#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Yarin takim olarak iyi oynamasak (allah korusun) yine sinirlenip sacmalamaya baslar.Elmander gibi adam olmak her babayigitin harci degildir.

Baros geldigi ilk sezon kac gol attı ? Bu sezon kac gol attı ? Kariyerini anlat bakim bana bi ?

Gıcık oluyorum boyle futbolla yuzeysel ilgilenenlere ok ? :ka21:

Baros geldigi ilk sezon kac gol attı ? Bu sezon kac gol attı ? Kariyerini anlat bakim bana bi ?

İşte Emir.. Bu tarz zihniyetler, Seneye Elmander'in olası bir forumsuzluğundada.. Adam mısın lan sen Elmander diyecek olan kişilerdir.

barosun kalitesine lafim yok.bildigin world class striker.

ama baros 30 yasinda bu yetenekle türkiye ligine düsdüyse,adam olmadigina borcludur.

elmanderde yeteneklidir felan filan,ama baros kadar degil.adam is ahlakiyla,profesyonelliyle,mücadesiyle ligue a´da iyi oynadi,premier ligde iyi oynadi ve su an bizde oynuyor.

baros her zaman sorunlu biriydi.liverpoolda antrenörle sorunu vardi,portsmouthda oynarken sorun cikarrti.fransada sorun cikarti,milli takimda sorun cikarrti.ve bizdede az sorun cikarmadi.

Fazla söz gerek yok

milan_baros_by_drifter765-d4mixty.jpg

Yalniz her elestiren Anti-Baroscu,kötü taraftar olmasida ayri bi sacmaliktir.

yıldızlar sorunlu olabilir, olmayanı zaten Man U'da, Juve'de oynuyor. Baros'a adam degil diyemezsin onun cok baska bir manası var cunku.

insallah son 9 macda eski halini gösterir diyelim o zaman

Bugün iki tane atacak kral:ka21:

hadi baros bu mac senin macin olacak ... babamla iddaa ya girdik, sen gol atacaksin dedim babam atamaz dedi ... hadi barosum isin icinde 50 euro var at golünü costur beni .....bizleri....

Her futbolcu son oynadigi mac kadar iyidir. Bu dünyanin her yerinde böyledir. Galatasaraylilarin, Milan Baros'a sitem etmeye, kizmaya hakki var. Son 2 sezondur özellikle hic güven vermiyor. Sakatliklari ve cezalari biktirdi hepimizi, ve Baros kadar kredisi olmayan biri yasasaydi bunlari cok daha agir seyler söylenirdi. Baros'un karakterini, adamligini, bugüne kadar takima katkisini tartismiyorum. Ki Galatasaray'in en kötü zamanlarinda degil de böyle bir sezonda formda bir Baros izleyebilseydik, play off'u sadece formalite icabi oynardik. Bu sezon sonuna kadar, özellikle play off'larda da cok ihityacimiz olacak ona. 2010-11 sezonunda sahamizda Ankaragücüne 2-4 yenildigimiz mac sonrasi yazmistim, bundan sonra ne olursa olsun, nasil bir performans gösterirse göstersin, Milan Baros bu macla aklimda kalacak hep dedim. Hala da öyle. Ama önümüzdeki yillar icin, bu Baros'tan fazlasina ihtiyacimiz var. Daha istikrarli bir futbolcuya ihtiyacimiz var. Bunlar Galatasaray formasiyla son maclari büyük ihtimalle, ve sampiyonluk yolunda atacagi kritik goller onu sezon sonu ayrilsa bile, taraftar icin unutulmayacak bir oyuncu konumuna getirecek. Gerci coktan öyle de, bir de sampiyonluk kupasi kaldirirsa, unutulmazlar arasinda yerini daha da saglamlastiracak.

açık ve net söylüyorum 2008-2009 sezonunda baros gol kralı olduysa onu kendisi değil lincoln gol kralı yapmıştır zaten lincoln devre arası kaçtıktan sonra baros'da da bariz bir düşüş olmuştu, zaten o sezondan sonra sürekli olarak düşüş içerisinde gol ortalamaları 10'u geçmiyor ve hala taraftarın sevgilisi durumunda adam bende bunu sevmiyorum işte Quaresma dan futbolcu karakteri olarak ne farkı var biri anlatsın bana..

açık ve net söylüyorum 2008-2009 sezonunda baros gol kralı olduysa onu kendisi değil lincoln gol kralı yapmıştır zaten lincoln devre arası kaçtıktan sonra baros'da da bariz bir düşüş olmuştu, zaten o sezondan sonra sürekli olarak düşüş içerisinde gol ortalamaları 10'u geçmiyor ve hala taraftarın sevgilisi durumunda adam bende bunu sevmiyorum işte Quaresma dan futbolcu karakteri olarak ne farkı var biri anlatsın bana..

