- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Cevap: #15 Milan Baroš
Fatih Terim'i daha önceki dönemlerden de tanıdığımız için bu cümleyi kurdum. :yenieek:
Neyse anlamsız bi tartışma. Aslına bakarsan Baros olmadan da kazanabiliriz maçları doğru taktiği uygulayarak ama bu taktikte Baros gibi bi oyuncu lazım. Ve istense hazırlanırdı bu sezona.
İyi günler. :tiphat:
Bunu söyleyebilmen için Fatih Terim'in yanında sene başından beridir tüm antrenmanlara katılmış olman gerekir. Kısaca Teknik Heyet'in içindeysen bu söylemini tartışabiliriz ama değilsen üstüne konuşmak yada yok öyle değil böyleydi demek benim adıma komik olurdu.
CL'de şansını denemek için kalmak isteyen adam bunun ilk etapta Avrupa Şampiyonasında daha olumlu şeyler yaparak Teknik Direktörünün gözüne girebileceğini de pek ala bilir yada akıl eder. Dedim ya Şampiyona'da hiç ışık göremedim ben Baros'ta.
Ayrıca şunu diyeyim forvetlerimizin hepsini topla bir Hakan Şükür etmez. Yani Baros'u kötülerken diğerlerini felan övdüğüm yok.
Fatih Terim'i daha önceki dönemlerden de tanıdığımız için bu cümleyi kurdum. :yenieek:
Neyse anlamsız bi tartışma. Aslına bakarsan Baros olmadan da kazanabiliriz maçları doğru taktiği uygulayarak ama bu taktikte Baros gibi bi oyuncu lazım. Ve istense hazırlanırdı bu sezona.
İyi günler. :tiphat: