#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Yedekteki adamı göndermenin mantığı nedir anlayamıyorum. Zaten ilk 11 dışında elimizde iyi adam yok Baros dışında onu da göndermeye çalışıyor taraftar.

saka mi bu?

baros giderse diyorsun, yani baros avrupa icin yeterli, elmander yeterli degil demek mi istiyorsun?

elmander bir kere golcü degil ama avrupad atam tersine cok lazim olacak biri, bence seneye eger fizik ve kondisyon olarak bu sene oldugu kadar iyi durumd aolursa, elmanderin ilk 11 deki yeri garantu.

yanina barosuny erine cok iyi birine alirlar.

baros gönderilir

necati 3. forvet, yedek forvet olur.

kanatlara, en azindna bir kanata adam alinir, üstdüzey.

Elmander kesinlikle yeterli değil CL için. Gole yakın bir isim değil bi kere. Baros çok daha gole yakın birisi, çünkü nereye koşacağını biliyor, defansa hata yaptırıyor. Akıllı bir golcü. Elmander koşan bi oyuncu sadece. Çok koşuyor diye rakibi zorluyor, top saklıyor, pozisyona girdiğinde gol atıyor. Ama hiç bir zaman "çok güzel bir koşuyla pozisyona girdi" dedirtmiyor. Ne yapacağı çok belli Elmander'in. Baros kadar zeki değil.

Yani bence Elmander yeteri kadar iyi bi golcü değil. Geldiğinde de söyledim bunu.

CL'de zaten 4-4-2 oynarsak intihar olur, tek forvetli sistem için de Elmander YE-TER-SİZ! Drogba'yı aldığımız takdirde Drogba 1, Baros 2, Elmander 3. forvet olur bence. Elmander iyi bir golcü değil, iyi bir forvet ama.

Elmander falan yüceltmiyor, ezbere konuşma 11 km koşuyor diye.

Aç bak, izle maçları. Elmander'e kaç defa boş alan bırakmış. Ya da sadece 3-1'lik Fenerbahçe maçını aç, en az 3-4 pozisyonda defansın dengesini bozarak Elmander'i pozisyona soktu. Elmander'le Necati mükemmel ikili değiller bu arada, iyi gidiyorlar sadece. Elmander-Baros ikilisi bin kat daha iyiydi Neco'dan.

Kısaca ezbere konuşma, aç izle sonra yorum yap. Elmander-Neco ikilisi 9 maçlık seriyi hayatta yapamazlardı.

sen hangi takımın maçlarını izliyosun hacı anlayamadım ben şuan bariz bir şekilde baros>elmander diyosun ya biz futboldan anlamıyoruz ya da sen ayştayn filansın..

Baros bu sezon Elmander'den daha çok katkı yaptı demek tam anlamıyla bir FUTBOL CİNAYETİDİR!

dahada cevap yazmıyorum futbol konuşucak heves bırakmadınız adamda..

Yedekteki adamı göndermenin mantığı nedir anlayamıyorum. Zaten ilk 11 dışında elimizde iyi adam yok Baros dışında onu da göndermeye çalışıyor taraftar.

yedekteki adamlara 3 - 3.5 milyon verecek durumda olmadigimizdan olabilir mi?

baros ve rieraya yillik verilen 7 milyon euroya sen bugun süper transfer yaparsin, bonservisiyle alirsin.

taraftarin göndermek istemesi diye birsey yok, taraftar istese bile baros ve riera seneye kadroda tutulmaz, fatih terimi az biliyorsam.

baros belki play offta harikalar yaratirsa ama sanmiyorum ki yaratsin.

barosun gol kacirmasi, got atamamasi dan daha buyuk sorunlari var

sari kart canavari olmasi, bu sene kirmizi kartlari da görmeye baslamasi, sakatlanmasi vs.

Baros'u biz yedek olsun diye tutmuyoruz kadroda yedekler belli necati sercan, baros'un direk 11 oynaması lazım ama fatih hoca da yeterli görmüyor veya disiplinsiz görüyorki onu ilk 11 de tercih etmiyor son dönemde baros'u yedek tutmak yerine elmander'in yanında dünya çapı bir golcü alınması taraftarıyım..

sen hangi takımın maçlarını izliyosun hacı anlayamadım ben şuan bariz bir şekilde baros>elmander diyosun ya biz futboldan anlamıyoruz ya da sen ayştayn filansın..

Baros bu sezon Elmander'den daha çok katkı yaptı demek tam anlamıyla bir FUTBOL CİNAYETİDİR!

Öyle bişey demedim. O mesajdan nasıl onu çıkardın onu anlamak da mümkün değil. Elmander bu sezon Baros'tan daha fazla katkı verdi tabi ki, ama eğer Baros sakatlanmasa ve kırmızı kart almasa Elmander'den daha fazla katkı verirdi onu da söyliyim.

Futbol Cinayeti sen Q7 = Baros dediğinde oldu zaten.

Öyle bişey demedim. O mesajdan nasıl onu çıkardın onu anlamak da mümkün değil. Elmander bu sezon Baros'tan daha fazla katkı verdi tabi ki, ama eğer Baros sakatlanmasa ve kırmızı kart almasa Elmander'den daha fazla katkı verirdi onu da söyliyim.

Kesinlikle katılmıyorum Baros bütün maçlarda dahi oynasa Elmander'in yaptığı katkıyı yapamazdı nokta.

Şu 5-1lik Karabük maçı keşke erken çıksaydı. O maçtan sonra puan kaybetmeye başladık, deplasman zeminler rezil olsa bile 'Baros-Elmander in topform' => rakip defans = K.O.