Dediğini anlamak için Ozan Pukli olmaya gerek yok zaten, Baros kendisi gibi zekasıyla futbol oynayan adamlarla başarılı olur. Bkz: Lincoln, Kewell... Bu tip bi santrfor, o adamı takıma alıyorsan belli bir sistemin var demektir. 10 numaralı bi sistem. Bu yüzden de Lincoln gidince düşüş yaşadı. Ama hala çok faydali bir golcü.

Quaresma konusuna gelince... Alakası yok. Quaresma tribünlere oynayan, trivelasıyla tribünleri ayağa kaldıran, saç stiliyle kızlara imza dağıtan bir apaçidir. Futbol onun için ikinci plandadır, onun asıl amacı assolsitliktir.

Ama Baros tamamen farklı. Takımı için her zaman elinden geleni yapmaya çalışır. Yenilgiye tahammül edemez. Aldığı kartların büyük kısmı da bu yüzden zaten. 4-2'lik Ankaragücü maçında kendini yırtan bi o vardı. Baros asla tribünlere oynamaz.

Dediğini anlamak için Ozan Pukli olmaya gerek yok zaten, Baros kendisi gibi zekasıyla futbol oynayan adamlarla başarılı olur. Bkz: Lincoln, Kewell... Bu tip bi santrfor, o adamı takıma alıyorsan belli bir sistemin var demektir. 10 numaralı bi sistem. Bu yüzden de Lincoln gidince düşüş yaşadı. Ama hala çok faydali bir golcü.

Quaresma konusuna gelince... Alakası yok. Quaresma tribünlere oynayan, trivelasıyla tribünleri ayağa kaldıran, saç stiliyle kızlara imza dağıtan bir apaçidir. Futbol onun için ikinci plandadır, onun asıl amacı assolsitliktir.

Ama Baros tamamen farklı. Takımı için her zaman elinden geleni yapmaya çalışır. Yenilgiye tahammül edemez. Aldığı kartların büyük kısmı da bu yüzden zaten. 4-2'lik Ankaragücü maçında kendini yırtan bi o vardı. Baros asla tribünlere oynamaz.

oyuna girer girmez kırmızı kart yiyip takımı zor durumda bırakan adam mı takımı seviyomuş bırakın abicim bu işleri takımı sevse aklını kullanır biraz o aptalca kartları yemez ne zaman ihtiyacımız olsa adama ya sakatlanıyor ya kart cezalısı oluyor neresine güvenicez bu adamın bence vadesi çoktan doldu seneye bu takımda kesinlikle olmaması gereken bir isim..

Yazının burası geri kalanıyla uyuşmuyor gibi.

Gerisinde haklılık payın var.

Evet Baroş'un Lincoln gittikten sonra performansı %50 düştü.

Evet taraftarın Baroş'a karşı bir sempatisi var.

Evet Baroş yerine başka bir futbolcu olsa şimdiye yaşamıyor olurdu.

Evet Baroş şuan rezil oynuyor.

Evet Baroş'u sırf yakışıklı,sırf hala ismi var,sırf bir duruşu var diye hayranı olan binlerce Galatasaray'lı var.

Ama karakter olarak Q7 ile karşılaştırılması hata.Baroş adam gibi adamdır.

Yüreğini sahaya koyar.

boyle bişey soyleyebildigine gore zaten hic yorumda falan bulunma yani gerek yok :ka21:

ikiside taraftarı kandırıyor arkadaşım birisi trivelasıyla birisi hırçınlıklarıyla galatasaray'ın baros'a ne zaman ihtiyacı olsa adam ortalarda yok..

oyuna girer girmez kırmızı kart yiyip takımı zor durumda bırakan adam mı takımı seviyomuş bırakın abicim bu işleri takımı sevse aklını kullanır biraz o aptalca kartları yemez ne zaman ihtiyacımız olsa adama ya sakatlanıyor ya kart cezalısı oluyor neresine güvenicez bu adamın bence vadesi çoktan doldu seneye bu takımda kesinlikle olmaması gereken bir isim..

Ne zaman ihtiyacımız olsa sakatlanıyor ya da kart cezalısı mı?

Karabük maçında girip penaltı yaptırdı 1 puanı zor kurtardık.

Bursa maçında 1 puana razı olacakken tamamen kendi zekasıyla yaptığı koşunun sonucunda gol atarak 3 puanı getirdi.

Adam hırçın. Bu takımı sevmediği anlamına gelmez. Karakteri bu. Ki dikkat edersen skor olarak önde olmadığımız maçlarda alıyor kartları genelde. Kazanmak istiyor çünkü.

Ayrıca klişe laflardan vazgeçin. 2 sarı 1 kırmızı aldı bu sene. Kırmızısı tabi ki açıklanamaz ama eskisi kadar sarı kart almıyor, demek ki gelişme var. Ha bi de, o olmasa 9 maçlık seri olmazdı, şimdiki 9 puanlık fark da olmazdı.

Geri
Üst Alt