#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Bunu söyleyebilmen için Fatih Terim'in yanında sene başından beridir tüm antrenmanlara katılmış olman gerekir. Kısaca Teknik Heyet'in içindeysen bu söylemini tartışabiliriz ama değilsen üstüne konuşmak yada yok öyle değil böyleydi demek benim adıma komik olurdu.

CL'de şansını denemek için kalmak isteyen adam bunun ilk etapta Avrupa Şampiyonasında daha olumlu şeyler yaparak Teknik Direktörünün gözüne girebileceğini de pek ala bilir yada akıl eder. Dedim ya Şampiyona'da hiç ışık göremedim ben Baros'ta.

Ayrıca şunu diyeyim forvetlerimizin hepsini topla bir Hakan Şükür etmez. Yani Baros'u kötülerken diğerlerini felan övdüğüm yok.

Fatih Terim'i daha önceki dönemlerden de tanıdığımız için bu cümleyi kurdum. :yenieek:

Neyse anlamsız bi tartışma. Aslına bakarsan Baros olmadan da kazanabiliriz maçları doğru taktiği uygulayarak ama bu taktikte Baros gibi bi oyuncu lazım. Ve istense hazırlanırdı bu sezona.

İyi günler. :tiphat:

Fatih Terim'i daha önceki dönemlerden de tanıdığımız için bu cümleyi kurdum. :yenieek:

Neyse anlamsız bi tartışma. Aslına bakarsan Baros olmadan da kazanabiliriz maçları doğru taktiği uygulayarak ama bu taktikte Baros gibi bi oyuncu lazım. Ve istense hazırlanırdı bu sezona.

İyi günler. :tiphat:

Fatih Terim'in futbolcular tarafından sevilmesinin en büyük nedenlerinden biri de kadro oluştururken ki adalet anlayışını ön planda tutmasıdır diye düşünüyorum. Yoksa iyi bir Baros bize gelip gol kralı olduğu yıl ki Baros'un başımızın üstünde yeri var.

İyi günler.

Fatih Terim'in futbolcular tarafından sevilmesinin en büyük nedenlerinden biri de kadro oluştururken ki adalet anlayışını ön planda tutmasıdır diye düşünüyorum. Yoksa iyi bir Baros bize gelip gol kralı olduğu yıl ki Baros'un başımızın üstünde yeri var.

İyi günler.

Adaleti olduğu kadar inadı da var ama :D Yani sildiği oyuncunun gözüne tekrar girmesi için olağanüstü şeyler yapması lazım :D

Neyse. Baros'u ne kadar sevsem de şu dakikadan sonra en az devre arasına kadar fayda sağlayamaz heralde. Bu yüzden de tartışmak anlamsız, çıkmam da gerekiyor zaten. :tiphat:

Adaleti olduğu kadar inadı da var ama :D Yani sildiği oyuncunun gözüne tekrar girmesi için olağanüstü şeyler yapması lazım :D

Neyse. Baros'u ne kadar sevsem de şu dakikadan sonra en az devre arasına kadar fayda sağlayamaz heralde. Bu yüzden de tartışmak anlamsız, çıkmam da gerekiyor zaten. :tiphat:

Bu konu başlığının Braga maçı sonrası üste çıkması dahi forvet hattımız ile ilgili bilhassa Şampiyonlar Ligi arenasında durumumuzun ne denli vahim olduğunu gösteriyor. Umut'un ceza sahası içinde vurmayıpta verkaç yapmaya çalışması felan gelde sinir olma. Ha hepsi çok istekli ama yetmiyor..

işte futbolda dünün olmadığının ispatıdır bu, umut her maç gol atarken iyiydi, iki maç gol atamayınca baros olsaydı diyoruz. baros oynasaydı ve kaçırsaydı umut niye oynamadı derdik heralde. her maç atacaksın golünü:coffee:

işte futbolda dünün olmadığının ispatıdır bu, umut her maç gol atarken iyiydi, iki maç gol atamayınca baros olsaydı diyoruz. baros oynasaydı ve kaçırsaydı umut niye oynamadı derdik heralde. her maç atacaksın golünü:coffee:

Hazırlık maçlarında bile oynamadı. En azından denenebilirdi. Asıl tepki buna zaten.