Elmander kesinlikle yeterli değil CL için. Gole yakın bir isim değil bi kere. Baros çok daha gole yakın birisi, çünkü nereye koşacağını biliyor, defansa hata yaptırıyor. Akıllı bir golcü. Elmander koşan bi oyuncu sadece. Çok koşuyor diye rakibi zorluyor, top saklıyor, pozisyona girdiğinde gol atıyor. Ama hiç bir zaman "çok güzel bir koşuyla pozisyona girdi" dedirtmiyor. Ne yapacağı çok belli Elmander'in. Baros kadar zeki değil.

Yani bence Elmander yeteri kadar iyi bi golcü değil. Geldiğinde de söyledim bunu.

CL'de zaten 4-4-2 oynarsak intihar olur, tek forvetli sistem için de Elmander YE-TER-SİZ! Drogba'yı aldığımız takdirde Drogba 1, Baros 2, Elmander 3. forvet olur bence. Elmander iyi bir golcü değil, iyi bir forvet ama.

ben golcü demiyorum ki

ben cl ligde tam tersine, saglam defans yapan bir takim olmak lazim, bu yuzden de defansi taa ilerden baslamak icin elmanderin en önemli topculardan biri olacagini düsünüyorum.

4-4-2 yada 4-4-1-1 den vazgecmezsek eger.

yok eger fatih terim 4-3-3 oynatirsa, yada baska bir isle ugrasirsa, bilemem, belki o zaman sistemime uymiyor diyebilir tabiki de.

gerci 4-3-3 oynatirsada elmanderi forvet ollarak kullanir, ama sol ve sag forvete hizli, skorcu adamlar alinirsa.

ben golcü demiyorum ki

ben cl ligde tam tersine, saglam defans yapan bir takim olmak lazim, bu yuzden de defansi taa ilerden baslamak icin elmanderin en önemli topculardan biri olacagini düsünüyorum.

4-4-2 yada 4-4-1-1 den vazgecmezsek eger.

yok eger fatih terim 4-3-3 oynatirsa, yada baska bir isle ugrasirsa, bilemem, belki o zaman sistemime uymiyor diyebilir tabiki de.

gerci 4-3-3 oynatirsada elmanderi forvet ollarak kullanir, ama sol ve sag forvete hizli, skorcu adamlar alinirsa.

:yenieek:

Kesinlikle katılmıyorum Baros bütün maçlarda dahi oynasa Elmander'in yaptığı katkıyı yapamazdı nokta.

Skor olarak Elmander'in yaptığı katkıdan fazlasını yapardı ama defansif açıdan aynısını söyleyemem tabi ki. Ama bu adam forvet oynuyorsa da asıl görevi gol atmaktır.

niye 4-4-2 intihar olsun? 4-3-3 oynayan bile var, atletico da hep 4-4-2 oynar. ben intihar ettiğini görmedim açıkçası

Yazdığın mesajlardan bende onu çıkardım reyiz.Alenen Baroş > Elmander dedin.

Ayrıca Pukli katkı olarak,kalite olarak Q7=Baroş demedi.

Aldığı kartlar,takımı yalnız bırakmalar bakımından dedi gayette haklı.

ps. Bir Baroş hayranı olarak Baroş'u epey kötüledim aldığı kartlar bakımından ama artık düzeliyor gibi ama performans olarak zor düzelir.

Gol atıp asist yaptığı maçlardaki futbolunu biliyoruz rezilleri oynadı.

Uzun lafın kısası Baroş'a teşekkür edip yollanmalı.

2 senedir aynı teraneyle çıkıyoruz yola 2 senedir yolda bıraktı bizi Baroş.

Skor olarak Elmander'in yaptığı katkıdan fazlasını yapardı ama defansif açıdan aynısını söyleyemem tabi ki. Ama bu adam forvet oynuyorsa da asıl görevi gol atmaktır.

öyle bir diyosunki baros ilk geldiği sezon dışında hangi sezon 15 golü geçmiş gol atmaksa sadece olay baros'da mükemmel bir golcü filan değil istatislikler ortada..

İlk sezondaki Baros'u mu savunalım? Hayır anlamıyorum adam Fenerbahçe maçında sakatlandığından beri bi türlü iyi oynamadı diye nedir bu tepki?

Bu sezonki Baros'u neden savunmayalım? Adam 7 gol atmış 10 gole de doğrudan etki etmiş.17 golde payı var adamın. 9 maçlık seriyi Baros-Elmander ikilisiyle bulmuşuz biz.

Sorun burda işte.Sakatlıktan sonra bir daha yok ortada.Ve olmayan bir adamı kadroda kurtarıcı diye tutmak(üstelik yüksel bir maliyetle) akıllıca bir iş değil ŞL için.

Ayrıca 9 maçlık serinin Baros'la geldiği falan yok.Sistem değişikliği sonrası 4-4-2 ile ilgisi var.Keza Necati ile de iyi bir ikili oldu Elmander

Baros'u biz yedek olsun diye tutmuyoruz kadroda yedekler belli necati sercan, baros'un direk 11 oynaması lazım ama fatih hoca da yeterli görmüyor veya disiplinsiz görüyorki onu ilk 11 de tercih etmiyor son dönemde baros'u yedek tutmak yerine elmander'in yanında dünya çapı bir golcü alınması taraftarıyım..

:s

Çok kasıyorsunuz, bir lig bitsin, sezon sonu gelsin o zaman yaparız Baros gitsin mi kalsın mı muhabbetini.

Geri
Üst Alt