#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

baroş macın adamı secilecek inanıyorum ben aslana 2 gol atcak yüzümüzü kara cıkartmıyacak eminim .. haydi king

yuzumu kara cıkartma Milan

Valla artık miadını doldurduğunu düşünüyorum ben Baros'un.

Kadıköy'deki o yamuk direğe öyle veya böyle atacaktı o golü abi.

Sezon sonu gönderilir diye tahmin ediyorum.

Yerine daha genç ve gelecek vaadeden bir forvet alınmalı kesinlikle.

Keşke şu eziklerden önce davranıp Sow'u biz alsaydık,adam atıyor arkadaş ya.

orada o kavisle, o hızla gelen topu; Volkan ayısından kurtararak vuruyor.

Daha ne yapacak,futbolda biraz da şans lazım.

Hırsı yeter reisin.

Trabzon macında dizecek kapakları.

Bu bir gercek ki Baros gelecek sezon bu takim da olmayacak zamani doldu cünkü yerine daha iyisi gelecekdir.

hadi inşallak

Bu bir gercek ki Baros gelecek sezon bu takim da olmayacak zamani doldu cünkü yerine daha iyisi gelecekdir.

Nereden vardın bu kanıya ?

2 ay var adam karalıyorsun.

9 maclık seride her gol attıgında King yazıp,performansı düşünce gitsin diyenlerdensin sende değil mi ?

Geçen sene başından beri gitmesini istiyorum ancak girip de kötü oynadığı maçların ardından gitsin falan diye yazmadım kolay kolay. Baros çok iyi bir forvet oyuncusuydu taki Kadıköy'de sakatlandığı maça kadar, o günkü sakatlığından sonra en azından fizik olarak asla eski seviyesine gelemedi, iyi oynadığı maçlar falan oldu ama görmek istediğimiz Baros'u bize asla izletemedi bir daha. Bir Hamburg maçı vardır mesela 3-2 kaybetmiştik ama o gün sahada üst düzey top oynayan bir Baros vardı, artık o seviyede bir adam izleyebileceğimize inanmıyorum ve gitmesini istiyorum, eskisi gibi olamaz artık kolay kolay.

Diğer yandan her ne kadar gitmesini istesem de yerine alınacak adam konusunda da şüphelerim yok değil Lucas Barrios gibi bir adam getiremeyeceksek zaten göndermenin de çok anlamı kalmıyor.

bu maçın son şansı olduğunun farkında...güzel bir oyun bekliyorum bu maçta baros'tan...ama play-off ve gelecek sezon konusunda pek de güvenemiyorum baros'a

gitmesine gerek yok, gelsin Drogba, Baros ta kenarda beklesin. 3 ust duzey forvetimiz olur BUYUK TAKIMLAR GİBİ. CL'de gerekli bu tur bir kadro.

Abi isterse Tsubasa'nın meşhur kartal vuruşuyla gol atsın Trabzon'a, her halükarda yollanmalı sene sonunda. Ben artık sıkıldım Baros'un fiziki yetersizliğinden, istikrarsızlığından ve sarı kartlarından..

gitmesine gerek yok, gelsin Drogba, Baros ta kenarda beklesin. 3 ust duzey forvetimiz olur BUYUK TAKIMLAR GİBİ. CL'de gerekli bu tur bir kadro.

eyvallah ama Baros'un geri planda kalmayı kabulleneceğini sanmıyorum..ayriyeten arena'daki bursa maçından başka baros'un sonradan girip de olumlu etki ettiği maç hatırlamıyorum ben buna geçen sezonlar da dahil yani yedekliği sevmeyen bir baros var elimizde

pazar gunu sana gübeniyorum milan baros yuzumuzu kara çıkarma

Baros savunmanın dengesini bozuyor ama Necati faydalı olamadığı için Baros kötü görünüyor. Yoksa Elmander ile iyi ikili olmuslardı ama Necati iç sahada kötü oynuyor nedense. İhalede Baros'a kalıyor.

bak bende aynısını diyorum. yedek olarak kalabilir seneye. aldıgı ücretten düşerler zaten öyle bişey olursa.

Baros forvet degil adam santrafor. Biz aslinda 4-4-1-1 oynuyoruz. Elmander ortasahaya geliyor pres yapiyor. Aldigi toplarida ileri aktariyor. Ama Necati ve Baros santrafor. Ileriye donuk. Barosun extra deparlari haricinde savunmaya yardim ettigini soyleyemeyiz. Necatide oyle. 4-5-1 oynamaliyiz elmander yokken.

-----------Muslera----------

Eboue Semih Ujfa Hakan

Engin Selcuk Melo Riera

----------Emre Colak ----

------- Milan Baros------

Boyle oynarsak mutlaka kirar trabzonu.

Hadi be Baros göster kendini şu 3-4 hafta, ben ... olmaya her türlü razıyım.

Her zaman olduğu gibi güveniyorum sana. :bid:

Baros çok yattın reis sana ihtiyacımız varken gollerine başlamalısın artık

Geri
Üst Alt