Aynı pozisyonda şu anki Burak yüz kere vursun yüzü de ya kaleciye ya auta gider ve böylece maçtan galip ayrılamayız...

Burak kotu bir oyuncu degil aslinda. Mesele Burak'tan ne bekledigimiz ve Burak'i nasil kullanmak istedigimiz. Hoca bunu hala idrak edememis malesef. Burak'tan cezasahasi/karambol golcusu cikartma pesinde.

Burak kotu bir oyuncu degil aslinda. Mesele Burak'tan ne bekledigimiz ve Burak'i nasil kullanmak istedigimiz. Hoca bunu hala idrak edememis malesef. Burak'tan cezasahasi/karambol golcusu cikartma pesinde.

Çünkü bizim sistemde o şekilde bir golcü olmalı yoksa sistem çalışmıyor.

why is this cat ain't playin'

​TERIM

baroş who ?

Koşamıyor. Tükendi. Her şey için teşekkürler.

bence denenmesinde fayda var. ne kaybederiz?

Olaganustu seyler yapmasina gerek yok. Bir hafta antrenmandan sonra tek basina calissin, azicik bir hirs gorsun Terim alir A takima.

Maçtan önce programların birinde, Q7 ve Alex konularını değerlendirirken işler kötü gitmese kimse bu isimleri bu kadar konuşmazdı falan dedi.. Hatta şu örneği verdi, Galatasarayda Burak,Umut,Elmander formsuz olsa Umut 5 gol atmamış olsa, Burak 4 gol atmamış olsa Baros'un ismi gündeme gelirmiydi gelmez miydi.. Gelirdi Baros niye oynamıyor deneyelim derlerdi...

Metin Tekin miydi, Mustafa Doğan mıydı tam hatırlamıyorum ama o anda benide düşündürmüştü bu sözler.. Ellerine sağlık büyük yorumcuymuş... Maç biter bitmez Baros lafları dolaşmaya başlayınca aklıma geldi direk o yorum

Ben önceden de söyledim, sezon başından beri söylüyorum aksi bi durum olduğunda Sercan'a güvenmek zorunda olmayalım diye. Buraya yorum yazan kimsenin de Baros'un ilk 11'de oynaması gerektiğini savunduğunu sanmıyorum, lazım olduğunda oynaması gerektiğini düşünüyorlar. Umut dün kötü oynadı, bu çok normal ki bekleniyordu da formunun düşmesi. Böyle durumlarda da Baros gibi tecrübeli birine güvenebilirdik. Kimse Umut'u kötülemiyor {elestirilmesi normal ama kotuleyen yok} ortada olan asıl görüş, gerektiğinde güvenebileceğimiz bir golcünün olmasından vazgeçme lüksümüzün saçmalığı.

Ben önceden de söyledim, sezon başından beri söylüyorum aksi bi durum olduğunda Sercan'a güvenmek zorunda olmayalım diye. Buraya yorum yazan kimsenin de Baros'un ilk 11'de oynaması gerektiğini savunduğunu sanmıyorum, lazım olduğunda oynaması gerektiğini düşünüyorlar. Umut dün kötü oynadı, bu çok normal ki bekleniyordu da formunun düşmesi. Böyle durumlarda da Baros gibi tecrübeli birine güvenebilirdik. Kimse Umut'u kötülemiyor {elestirilmesi normal ama kotuleyen yok} ortada olan asıl görüş, gerektiğinde güvenebileceğimiz bir golcünün olmasından vazgeçme lüksümüzün saçmalığı.

Günaydın kardeşim.

Takımda forvet ikililer oluşturulmalı, bunlar aynı anda sahada olmalı Mesela: Baros-Umut Elemander-Sercan Burak güçlü bir orta sahada için iyi tek forvet olabilir belki bazı maçlarda

Dönse bile adam hiç maç oynamamış, hiç hazır değil, ne yapabilir ki? Terim kendi transferi olmadığı için silmiş işte yavaş yavaş. Kendi adamı değil, Fatih hocanın böyle huyları olduğunu hepimiz biliyoruz. Baros'u unutmalıyız ve devre arasında yapılacak santrafor transferine odaklanmalıyız bence. Bu kez iyi bir adam alsalar bari.

Geri
Üst Alt