla sol-bek transferi isteyen kisiyimdir bu forumda yine, "sovenist" atağın burada duvara carptı dolayısıyla :ka21:

Baros'a cok iyi oynuyor demiyorum, fakat bu sezon takıma iyi katkısı oldu. kısa bir sakatlık ve bir adet kart dışında kendisinden gol beklenilen 2 macta gol atamadı. Baros gibi bir ismi boyle sacmalıklar yuzunden asıp kesmek sacmalıgın daniskasıdır. Kİ Necati-Baros ikilisinin etkisiz oldugu Sivas macında belli oldu. bugunku mactada Baros kotu degildi, vasat bir oyun oynadı.

bir oyuncuyu tanıman gerekiyor. yaptıklarından ziyade yapabileceklerini bilmen gerekiyor.. Baros ligin en iyi 2 3 forvetinden biridir, bunu inkar edenler ya sinirle yazanlar, ya Baros'a garezi olanlar/sevmeyenler, yada bi halttan cakmayanlar malesef :ka21:

inan kimi savunduğunu hangi futbolcunun hayranı olup,sonradan sırt döndüğünü takip etmiyorum.

duvara çarpmış bişey yok,bir insan çıkıp şu maçtan sonra puan kaybında barosun suçu yuzde 0 dır diyorsa şövenisttir

barosuda gayet iyi tanıyorum.sen tanımıyorsun.adam ceset ,bu adamın bizim forma altında yapacağı birşey maalesef yok.bu ligin en iyi forveti bence elmander ,burak ve sow.noldu şimdi biz bir halltan çakmıyor mu olduk?

git işine allahını seversen adam çıkmış yüzde0 diyor,sonra gelmiş akılcıyım ben diyip zeytin yağı moduna giriyor.oldu abi

Bende maçtan önce söyledim. 4-1-4-1 oynasaydık Baroş'da etkili olabilirdi ve ilk 20dk o saçma oyunu oynamazdık. Necati-Baroş ile oynarsan böyle olur işte. Necati'yi almaları zaten herşeyi ortaya koyuyor. Diğer isimler olmadı plase Necati. Hoş geldi katkıda da bulundu ancak Elmandersiz Baroş-Necati hatta ortasahamız saçmalar. 4-4-2 ile de defansta saçmalıyor.

Necati-Baros cıkmıyalım diye bas bas bagırdım abi, bastan 4-2-3-1 baslasaydık kazanırdık bugun, Baros ta gol atabilirdi.

Geri
Üst Alt