#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

KRAL'in Hikayesi Böyle mi Bitecek'di? :sad007:

Fatih hocanın hataları olmadığını kimse iddia edemez ama ben de Baros'u oynatmıyor diye hatalı diyemem. Herkes bu işi bizden iyi biliyor, yorum yapmayalım mı?

bence bu iç konularda evet .bilgiszi tahmin üzerine konuşmamz abes

Abi adam milli takımda ne haldeydi nasıl Galatasaray'a yakıştırıyorsunuz o performansta bi adamı ismi ne olursa olsun :o

Ha Baros kraldır, bizim için çok önemli bir adamdır ama bitti artık. 90'lı Sercan'la karşılaştırılmasına da aklım ermiyor gerçekten şaka gibi.

Baros, Polonya macinda tam bir reis gibi oynamisti. Diger maclarda ben de begenmedim.

Abi adam milli takımda ne haldeydi nasıl Galatasaray'a yakıştırıyorsunuz o performansta bi adamı ismi ne olursa olsun :o

Ha Baros kraldır, bizim için çok önemli bir adamdır ama bitti artık. 90'lı Sercan'la karşılaştırılmasına da aklım ermiyor gerçekten şaka gibi.

benim de ermiyor

hatta otesi, Sercan oynuyor Baros ilk 18'e alınmıyor

bize de yok devenin skateboard'u aga demekten baska secenek kalmıyr

Van Persie, Eriksen, Nani, Ribery gibi 10 tane daha isim sayarim o turnuvada les olan. Amrabat gecen yilki Afrika kupasinda nasildi? Messi Dunya kupasinda cok mu iyi oynadi? Daha arttirabiliriz ornekleri.

Terim silmis Baros'u. En azindan her futbolcuya Terim adam eder denmez bundan sonra. Bu acidan olumlu. Diger yandan Baros'ta da hata var. Her antrenmandan sonra bir saat kendi basina antrenman yapsa, oyle bir azim gorse Terim tekrar alir kadroya.

benim anlamadığım teklifler varmış yönetim tatmin olmamış en az devre arasına kadar takım yaklaşık 1.5 milyon euroluk ödemeyi yapıncamı tatmin olacak yönetim teklif ne olursa olsun yıllık ücreti düşünülerek gönderilmesi lazımdı

abi ne yapılıp edilip bu sene de bir şekilde verim alınacaktı bu adamdan. zaten son senesi, sene sonu gidecek işte. satılsaydı keşke ama satamadın artık belli oldu. bir şekilde bir daha şans verilip oynatılması lazımdı. tirbünde oturtarak baros gibi adama yılda 2.75 vermek daha mı iyi oldu? en azından akhisar maçında, kupa maçlarında, zayıf lig maçlarında falan oynardı. burak'ı yedeklerdi {takımda burakla beraber en net golcu adam baros}

ha bunları ft düşünmüyor mu, kesin düşünüyordur. ama baros'u bu kadar sildiğine göre, bizim bilmediğimiz bir şey olmalı ft'nin bu tutumunun altında. belki bir saygısızlık yapmıştır {hiç sanmıyorum ama}, ya da hevessiz takılıyordur antrenmanlarda, hocanın iletişim isteğine cevap vermemiştir vs vs bilmediğimiz bir şey var kesin. yoksa fatih hoca yılda 2,75 verdiği adamı tirbünde oturtmaz. tek bacağı olsa bile bir şekilde sahaya sürer zamanı geldiğinde.

eger birisi birisine aciyacakca , Baros'un bize acimasi lazim

adam yattigi yerden dunyalari goturuyor , dunya da umrunda degil

ben de gelip onun icin ah vah diyecem oyle mi , top oynamayan adam ismi , cismi ne olursa olsun gitsin

Bjk'deki q7 neyse bizdeki baroşta bu. :)

eger birisi birisine aciyacakca , Baros'un bize acimasi lazim

adam yattigi yerden dunyalari goturuyor , dunya da umrunda degil

ben de gelip onun icin ah vah diyecem oyle mi , top oynamayan adam ismi , cismi ne olursa olsun gitsin

Adam kaç kere sakatladı kendini parçalı için böyle saçma sapan konuşmayın.

[video=youtube_share;LH_xY0mLKxs]https://youtu.be/LH_xY0mLKxs[/video]

Verdiği emekler unutulmaz :tiphat:

Ölüsü bile Burak'dan daha çok iş yapar.

Geri
Üst Alt