#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Baros o kadar kaliteli bir futbolcu değildi, abartmayın. Şu an zaten yürüyecek hali yok.

CL finali ve ligde şampiyonluğua oynayan, son 20 yılın en iyi Liverpool'unun banko forvetine "o kadar kaliteli değil" diyorsan bilemem. Şuanki haline bir şey dediğim yok zaten.

seni cok seferim kral ama malesef bitmisin abi sen....

CL finali ve ligde şampiyonluğua oynayan, son 20 yılın en iyi Liverpool'unun banko forvetine "o kadar kaliteli değil" diyorsan bilemem. Şuanki haline bir şey dediğim yok zaten.

Cisse ile değişimli oynuyordu adam.İyi salladın.O Cisse´de Baros gibi rezil şuan.

lan Bu takim dan avrupa gol krali jardel gitti bu kadar destek almadi baros bitmis artik gelecek sezon bizimle olmaz insallah.

Cisse ile değişimli oynuyordu adam.İyi salladın.O Cisse´de Baros gibi rezil şuan.

Seni geçen gün Fabregas konusunda rezil ettiğim yetmedi mi? Hani Fabregas bu yıl formda değildi ya o konu.

Cisse ile değişmeli oynuyorlarmış. Cisse o yıl 10 maç 11'de oynamış, Baros 20-25 civarı. Cisse, Baros'un yedeğiydi. Hatta CL finalinde de normal sürenin son dakikalarında Baros çıkıp, Cisse girmişti.

Seni geçen gün Fabregas konusunda rezil ettiğim yetmedi mi? Hani Fabregas bu yıl formda değildi ya o konu.

Cisse ile değişmeli oynuyorlarmış. Cisse o yıl 10 maç 11'de oynamış, Baros 20-25 civarı. Cisse, Baros'un yedeğiydi. Hatta CL finalinde de normal sürenin son dakikalarında Baros çıkıp, Cisse girmişti.

Peki o Baros finalden sonra neden Aston Villa´ya postalandı?

Peki o Baros finalden sonra neden Aston Villa´ya postalandı?

Finalden sonra değilki. Bir devre daha oynadı, gönderildi. Ayrıca konunun Baros'un Aston Villa'ya gönderilmesiyle alakası yok. Açıklasana, hani Cisse ve Baros değişmeli oynuyorlarmış, ikisi eşitmiş. :asd:

Maçlardan sonra şu topic'i biri kilitlesin ya. Durduk yere didişiyoruz.

Canlı canlı izledim sen harbiden bitmissin Baroş. Boş kosu,top tutma,dribling falan bitmiş artık.

adamlar gelmiş baroşa göre sistemden bahsediyor.ona göre sistem kuruncada sakatlanır merak etmeyin

Canlı canlı izledim sen harbiden bitmissin Baroş. Boş kosu,top tutma,dribling falan bitmiş artık.

Boş koşu bitmemiş, maçın 20-25 dakikasını seyredebildim, orada da çok iyi koşular yaptı. LigTV spikerleri bile "Baros'tan akıl dolu bir koşu" diyorlardı ama pas atan kim? Diğer saydığın özellikler eskiden de yoktu zaten.

cesetle oynuyoruz bildiğin.sövmek istemiyorum,defol git allahını seversin.

yahu sen nasıl rezil bir adamsın,bu kadar kötü nasıl oynarsın.yahu bi mücadele et.

defol git allahını seversen.

adamlar gelmiş baroşa göre sistemden bahsediyor.ona göre sistem kuruncada sakatlanır merak etmeyin

Baros'a göre sistem kurmak diye bir şey olmaz zaten. Ama takımda Baros varsa, onu göndermediysen, ondan fayda bekliyorsan onu besleyecek oyuncu da alacaksın. Ha sistemin bu değil mi? Baros'u gönder Vagner Love'ı falan al.

Boş koşu bitmemiş, maçın 20-25 dakikasını seyredebildim, orada da çok iyi koşular yaptı. LigTV spikerleri bile "Baros'tan akıl dolu bir koşu" diyorlardı ama pas atan kim? Diğer saydığın özellikler eskiden de yoktu zaten.

abi sen artık hangi koşudan bahsediyorsun,?

topu atsan zaten,ki atıncada eziyor sürekli.

yahu bırakın sövenistliği adam ölmüş be anlayın artık

abi sen artık hangi koşudan bahsediyorsun,?

topu atsan zaten,ki atıncada eziyor sürekli.

yahu bırakın sövenistliği adam ölmüş be anlayın artık

Şu anda aklıma gelen 1. Melo'nun Baros'un koşusuna 5 saniye geç verdiği pas, 2. Neco'nun Baros'un sola doğru koşusuna sağa doğru attığı pas. 1.si zamanında, 2.si doğru yere atılsa farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Ha ben kabul etmiyor muyum Baros'un güçsüz olduğunu? Ediyorum. Ama yaptığı şeyler de görünmüyor.

Maalesef olmuyor Baros :sad007:

[video=youtube;1BZ1vxBHUHo]https://www.youtube.com/watch?v=1BZ1vxBHUHo[/video]

Şuan 0 ın altında berbat bile diyemeyeceğim kadar kötü oynuyor.Bunun 2 sebebi var biri kendine iyi bakmaması fizik olarak berbat durumda olması.2.si Barosun bitirici bir oyuncu olup sırtı dönük oynatılmaya çalışılması.Bu şekilde giderse bize yarardan çok zararı olur her maç 10 kişi oynarız.

Baros'a göre sistem kurmak diye bir şey olmaz zaten. Ama takımda Baros varsa, onu göndermediysen, ondan fayda bekliyorsan onu besleyecek oyuncu da alacaksın. Ha sistemin bu değil mi? Baros'u gönder Vagner Love'ı falan al.

abi yararlanmayalım.açık söylüyorum batdal bile daha yararlı oynar bundan.

yahu insan utanır be.3.stoper gibi rezalet bi oyun,bir mücadele yok,orda hele o topa vumayıp içeri kesişi.

yahu beynide ölmüş vücudu gibi defolup gitsin yeterin .

ya maçtan önce bu adam için neymiş cl çapındaki tek forvetimizmiş,elmander cl forveti değilmiş.

siz ne diyorsunuz abi

Geri
Üst Alt