#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

İlk geldiği sezon ligde 31 maç oynamış sonraki 3 sezonda 49 maç.

Mükemmel maçlar çıkarsa dahi sırf şu sebepten dolayı gönderilir.

Arkasında bir 10 numara yok deniyor.

Necati'ninde yok Elmander'inde yok.

Bunlarla özelliği farklı dersek de sırf Baroş için sistemimi değiştirelim ?

Bir Necati kadar damı yok ?

Necati dün alıyor ortasahadan getirip vuruyor. Baroş 10 metre top süremiyor.

Kabullenelim artık adam bitmiş.

Güçsüzlüğünle ilgisi yok en sevmediğim özelliği top süremiyor abi..

Top süremeyen bir forveti kabullenemiyorum..

O topla gideceksin baba,yatıracaksın kaldıracaksın devam edeceksin çok iyi çalım atamıyorsan fiziğinle kaptırmayacaksın faul alacaksın..

Ama Baros'un kramponlarınla top uyumu o kadar kötü ki bu kadar üst liglerde yıllarca oynayan adam topa bu kadar yabancı ayaklara sahip olamaz..

Topu arıyor adam ya..

Çok ilginç..

Bu özelliği ataklarımızın anasını belliyor..

Sözleşmesi feshedilmiş.

#1nisan

:(

Şeref Aydın ‏

haftalar suren gorusmelerde mutabakat saglanmis. baros’un menajeri onumuzdeki hafta istanbul’a geliyor. umarim guzel bir ugurlama planlanir.

Şeref Aydın ‏ @srfydn Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

haftalar suren gorusmelerde mutabakat saglanmis. baros’un menajeri onumuzdeki hafta istanbul’a geliyor. umarim guzel bir ugurlama planlanir.

çok şükür

ağlarım lan Baros giderse
bawl.gif
cok seviyorum

lan daha playoflar var nereye gönderiliyor. sezon sonu beklensin bari yedekten girerse belki işe yarar. sezon sonuda herkes güzelce ugurlar.

:(

durun beyler barostan iyisini bulamayız ;)

iyi kötü katkilari oldu. bazi seyleri kabullenmek gerekiyor. bu adam en iyi dönemlerini geride birakti.

bir futbolcu icin en kotu donemine girdin. artik insanlar sana inanmiyor. ne top geldiginde heyecanlaniyor ne de o topu sonuca goturecegine inaniyor. taraftarin bile inanmiyor artik dustugunde.

daha da guzel anilari yok etmeden git usulca.

baros güçsüzken çekilmiyor devamlılık sorunu cabası plaketini verip uğurlamak lazım ne bu canım biz hersene baros'la mı uğraşıcaz yok baros oynuyacak mı yok baros yine kırmızı yedi yok yine sakatlandı yok baros güçsüz toparlanıcak yok formda değil şuan bilmem ne bilmem ne...

Baros göster kendini playoflarda be. Kaliteli topçusun neden oynayamıyorsun ? Playoff'ta bir müddet Elmander - Baros oynatılmalı bence. Serideki Baros geri döner, İNANIYORUM.

Kendini yere attığında faul isterken ben bile dayanamıyorum.Bu sene bu kadar kötü olmasına rağmen çok maç kazandırdı.(penaltı,gol vb.) Ama sene sonu yolcu gibi gözüküyor.

Baros devri kapanmıştır fakat güzel bir şekilde ayırmalıyız yolları, Kewell gibi bağlı kalmaliyiz gönülden

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

Geri
Üst Alt